Simona Hapciuc și Alin Sălăjean vorbesc despre strategiile de la Survivor România 2021

simona hapciuc declaratii
Simona Hapciuc și Alin Sălăjean vorbesc despre colegii de la Survivor România 2021

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean au părăsit competiția Survivor România, iar acum vorbesc despre concurenții rămași în Republica Dominicană.

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean au dat detalii despre concurenții de la Survivor România, după ce au părăsit competiția din Republica Dominicană.

Simona Hapciuc și Alin Sălăjean vorbesc despre strategiile de la Survivor România 2021

Simona Hapciuc, vedeta care a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România, vorbește despre strategiile între concurenții din Republica Dominicană.

„Eu eram în spate, nu m-au văzut.

Culiță a spus: Hai să nu îl votăm pe Moro, pentru că ne luăm hate, hai să o votăm pe Simona, pe ea nu o știe nici dracu'. Așa a zis el. Este cel mai parșiv.

Citeste si: Aya, dezvăluiri șocante despre Maria la Puterea Dragostei: "Îți trimit și cu cine a dormit la hotel"

alin salajean despre colegii de la survivor romania 2021
Alin Sălăjean vorbește despre colegii de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Alin Sălăjean]

Culiță nu este omul care se arată la TV.

Eu sunt actriță, dar eu de la el aș putea să iau lecții oricând. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Lumea a început să vadă. Și Jador, prietenul lui, a recunoscut. Cât a furat și ce s-a întâmplat la Survivor. Vă zic eu că au fost trei conflicte mari între mine și Culiță, care nu s-au dat la TV.

Nu e vorba despre iertare, eu nu am nimic personal cu el.

Ar fi singura persoană pe care nu aș putea… Nu. E prea fals. De ce m-a votat Ana? Nu au avut un motiv să mă voteze. A fost o strategie, le-a spus Culiță”, a declarat Simona Hapciuc.

Citeste si: Răzvan Botezatu, nervos pe Irisha și Elena Marin de la Survivor România

Alin Sălăjean spune că în echipa sa nu a existat problema ca ceilalți concurenți să fie eliminați pe aceleași criterii ca în echipa Faimoșilor, iar fostul participant este dezamăgit de comportamentul Anei Porgras.

simona hapciuc declaratii
Simona Hapciuc susține că Faimoșii au fost răutăcioși și i-au adresat cuvinte dureroase[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

De asemenea, Alin Sălăjean este mândru de Sorin Pușcașu, ce a reușit să aibă un comportament adecvat unei competiții de asemenea anvergură.

Alin Sălăjean a menționat încă o dată că nu-i face pe oamenii de acasă să voteze pentru prietenul lui Albert, cel care a ieșit favorit atâta timp la Survivor România. 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Larisa Iordache, noua concurentă de la Survivor România 2021?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies