Cine a câştigat jocul de recompensă la Survivor România pe 27 mai 2021

Cine a câştigat jocul de recompensă la Survivor România pe 27 mai 2021
Cine a câştigat jocul de recompensă la Survivor România pe 27 mai 2021

Survivor România 2021 - 27 mai 2021. Surpriză de proporții în privința mizei jocului de recompensă

Ultima ediţie a emisiunii Survivor România 2021 din data de 27 mai 2021 a avut unul dintre cele mai inedite jocuri de recompense. Este săptămâna unificării la Survivor România 2021, iar concurenţii echipelor de la Faimoşi şi  Războinici au parte de o serie de surprize.  Pentru a le da mai multe detalii atât telespecatorilor cât şi concurenţilor Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România anunţa: „Urmează săptămâna unificării.

O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și este vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării”.

Ce miza a avut jocul de recompensă la Survivor România de pe data 27 mai 2021

Cine a castigat survivor aseara azi

Citeste si: Se dă startul primului joc pentru recompensă din aceasta săptămână. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru un premiu incredibil 

Traseul de joc a fostul unul pe nisip cu o serie de elemente ce au făcut deliciul telespecatorilor, mai ales că s-a folosit multă apă şi săpun.

Cele trei bile introduse pe panoul de final aduceau punctul mult râvnit echipei respective.

Miza jocului a fost una mare! Concurenţii puteau interacţiona cu fanii lor pentru prima dată în istoria acestui sezon. Cei mai înfocaţi fani vor putea adresa cele mai arzătoare întrebări concurenţilor preferaţi şi aceştia le vor putea răspunde.

Ce echipă a câştigat jocul de recompensă la Survivor România pe 27 mai 2021

Primul meci de recompensă din seria jocurilor distractive dedicate unificării echipelor Faimoşilor şi Războinicilor a fost câştigat de.... Faimoși.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După primul meci al săptămânii, Faimoşii au învins echipa Războinicilor cu scorul de 10 – 5.

Raluca Dumitru: “ Am alunecat de mi-a intrat săpun în ochi. Mi-a plăcut foarte mult, m-am simțit bine. Am avut un vibe bun și mai vreau să alunec pe astfel de trasee.”

Culiță Sterp: „Acest traseu a alunecat la propriu. Mă bucur din suflet că am reușit să câștigăm și suntem susținuți de atâția oameni. Le mulțumesc din suflet și abia aștept să văd ce întrebări îmi adresează”, a comentat artistul după jocul de recompensă.

Deşi în urmă cu o săptămână, au avut patru victorii consecutive, concurenţii de la Războinici nu au reuşit să învingă Faimoşii. Motivul a fost faptul că traseul nu a fost unul pe placul lor, în mare parte din cauza săpunului care le-a creat o serie de probleme.

Citeste si: Moment crucial la “Survivor România”. Urmează unificarea echipelor, Cucu de la Faimoși, a fost eliminat aseară din concursul de supraviețuire

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cine a pierdut jocul de recompensa la survivor

Maria Chițu:   “Mi-a intrat săpun  în ochi, îmi pare rău că n-am adus puncte. A fost un traseu de noroc, nu de concentrare. Îmi cer scuze, chiar era o recompensă de câștigat.”

Albert Oprea: “Nu prea am simțit traseul ăsta, dar m-am distrat. Nu l-am bătut pe Culiță, dar asta e, sper să-mi treacă ochii, că vă văd în ceață.”, a comentat acesta la jocul de recompensă din data de 27 mai 2021.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Jador, dureri cumplite după accidentarea de la Survivor România! „Am dureri, dar mi-e frică de cuțit!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies