Cucu a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 23 mai 2021

Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 23 mai 2021
Cucu a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 23 mai 2021

Survivor Romania 2021- 23 mai 2021. Concurenții echipei Faimoşilor au stat ca pe ace pentru a afla cine este eliminat din competiţia supravieţuirii

Ediţia de duminică 23 mai 2021, de la Survivor Romania 2021 a avut unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale concurenţilor: jocul de comunicare. Acesta este unul dintre cele mai importante momente, pentru că reprezintă singura şansă în care concurenții echipelor de la Faimoşi şi Războinici, vorbesc cu oamenii dragi lor. Miza jocului de comunicare a fost posibilitatea de a lua legătura cu familiile lor.

În situaţia în care câștiga echipa Faimoșilor, primeau apel telefonic de la familie. Dacă ar fi câştigat Războinicii, ei se bucurau de mesaje text cu familia.

Înainte de începerea jocului, Daniel Pavel a dorit să afle câteva din trăirile concurenţilor, mai ales după ce au aflat miza jocului.

Cine a câștigat jocul de comunicare la Survivor România 2021 pe 23 mai 2021

cine a castigat jocul de comunicare
Jocul de comunicare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Final incredibil în jocul de comunicare la Survivor România 2021! Ce echipă a caștigat premiul fabulos!

Raluca: Mă bucur foarte mult că după o săptămână grea o să ajung să comunic cu cineva drag mie. Apele s-au mai liniștit, momentan suntem ok.

Elena: Mă simt determinată pentru că este jocul de comunicare și este important să câștigăm.

Am o energie bună, în același timp mă simt puțin singură, simt că am intrat pe ultima sută de metri, singura energie a mea este să câștigăm jocul de comunicare.

Adelina: În speranța că nu vă vom plictisi, avem o energie foarte bine. Am un om important acasă, mămăița mea, care nu știe că am venit aici. Sper să câștigăm,mai ales că nu s-a mai întâmplat demult că echipa Războinicilor să câștige 4 jocuri din 4.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Săptămâna a fost o reuşită totală pentru echipa Războinicilor, pentru că aceştia au câştigat toate jocurile. Ultimul joc de comunicare a fost câştigat în faţa echipei Faimoşilor, cu scorul de 10-4 pentru Războinici.

Cucu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 pe 23 mai 2021

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021

survivor romania 23 mai 2021
Culita Sterp la consiliu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenţii echipei Faimoşilor şi-au stăpânit cu greu lacrimile. La primul joc de imunitate pierdut de echipa Faimoşilor, cel care a fost nominalizat pentru eliminare a fost Sebastian Chitoșcă.

Al doilea joc de imunitate a fost pierdut tot de către echipa roşie şi propus spre eliminare a fost Culiță Sterp.

Sebastian: Sunt foarte liniștit, mă bucur foarte mult că sunt la un pas de această unificare, chiar dacă sunt nominalizat. Aștept acest consiliu să văd cum se termină. Eu chiar am obosit să iau orice lucru ca fiind unul rău.

Vreau să gândesc foarte pozitiv, să înțeleg orice reacție a fiecăruia, consider că dacă nu îl înțelegem pe cel de lângă noi, lucrurile se vor schimba.

Culiță: Am un amalgam de sentimente, îmi bate inima tare. Am ajuns la o etapă în care mă simt că într-un cub de sticlă cu capac, în care se toarnă cu apă peste mine. Cubul se umple și nu mai pot să respir. Sunt ultimele mele puteri. Puterea mea e acasă, băiatul meu care trebuie să se nască, soția mea, mama mea, frații mei și mi-e tare dor de ei. În fiecare noapte mă gândesc la ea, de câte ori o fi avut dureri și nu am fost acolo, să-i pun mâna pe burtă să simt când dă copilul cu piciorul, de câte ori o fi avut pofte și nu am fost. De fiecare dată port cu mine mesajul ei de la comunicare, acum am poza, doar atât îmi trebuie dacă plec acasă. Vreau să-mi cer scuze dacă va fi să plec acasă, să nu creadă oamenii care mă susțin că sunt un laș, doar că simt că nu mai pot.

Zanni a fost cel care a obţinut votul favorit al publicului telespectator. Acesta a trebui să facă o nominalizare... şi l-a votat pe Cucu.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Simona Hapciuc, noi dezvăluiri despre relația cu tatăl copilului ei: ”El a ales să plece la mama lui, eu să rămân cu copilul. Fiecare a rămas cu cine și-a dorit”

Cine a plecat de la survivor aseara
Cucu a plecat de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cucu a fost eliminat de la Survivor! Zanni, favoritul săptămânii, l-a nominalizat cu ochii în lacrimi: "Îmi pare rău că-l votez pe el"

Daniel Pavel a făcut anunţul mult aşteptat al serii de la Survivor Romania 2021, din data de 23 mai 2021.

Dintre Culiță Sterp, Sebastin Chitoșcă şi Cucu, ultimul a părăsit competiţia. Înainte de a-şi lua rămas bun de la colegi, Cucu a mărturisit:

“Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șasnse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc. Mi-am întrecut limitele. Am reușit să stau timp de o lună ca un boschetar, toți suntem boschetari că stăm în cocioabe. Mă bucur că vor merge la hotel. O să-i susțin pe toți. Îi iubesc pe toți. Cel mai bun să câștige!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Culiță Sterp a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies