Mama Geta a atacat-o dur pe Simona Hapciuc: "Ea sigur ar fi vrut să-i facă ceva avansuri. Culiță poate a refuzat-o"

Mama lui Culita Sterp a criticat-o pe Simona Hapciuc
Mama lui Culita Sterp a criticat-o pe Simona Hapciuc

Mama Geta a reacţionat dur după ce fiul ei a fost criticat, în nenumărate rânduri, de Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc a atacat-o dur pe mama lui Culiţă Sterp după ce aceasta a insinuat, în cadrul unei emisiuni, că frumoasa blondă şi-ar fi dorit o idilă cu fiul ei şi ar fi fost refuzată de “faimos”.

Părerea mea despre Culiță este asta: e parșiv, am avut certurile pe care le-am avut cu el(...). Vreau să vă spun doar atât, eu și Culiță nu am fost singuri pe insulă, am fost o gașcă de 12 oameni deci 10 oameni care pot confirma faptul că între mine și Culiță nu a existat niciun fel de interacțiune,

decât în momentele în care strict aveam divergențe, în rest, nu vorbeam, nu ne uitam unul la celălalt, absolut nimic. Este penibil să apari la televizor, tu femeie de nu știu câți ani și să încerci să induci oamenii în eroare prin scandaluri sexuale. Adică știu că voi doar prin asta v-ați făcut cunoscuți și știu că doar atât puteți face, dar e penibil. De scos în evidență faptul că eu apar la televizor și vorbesc despre un om alături de care am trăit 8 săptămâni și cu care am avut nenumărate divergențe, dar mama lui apare la televizor și vorbește
despre un om pe care nu îl cunoaște, nu am avut niciodată absolut niciun contact cu ea, nu ne-am văzut, nu ne-am scris niciodată, nu am avut niciun fel de interacțiune, deci efectiv inventează baliverne despre un om cu care nu a stat niciodată la masă. Ea pur și simplu inventează chestii pentru că altceva nu este în stare să facă. Știu că aceste story-uri vor ajunge, într-un fel sau altul la ea, așa că singurul lucru pe care vreau să i-l transmit doamnei Geta este: Doamnă, nu am să mă cobor la nivelul dumneavoastră, am să vă las să lătrați
până vi se termină saliva
.”, a spus Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021, într-un story postat pe contul personal de instagram.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 22 mai 2021

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc a fost membra a echipei "faimosilor" la Survivor[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Simona Hapciuc l-a desfiinţat pe Culiţă Sterp 

După întoarcerea din Republica Dominicană, Simona Hapciuc şi-a caracterizat toţi colegii, dar singurul la adresa căruia a folosit termeni extrem de duri a fost Culiţă Sterp.

„Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept.

Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. „Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă”. Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline
de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!”, 
a declarat Simona Hapciuc, acum ceva timp, la emisiunea „Ștafeta mixtă”.

Ce a spus mama lui Culiţă despre Simona la o emisiune prezentată de Cornelia Ionescu şi Bianca Comănici

Mama Geta: Nu aș vrea să o jignesc, dar știți de ce Simona Hapciuc îl tot menționează pe Culiță? Într-adevăr el e puțin schimbător, dar ea l-a tot catalogat foarte urât.

Fiecare are scăpări. Ea sigur ar fi vrut să-i facă ceva avansuri. Culiță poate a refuzat-o. Eu nu vreau să fac niciun fel de acuzație. E foarte urât, în lipsa lui, să vorbească despre el. Dar ea nu mai are despre cine să vorbească? Nu știu exact ce a fost între ei, dar eu spun ce cred. I-a fost ciudă că nu a cocoșit-o Culiță. Nu a ajuns să cocoșească toate urâtele. Să-i fie rușine, poftim. Ea nu mai termină. Eu am zis acum o dată și nu mai am treabă cu ea. O bag eu aici în apa asta de munte, să o răcoresc puțin, dacă nu e răcorită. La un moment dat mai termini. Să mă ierte Dumnezeu. Ce i-a făcut? Aia-i, că nu i-a făcut. Iartă-mă, Doamne”, a declarat mama lui Culiţă.

Citeste si: Ceartă fără precedent în echipa Faimoşilor! Culiţă Sterp a fost în prim-plan

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culita Sterp
Culita Sterp la Survivor Romania 2021[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama Geta a criticat-o şi pe Raluca Dumitru

Mama Geta: I-a aruncat cu nisip în ochi, probabil s-a spălat bietul Culiță. Nu e normal să reacționezi așa la adresa unui bărbat. Eu nu o cunosc pe femeia aia, nu știu cum e. Îți dai seama să te cerți cu soțul tău sau cu un bărbat de pe stradă, el e bărbat, nu știi cum reacționează. Bietul Culiță s-a abţinut cât s-a abținut. Nu am zis de el că e cel mai corect, dar eu cred că are 80% fapte bune și 20% rele. Eu cred că el ar vrea să fie prieten cu toată lumea. Eu am impresia că le e frică de Culiță copiilor ăstora", a mai spus protagonista noastră.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies