Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 20 septembrie 2021. Descoperă totul despre aricii de mare

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 20 septembrie 2021
Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 20 septembrie 2021. Descoperă totul despre aricii de mare

Ce echipă poate fi eliminată în data de 21 septembrie 2021, la Asia Express

A treia ediţie a emisiunii Asia Expess difuzată în data de 20 septembrie 2021 a prezentat cele nouă echipe care s-au luptat pentru imunitatea mult râvnită. Cosmin Natanticu ↔ Eliza, Patricia  ↔ Francesco, Adriana Trandafir ↔ Maria Speranţa, Alexandra Ungureanu ↔ Anca, mama ei, Mihai Petre ↔ Elvira, Lidia Buble ↔ Estera, Lorelei Bratu ↔ Zarug, Cuza ↔ Emi, Connect-R ↔ Shift au pornit în cursa pentru câştigarea imunităţii.

Ajunşi la clădirile vechi ale oraşului Assos, aceştia au fost puşi să rezolve mai multe probleme de logică, ce le-au dat mari bătăi de cap. Prin soarele dogoritor, echipele au urcat muntele, pentru a ajunge la ruinele oraşului.

Cine a câştigat imunitatea la Asia Express în data de 20 septembrie 2021

Citeste si: Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Asia Express – 20 septembrie 2021

Citeste si: CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După ce au străbătut un drum lung până în vârful ruinelor oraşului Assos, echipele şi-au așteptat curioase, ordinea sosirii la steag.

Cursa a fost una strânsă, iar echipa clasată pe locul întâi a fost formată din Mihai Petre şi Elvira. Aceştia s-au putut bucura de a o experienţă de neuitat la un hotel de lux, pe meleagurile Turciei. Cu energia scăzută după toate problemele de logică şi mai ales, urcatul muntelui, echipele au plecat în cursa pentru câştigarea amuletei

În același timp de difuzare al emisiunii, pe postul Kanal D puteți urmări serialele turcești "Doctorul minune" și" Nehir".

Descoperă totul despre aricii de mare consideraţi adevărate delicatese

Citeste si: PORTRET: Cine este SHIFT. Biografie: nume real, data nașterii, carieară

Asia Express – 20 septembrie 2021

Una dintre probe le-a creat ceva dificultăţi concurenţilor...  Aceasta a constat in consumarea aricilor de mare... direct din mare. Cercetătorii au descoperit că există 975 de specii de arici de mare, pe întreg globul pământesc.

Aceste animale marine au apărut acum 500 de milioane de ani în urmă. Scafandrii sunt mereu fascinaţi de aceste specii, ce se găsesc pe fundul mărilor sau îngropaţi adânc, în sedimente. Forma lor poate fi fascinantă sau înfricoșătoare, iar nuanțele pe care le pot avea sunt maro, negru, roşu, violet, gri, verde, albastru, alb sau diverse tonuri întunecate. Cea mai mare specie de arici de mare are diametrul de 20 cm şi trăieşte la adâncimi de 1000 m în Marea Nordului.

Asia Express – 20 septembrie 2021



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies