Cine a fost eliminat de la Survivor România - 27 iunie 2021. Află beneficiile uleiului de cocos

cine a fost eliminat de la survivor 27 iunie 2021
Cine a fost eliminat de la Survivor România - 27 iunie 2021. Află beneficiile uleiului de cocos

Survivor România - 27 iunie 2021. Faimoşii şi Războinicii au luptat cu îndârjire alături de echipele grecilor.

Ediţia de duminică difuzată în data de 27 iunie 2021, de la Survivor România 2021 a prezentat un al doilea joc, alături de echipele Faimoşilor şi Războinicilor din Grecia.

Jocul spectaculos a fost realizat pe un traseu de apă, al Mării Caraibilor. În urmă cu o săptămână, Faimoşii câştigaseră meciul și s-au putut bucura de o masă copioasă.

Cine a câștigat meciul internaţional la Survivor România în data de 27 iunie 2021

În data de 27 iunie 2021 recompensa fost adjudecată de echipa Războinicilor.  

Maria Chitu, Albert Oprea, Marius Crăciun şi Andrei Dascălu s-au putut bucura alături de Războinicii din echipa grecilor, de un candy bar plin cu prăjituri şi dulciuri delicioase. Totodată, aceştia au savurat preparate de tip fast food şi au depanat amintiri din timpul jocului.

Albert Oprea: Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să ne luăm revanșa în formula asta. Mi-am dorit să aduc un aport pentru echipa asta şi am avut ocazia să închid jocul. Vreau să felicit echipa. Îi felicit și pe Faimoși. Sunt fericit că avem timp să ne cunoaștem mai bine la petrecere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Marius Crăciun: Este o victorie foarte dulce. Mă bucur că am adus victoria. Mă bucur că am adus două puncte și am ajutat echipa.

Cine a fost eliminat de la Survivor România în data de 27 iunie 2021

La primul consiliu de nominalizare al pierderii primului joc de imunitate, Sebastian Chitoșcă a fost nominalizat. La cel de-al doilea consiliu, Elena Marin a tras lozul necâştigător.

Concurentul care a acumulat cele mai multe voturi din partea publicului, în echipa Faimoşilor a fost Zanni.

Drumul la Survivor România 2021 s-a oprit pentru Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România- 26 iunie 2021. Află despre mâncarea tradițională din Republica Dominicană

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Survivor România 27 iunie 2021. Daniel Pavel anunță un nou joc între concurenții români și concurenții greci

„Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă.

Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici.

Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportiv și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Nu am spus niciodată că am un vis să câștig.
Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei.”

Survivor România- 27 iunie 2021. Află beneficiile uleiului de cocos

Uleiul de cocos se extrage din nucile de cocos. O multime de beneficii sunt oferite de nucile de cocos.... Uleiul de cocos este unul dintre acestea. El conţine fier, vitamina K şi reprezintă un antioxidant puternic. Totodată, uleiul de cocos mai conţine şi vitamina E, importantă pentru persoanele care se confruntă cu anemie. Cocosul contribuie la regenerarea pielii şi la prevenirea îmbătrânirii premature a acesteia. Pe lângă toate acestea, uleiul de cocos oferă multe beneficii tenului, îngrijirii părului, digestiei şi chiar şi pentru pentru activitatea cerebrală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies