Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România – 9 iulie 2021. Care sunt benefiiciile uleiului de cocos pentru slăbit

cine a fost eliminat la survivor 9 iulie 2021
Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România – 9 iulie 2021. Care sunt benefiiciile uleiului de cocos pentru slăbit

Survivor România – 9 iulie 2021. Cine a câştigat clasificarea în a doua etapă de semifinale

A doua emisiune a ultimei săptămâni de la Survivor România 2021 a prezentat a doua semifinală a show-ului. Penultima ediţie de vineri, 9 iulie 2021 a fost un carusel de emoţie pentru concurenţi. Şi de această dată momentul consiliului a fost unul  realizat în direct din Republica Dominicană.

În urmă cu o seară Elena Marin a părăsit competiţia supravieţuirii, Survivor România 2021.

Cei patru concurenţi rămaşi au fost Zannidache, Marius Crăciun, Andrei Dascălu şi Maria Chitu.

Sâmbătă, 10 iulie 2021, marele câştigător de la Survivor România 2021 îşi ridica premiul de 250.000 de lei, echivalentul a 50.000 de euro.

Cine a câștigat imunitatea în a doua etapă de semifinale de la Survivor România – 9 iulie 2021

Jocul din a doua semifinală a fost unul complicat şi îmbinat cu multe elemente de îndemânare. 

Andrei Dascălu a fost cel care a câştigat imunitatea personală şi în această semifinală.

Andrei Dascălu: „Mă bucur că mi-am asigurat locul printre ultimii trei și că mai am încă o șansă pentru a intra în finală. Încerc să mă motivez, să mă ridic singur, să îmi spun că dacă am pierdut două puncte pot să mă ridic. Am fost cu moralul la pământ după ce am pierdut primele puncte, dar mă bucur că mi-am revenit.

Sper să câștige Marius al doilea colan de imunitate. Sunt foarte fericit, aștept să se lupte colegii mei și să vedem cine va câștiga”, a spus Războinicul.

Citeste si: \\ACTUALIZARE 00:00- 10 iulie 2021\\ Cine câştigă Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România – 8 iulie 2021. Cum arată tenul Elenei Marin

Al doilea semifinalist a fost prietenul cel mai bun al lui Andrei, Marius Crăciun.

Marius Crăciun: „La primul joc m-am supărat, m-am enervat mai mult, dar încercam să stau doar calm, pentru că era singură variantă să reușesc să reziolv finalul ăsta.

Sincer, mă simt foarte bine, relaxat, împlinit pentru ziua de azi, am tras de mine, am știut că dacă îmi pierd concentrarea pot să pierd jocul acesta, mă bucur că împărțim colanul (n.r- cu Andrei). O felicit și pe Maria, a jucat bine, dar concentrarea mi-a fost mie de ajutor. Mă bucur foarte mult că am reușit să mă salvez. Păstrez frăția colanelor cu Andrei. Nu contează care ne vine mai bine, contrează că suntem salvați pentru încă o zi”.

Cine a fost eliminat de la Survivor România – 9 iulie 2021

În cursa pentru votul publicului au intrat Maria Chițu și Zanni.

Maria Chițu a părăsit competiția Survivor România în data de 9 iulie 2021. Maria demonstrat că este o luptătoare... și-a luat făclia aprinsă și a părăsit consiliul cu zâmbetul pe buze, fiind prima concurentă care a reușit să iasă din concurs fără să verse lacrimi amare, așa cum a făcut cu o seară înainte Elena Marin.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria: „Mă simt liniștită. Nu a fost ușor nimic din ce am trăit. Nu mai am multe cuvinte pe care le-aș spune, am spus tot ce aveam de spus. Tot ce pot să fac e să mulțumesc. Le mulțumesc colegilor, au fost că o familie pentru bine, cu bune și cu rele. Aș vrea să vă mulțumesc dumneavoastră, domnul Dan, pentru blândețea cu care ne-ați vorbit. Aș vrea să mulțumesc persoanelor care au făcut posibil Survivor, pentru că mi-au dat șansă să demonstrez ceea ce am demonstrat. Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi, pe care abia aștept să îi văd. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor. A fost cea mai tare experiență din viață mea”, a spus Maria Chițu.

survivor 9 iulie 2021

Survivor România – 9 iulie 2021. Care sunt benefiiciile uleiului de cocos pentru slăbit

În urmă cu mai mult de două luni, Daniel Pavel a facut marele anunţ în privinţa noilor concurenţi. Blondina, Maria Chitu a fost prezentată publicului telespectator. Aceasta a intrat în emisiune, cu.... câteva kilograme în plus conform spuselor unora. După o perioadă bună în care au consumat mult cocos, blonda a început să piardă în kilograme.

Dacă vrei să pierzi kilograme, ţine cont şi de benefiiciile uleiului de cocos pentru slăbit.

Puţini ştiu că s-a demonstrat ştiinţific că uleiul de cocos poate fi un ajutor important în procesul de slăbire. Neapărat, o persoană care încearcă să elimine kilogramele în plus trebuie să îl aibă în casă acest ingredient, întrucât îi este de folos în multiple moduri.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România – 8 iulie 2021. Cum arată tenul Elenei Marin

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies