Cine a fost nominalizat după prima zi de individuale la Survivor România? Cum se simte Marius Crăciun, câștigătorul primului joc, în Republica Dominicană?

marius craciun survivor romania
Marius Crăciun a câștigat primul joc de individuale la Survivor România

Marius Crăciun a câștigat primul joc de individuale la Survivor România și a nominalizat-o pe Elena Marin.

Au început jocurile individuale la Survivor România, iar primul a fost câștigat de Marius Crăciun. Războinicul a nominalizat-o pe Elena Marin spre eliminare.

Cine a fost nominalizat după prima zi de individuale la Survivor România?

În competiția Survivor România au mai rămas Zanni și Elena Marin de la Faimoși și Maria Chițu, Marius Crăciun, Albert Oprea și Andrei Dascălu de la Războinici.

Concurenții se luptă individual pentru câștigarea cât mai multor jocuri și pentru marele premiu pus în competiție.

Prima etapă a fost câștigată de Marius Crăciun, concurent ce a dorit să o nominalizeze pe Elena Marin spre eliminare.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, sacrificii mari după Survivor România. Cum arată fostul Faimosul după eliminarea din competiție

Marius Crăciun a purtat o luptă strânsă contra lui Andrei Dascălu, cel care îi este ca un frate.

„Mă simt bine sincer, mă bucur că am reușit să câștig toate jocurile aproape astăzi. S-a văzut că jocurile băieților au fost foarte strânse, de la egal la egal. La un momendat părea că Elena îi va întoarce scorul lui Albert.

elena marin nominalizata
Elena Marin a fost nominalizată de Marius Crăciun[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

A fost o zi obositoare, strânsă frumoasă. Mi-am dat seama acum ce înseamnă Survivor și jocurile individuale. Mi-am dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva fratelui meu, Andrei, și că scorul a fost strâns, s-a terminat 5-4.

Mă bucur că am reușit să concurenz împotriva lui în finală. Îi felicit pe toți, s-a văzut că sunt puternici și sunt nerăbdători să vedem ce ne aduce ziua de mâine”, a spus Marius Crăciun.

Citeste si: Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

Elena Marin spune că se aștepta să fie nominalizată de Marius Crăciun, însă își păstrează toată energia pentru jocuri.

„Da, știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine.

Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, vreau să aștept următoarele zile să văd ce joc vom avea.

marius craciun declaratii
Marius Crăciun a făcut primele declarații după câștigarea jocurilor individuale[Sursa foto: Captură KANAL D]

Trebuie să demonstrăm și publicul e cel care decide. Să spun că îmi doresc să nu plec de acasă, nu o mai spun, pentru că pot fi acuzată că cer milă iar, cred că acest lucru m-a adus în acest punct al competiție.

Sper să pot demonstra multe.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ca și sentiment, mă încearcă emoția că sunt din nou nominalizată. Maria, săraca, știe mai bine prin ce trec atunci când sunt nominalizată. Voi încerca să nu îmi mai fie teamă și să pun toată această teamă în joc, să fie productivă”, a mărturisit Elena Marin.

Chiar dacă a pierdut contra lui Marius Crăciun, Andrei Dascălu se simte mai bine ca niciodată și este la fel de determinat să continue Survivor România.

Mă simt foarte obosit, a fost o zi foarte grea. Am tras din greu pe traseu să ajung în finală, dar Marius a fost mai bun astăzi. La intrarea cu Zanni, scorul a fost strâns, știam că va fi o zi grea pentru toată lumea.

Drept dovadă, aproape mi-am lăsat picioarele pe traseu, m-am împiedicat de câteva ori. Am intrat de mai multe ori și oboseala își spune cuvântul. Știm că așa va fi de acum înainte, ne-am dorit cu toții să ajungem în această etapă, să demonstrăm cine este mai bun.

Abia aștept ziua de mâine, voi da totul pe traseu ca astăzi și să-l egalez pe Marius, care a fost mai bun astăzi. Bravo lui”, a declarat Andrei Dascălu.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cosmin Stanciu, dezvăluiri neașteptate despre Jador. Cum arată concurentul după ce a părăsit Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies