Cine a zis că tu eşti leneşă? 10 semne care arată că eşti de fapt un geniu

Cine a zis că tu eşti leneşă? 10 semne care arată că eşti de fapt un geniu
Cine a zis că tu eşti leneşă? 10 semne care arată că eşti de fapt un geniu

Stai cu ochii în tavan şi amâni ceea ce ai de făcut? Sau descoperi din când în când că vobeşti singur? E posibil să fii un geniu!

Eviţi să faci lucrurile aşa cum vor ceilalţi pentru că ştii că există o metodă mult mai uşoară şi mai eficientă? Atunci probabil că eşti un leneş în toată regula. Dar nu orice fel de leneş, ci unul extrem de inteligent.

Studiile au arătat că persoanele care au anumite caracteristici ce ar putea fi confundate cu lenea ar putea fi, de fapt, nişte genii. Iată câteva semne care arată că nu eşti leneş, ci un geniu, potrivit providr.com:

Vorbeşti singură

Experţii au descoperit că atunci când vorbeşti singur te concentrezi mai bine la ceea ce ai de făcut, îţi pui ideile în ordine şi astfel îţi este mai uşor să obţii ce îţi doreşti.

Ai puţini prieteni

Oamenii cu o inteligenţă peste medie preferă să petreacă mai mult timp singuri, iar din acest motiv au mai puţini prieteni.

Mai puţină interacţiune socială înseamnă mai mult timp pentru ideile tale şi sanşe mai mari de a-ţi realiza planurile.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie, avertizează! Joi va fi o zi grea! Vibraţiile si aspectele săptămânii 15 - 21 Octombrie 2018

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Horoscop: Cele mai proaste combinaţii de zodii. Cu cine să nu te cuplezi

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies