Cine câştigă marele premiu la Puterea Dragostei?! Ea a spus TOT! "Învingătoare"

Cine câştigă marele premiu la Puterea Dragostei?! Ea a spus TOT!
Cine câştigă marele premiu la Puterea Dragostei?! Ea a spus TOT! "Învingătoare"

Câştigătoare Puterea Dragostei , sezonul 2! O concurentă a aruncat bomba! Cu cine ţine?

Andra Volos este una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei. Superba şatenă a făcut furori în casă, a fost extrem de apreciată, iar asta se vede şi din numărul mare de urmăritori pe care îl are pe reţelele de socializare.

Tocmai de aceea, protagonista noastră a fost contactată de mai multe concurente de la Puterea Dragostei, care se luptă în marea finală, şi rugată să le susţină.

Sinceră cum o ştim, iubita lui Bogdan Mocanu a zis, cu subiect şi predicat, cine consideră ea că ar fi îndreptăţită să ia marele premiu. De asemenea, tânăra a explicat de ce nu ţine cu Ella sau cu Berna.

Citeste si: Bianca Comănici nu are susținerea celei mai bune prietene în finală! Manuela, declarații șocante

Câştigătoare Puterea Dragostei, sezonul 2! "Nu fac acest vlog pentru că am vorbit cu ea, ci pentru că am fost întrebată" 

Pe Berna nu o cunosc. Am văzut-o din poză, e drăgută, e ca o păpușă. Știu că mi-a scris că sunt frumoasă și să îi rog pe susținătorii mei să o voteze. Dacă vreți să o votați, votați-o că și ea merită să câștige, la rândul ei ”, a spus Andra Volos despre Berna de la Puterea Dragostei.

Ella… Dacă vreți să o votați pe Ella, votați-o.

Eu nu o susțin pe Ella. Am avut mici conflicte și după ce m-am despărțit de Bogdan, am vorbit cu ea, m-a supărat. Eu trec peste. Dacă e să câștige, o să câștige ”, a spus Andra Volos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaj emoționant pentru Livian, după 1 an de relație! Cum a răspuns el

 

Andra Volos o susţine pe Bianca şi crede că ea va câştiga şi sezonul al doilea

.„ Eu o susțin pe Bianca pentru că e singura fată care a stat cel mai mult și chiar a demonstrat. Ea a luptat și acum iubește și suferă. Am vorbit cu ea zilele astea, aseară am vorbit cu ea și nu fac acest vlog pentru că am vorbit cu ea, ci pentru că am fost întrebată.

M-am pus în locul ei. Eu dacă aș fi stat acolo încă un an după ce am câștigat și știu ce trăiri și senzații sunt acolo… dacă am mai stat un an, chiar merită. Ea a suferit mult în relația asta, a trecut peste multe.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lăsând la o parte conflictele pe care le-am mai avut cu ea în emisiune, nu cred că a fost o fată cu care să nu fi avut conflict, și cu Deea m-am înțepat la un moment dat... Așa cum spuneam, Bianca trebuie să câștige.

Eu am câștigat deja, mi-am luat trofeul și am plecat. sunt fericită, chiar dacă am trecut prin perioade mai grele, prin teste și prin suferințe.

Conteză că sunt fericită și că în sinea mea eu mă cred câștigătoare și învingătoare ”, a spus Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Ce a primit Bianca de la Puterea Dragostei de ziua ei?

Pe lângă flori și haine, Bianca a primit și bani, pentru a-și cumpăra lucrurile pe care și le dorește. La finalul vlogului, Bianca a dezvăluit și ce planuri are, dar și ce crede despre faptul că Livian nu i-a fost alături.

" Prima noastră întâlnire. Soarta ne-a adus în același loc. M-aș fi bucurat să fie și Livian alături de mine, dar a fost alături de mine prin telefon și l-am simțit alături de mine. Știu că o să vină și el la București. Mi-a promis o zi excepțională, nu aveți de ce să fiți supărați pentru că a reușit să mă facă fericită doar scriindu-mi două-trei lucruri, oferindu-mi un cadou virtual plus florile. Când am aflat că sunt de la el, am rămas așa surprinsă. Abia aștept să mă întâlnesc cu el, mi-e dor de el. Mi-e dor puțin și de emisiune, un pic acolo îmi este, pentru că știu că nu o să mă mai vedeți și sper aici pe Youtube să păstrăm legătura ”, a transmis Bianca pe contul său de Youtube, semn că povestea cu Livian este departe de a de termina.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies