Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital

Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital
Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital

Tudor a părăsit această lume la vârsta de doar 20 de ani, la două zile după ce a fost externat din spital. Iată care a fost cauza decesului!

Tudor Florin era din localitatea Iaz, comuna Plopiș, județul Sălaj. Băiatul era student la Teologie, în cadrul Facultății de Teologie ,,Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Sibiu – anul II și absolvise Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” din municipiul Zalău. Din nefericire, Florin a pierdut lupta cu boala, la doar două zile după ce a ieșit din spital.

Tudor s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital

Tânărul avea câteva probleme de sănătate care nu îi lăsau în pace, astfel, acesta a hotărât să meargă de urgență la spital, unde a fost internat pe Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, potrivit  monitoruldesalaj.ro. Inițial, medicii au fost de părere că Florin o să se facă bine și că nu se confruntă cu ceva foarte grav. Cu toate astea, joi dimineața, băiatului i s-a făcut rău și a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor.

Starea tânărului de sănătate s-a agravat, iar mai apoi a devenit critică. Florin a avut o tuse care nu îl lăsa să respire cum trebuie. Astfel, tânărul de 20 de ani a ajuns de urgență la UPU-SMURD Zalău, unde doctorii au intervenit imediat și l-au intubat rapid. Au început manevrele de resuscitare, iar echipajul medical de la Urgențe a făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața.

Citește și: Anais, copila de opt luni, a fost găsită fără suflare de tatăl ei, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit

Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Din păcate a murit.” Un membru din familia lui Florin Salam s-a stins din viață. Ce a anunțat Adrian Petrache

Din nefericire, acest lucru nu a mai fost posibil în ciuda încercărilor și a manevrelor de resuscitare. În jurul orei prânzului, joi, a fost constatat decesul lui Tudor Florin. Deși s-a descoperit că tânărul s-a confruntat cu probleme medicale grave, polițiștii vor face cercetări în acest caz, pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Un bărbat din Vaslui s-a accidentat grav, în timp ce tăia porcul

Un bărbat din Vaslui și-a secționat o plagă de la picior, și a fost găsit în șoc hemoragic. Starea acestuia s-a înrăutățit din cauza faptului că s-a speriat extrem de tare. Primul ajutor i-a fost oferit de către un martor, un fost soldat care a fost pe front în războiul din Afganistan. Echipajele medicale, care au ajuns la locul accidentului, au reușit cu greu să stabilizeze pacientul, după care l-au transportat de urgență la Spitalul Municipal Bârlad.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Gigel, tatăl din Vaslui care și-a ucis băiatul de 14 ani la tăierea porcului. S-a descoperit ce a făcut părintele, după ce l-a lovit pe Andrei

Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital[Sursa foto: freepik]

Citește și: “Fiecare știa ce gândea celălalt.” S-au împlinit 11 ani de la moartea Mălinei Olinescu. Călin Goia se simte vinovat de moartea celebrei cântărețe



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Din păcate a murit.” Un membru din familia lui Florin Salam s-a stins din viață. Ce a anunțat Adrian Petrache

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies