„Din păcate a murit.” Un membru din familia lui Florin Salam s-a stins din viață. Ce a anunțat Adrian Petrache

„Din păcate a murit.” Un membru din familia lui Florin Salam s-a stins din viață. Ce a anunțat Adrian Petrache
„Din păcate a murit.” Un membru din familia lui Florin Salam s-a stins din viață. Ce a anunțat Adrian Petrache

În familia lui Florin Salam a avut loc o tragedie fără margini, după ce o rudă mai îndepărtată a decedat, iar această veste a fost un adevărat șoc pentru toată lumea.

Adrian Petrache, nepotul manelistului, a făcut tristul anunț, unde și-a exprimat tristețea și dezamăgirea față de cel care nu mai este printre noi.

Citește și: Cine este Adrian Petrache. „Îmi place emoția aia!”

Familia lui Florin Salam a mai pierdut un membru

După spusele lui Adrian Petrache, este vorba despre Jan Stoican, care s-a stins din viață la puțin peste 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace de care suferea.

Despre el, Adrian spune că i-a fost profesor și mentor în drumul lui spre a deveni celebru,  înainte de a afla că au și o legătură de sânge mai presus de cea artistică.

„A fost profesorul meu de chitară și mentorul meu, așa ne-am cunoscut. Ulterior am aflat că suntem și membrii în aceeași familie, mi-e o rudă mai îndepărtată, dar există o legătură de sânge.

A avut o problemă la inimă și din păcate a murit, avea 60 și puțin de ani, dar nu îi arăta. Mă iubea rău de tot și eu îl iubeam la fel de mult, ulterior am aflat că suntem neamuri și tot așa. Moartea a fost fulgerătoare, s-a întâmplat foarte repede, în câteva zile. Săptămâna trecută chiar vorbeam cu el, programam cântări”, a spus Adrian Petrache.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tânărul are numai cuvinte bune de spus despre cel care i-a fost rudă și profesor și consideră că a fost și este în continuare unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut România vreodată.

„A fost și este în continuare unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut România vreodată. Era un muzician universal, a cântat pe scene și cu nume mari și staruri internaționale de pe planeta asta de ți-e și frică să le pronunți numele: Nicole Scherzinger, Mariah Carey, mulți, mulți.

E unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a avut România vreodată”, a mai spus nepotul lui Florin Salam.

 Doliu în familia lui Florin Salam
Doliu în familia lui Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. „Noi nu ne-am consumat iubirea!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adrian Petrache, mesaj pentru cel care i-a părăsit în mod subit

Adrian Petrache îl consideră pe Jan tatăl lui și i-a promis că se vor întâlni din nou să se unească în muzică.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am cunoscut și că ne-am îndrăgostit și iubit așa tare unul pe celălalt! Ești în inima mea toată viața. A venit momentul să te duci lângă stele pentru că tu ești cea mai mare stea, locul tău e acolo, lângă suflete ca ale tale de bune, ai luminat pământul îndeajuns pentru cei ce au putut

să înțeleagă și să aprecieze lumina ta! Tati meu iubit ne vom întâlni, vom râde, vom cânta. Până atunci pot doar să te visez. Te iubesc mereu! Dumnezeu cu tine!”, a fost mesajul emoționant al lui Adrian Petrache, postat pe Facebook.

 Doliu în familia lui Florin Salam
Doliu în familia lui Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Florin Salam are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă cântărețul



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies