Cine este Adrian Mutu. “Recunosc că sunt gelos!”

adrian mutu
Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal și foști jucători, de la noi din țară

Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal și foști jucători, de la noi din țară. Însă știați că acesta este supranumit și „Briliantul”?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Adrian Mutu, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cine este soția sa, dar și cum s-au cunoscut cei doi.

 

Ce vârstă are   Adrian Mutu

Adrian Mutu  s-a născut pe data de 8 ianuarie, în Călinești, Argeș. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 44 de ani.

adriana mutu fotbalist
Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal și foști jucători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cine este Adrian Mutu

Adrian Mutu, fostul fotbalist, supranumit și „ Briliantul”,  este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori  de fotbal și foști jucători, de la noi din țară. În prezent, se pare că acesta este antrenor al echipei Rapid București. În timpul carierei de fotbalist, odată cu trecerea timpului, Adrian Mutu a reușit să evolueze pe postul de atacant sau extremă stângă.

De asemenea, Adrian Mutu este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, având cu până la 35 de goluri înscrise. Acesta și-a început cariera în fotbalul profesionist la FC. Argeș, urmând să fie transferat, odată cu trecerea timpului, și la Dinamo, la Inter Milano în anul 1999, la Chelsea, Hellas Verona, Parma, Juventus, Fiorentina, Cesena și Ajaccio.

Prin urmare,  Adrian Mutu  este și astăzi o figură emblematică a sportului românesc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

adrian mutu si sandra
Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal și foști jucători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”

 

Cine este soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici

Soția lui  Adrian Mutu, Sandra Bachici, căci despre ea este vorba, este cea care a câştigat Miss România Fashion TV, la vârsta de 17 ani, în anul 2010. În prezent, Sandra Bachici continuă să fie una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști din țară, fiind implicată și în lumea modei, reușind să participe, de-a lungul timpului, la nenumărate prezentări de modă.

Adrian Mutu  și frumoasa sa soție, Sandra Bachici, și-au legat destinele în anul 2015, iar pe data de 15 octombrie 2017, s-au căsătorit religios, moment în care au avut și botezul fiului lor, Tiago.

Cu Sandra sunt de 7 ani și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei.

Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. În șapte ani, eu cu  Sandra   nu ne-am certat niciodată.

Părințîi și socrii s-au mutat la București. De când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot ”, povestea  Adrian Mutu, în cadrul unui podcast, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

adrian mutu si sandra bachici
Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal și foști jucători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cum și-a cunoscut Adrian Mutu, soția

Adrian Mutu și cea care îi este în prezent soție, Sandra Bachici, se cunoșteau în urmă cu mai mulți ani, atunci când  Adrian Mutu  se afla într-o altă căsnicie. În ciuda acestui fapt, destinul a făcut ca cei doi să se întâlnească într-o altă perioadă.

Pe  Sandra   o văzusem încă de când era mai micuță, la 15-16 ani, la Miss România, la TV. Îmi plăcea cum arăta. Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat. Când m-am mutat înapoi în România am avut ocazia să o întâlnesc.

Faptul că avem multe lucruri în comun, ne ajută. Râdem mult, avem un simț al umorului pe care doar noi îl înțelegem.  Gelozia  face parte din iubire, e OK să fii înțelegător, dar dacă nu ești gelos un pic… Ea e mai mică cu 14 ani decât mine. Și eu sunt gelos, dar nu te gândi că e o gelozie dusă la extrem. Cel mai mult îmi place la Sandra sensibilitatea. Are o finețe și o bunătate, înțelepciune pentru vârsta ei. Mă simte, simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi ”, declara  Adrian Mutu, într-un alt podcast, în urmă cu doi ani.

sotia adrian mutu
Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal și foști jucători, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies