Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

ramona pauleanu
Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton

Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Însă știați că aceasta are o carieră de peste 10 ani în televiziune?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu, ce vârstă are acestea, ce studii deține, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și care au fost clipele peste care cu greu au trecut cei doi, odată cu nașterea gemenilor.

 

Ce vârstă are soția lui Adrian Cuculis, Ramona  Păuleanu

Soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu  s-a născut pe data de 30 martie, în Prahova. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 38 de ani.

adrian cuculis si ramona pauleanu
Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are  soția lui Adrian Cuculis, Ramona  Păuleanu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu a terminat Colegiul Economic Virgil Madgearu, din Ploieşti, iar apoi a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii Hyperion, dar şi a Şcoala de Televiziune.

La jurnalism am ajuns întâmplător, aș fi vrut să urmez actoria, însa nu aveam timp să mă pregătesc pentru Admitere, așa că m-am îndreptat spre Jurnalism, unde nu aveau un astfel de examen ”, a declarat Ramona Păuleanu.

ramona pauleanu varsta
Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Daniel Iordachioae. “A fost un moment… am simțit așa, să vărs lacrimi!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Cu ce se ocupă  soția lui Adrian Cuculis, Ramona  Păuleanu

Soția lui Adrian Cuculis, Ramona   Păuleanu este cunoscută pentru experiența vastă pe care o deține în lumea televiziunii. Se pare că imediat după terminarea facultății, aceasta a lucrat aproximativ un an de zile pentru o televiziune din România, iar apoi au urmat alți 10 ani, la un alt post de televiziune.

Astfel, de-a lungul acestor ani, Ramona   Păuleanu a strâns experiență și în calitate de reporter de teren, a făcut investigaţii cu camera ascunsă, a fost jurnalist pe eveniment, dar s-a ocupat şi de rubrica meteo. Cu toate acestea, odată ce a aflat că este însărcinată, Ramona   Păuleanu a decis să intre în concediu de maternitate, concentrându-se astfel, mai mult pe viața privată.

În prezent, soția lui Adrian Cuculis a revenit în televiziune, însă la un alt post de televiziune, acolo unde se ocupă de rubrica meteo. În plus, aceasta a lansat și un podcast despre parenting, alături cu Adriana Stere, denumit „Creștem mari”.

adrian cuculis familie biografie
Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton[Sursa foto: Facebook]

 

Cine este  soția lui Adrian Cuculis, Ramona  Păuleanu

Adrian Cuculis  și Ramona Păuleanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire împreună, formând unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Cei doi sunt căsătoriți și au împreună doi copii, gemeni, o fetiță pe nume Alexandra, dar și un băiețel pe nume Luca. Copilașii au fot născuți prematur, iar de curând au împlinit și frumoasa vârstă de 2 ani. 

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

adrian cuculis varsta
Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton[Sursa foto: Facebook]
 

 

Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu au trecut prin clipe grele

Odată cu nașterea celor doi copii ai lor,  Adrian Cuculis și soția sa, Ramona Păuleanu, au trecut prin clipe grele pentru o lungă perioadă de vreme. Se pare că aceștia au ajuns în punctul de a da în judecată spitalul la care aceasta a născut, tocmai pentru modul în care au avut grijă de unul din gemenii lor, Luca, acuzându-i pe doctori de malpraxis, după ce au susținut faptul că fiul lor ar fi luat o infecție nozocomială din respectivul spital.

Astfel, în ciuda faptului că medicii au spus că băiețelul lor va sta doar o săptămână în spital, pentru a se vindeca, acesta a fost nevoit să stea în spital până la 8 luni de zile, ceea ce a ridicat semne mari de întrebare.  Adrian Cuculis  a ținut să precizeze tăria pe care a avut-o soția sa, Ramona Păuleanu, în aceste 8 luni de zile.

„Ramona a devenit un munte, un fier. Știu cazuri de femei care au sarcini absolut normale. Culmea, știu colege care au născut la 10 luni și a fost îngrozitor de greu după aceea. Ea intrase în concediul de creștere de copil. Ea era în fiecare zi la televizor, era și reporter. Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică”,  a declarat acesta.

Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies