Cine este Daniel Iordachioae. “A fost un moment… am simțit așa, să vărs lacrimi!”

daniel iordachioaie mare albastra
Daniel Iordăchioae este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară

Daniel Iordăchioae este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară. Însă știați că acesta a suferit de cancer?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Daniel Iordăchioae, ce vârstă are acesta, dar și cu ce se ocupă în prezent. În plus, descoperiți și care este boala de care acesta a suferit, însă a reușit să o învingă.

 

Ce vârstă are   Daniel Iordăchioae

Daniel Iordăchioae s-a născut pe data de 9 iulie, în Ștefănești, județul Argeș.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 54 de ani.

daniel iordachioae divort
Daniel Iordăchioae este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]
 

 

Cine este Daniel Iordăchioae

Daniel Iordăchioae  este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară. Acesta și-a început pasiunea către muzică, încă de la vârsta de cinci ani, atunci când lua lecții de chitară.

Imediat apoi, în perioada anilor 1973-1980, Daniel Iordăchioae a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, din Pașcani, iar tot în anul 1980 a debutat în formația cu denumirea “ Gramofon”.

De atunci a început să participe la nenumărate concursuri și festivaluri, iar odată cu trecerea timpului, Daniel Iordăchioae a început și turnee în afara țării. Odată cu anul 1994, Daniel Iordăchioae s-a angajat la Teatrul Toma Caragiu, din Ploiești unde a apărut în peste 10 premiere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe lângă cariera sa în muzică, Daniel Iordăchioae ajunge și în domeniul televiziunii și începe să prezinte mai multe emisiuni la un post de televiziune.

daniel iordachioaie melodii
Daniel Iordăchioae este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”

 

Cu ce se ocupă Daniel Iordăchioae, în prezent

Deși acesta este cunoscut pentru cariera sa în muzică și în televiziune, se pare că în prezent,  Daniel Iordăchioae  a descoperit că este pasionat de regie, astfel că s-a îndreptat către acest domeniu, ajungând să regizeze și un spectacol de la Sala Palatului, al lui Adrian Enache, acolo unde a cântat și el, moment în care s-a emoținat destul de tare.

Pentru că se acumulase foarte multă emoție și stres, dar și oboseală. A fost un moment… am simțit așa, să vărs lacrimi, ca o descătușare. Un moment pe care mi l-am permis pe scenă. Pentru că am zis să arătăm lumii că noi chiar am muncit acolo… Și cineva care muncește ajunge și la un prag de stres, și la un prea plin emoțional și așa, după cum s-a văzut, publicul a reacționat foarte frumos.

De acolo s-a legat ceva emoțional și mai mulți colegi au lăcrimat pe scenă după aceea. Și publicul a reacționat frumos, și când ai un feedback așa, la ceea ce simți tu… lucrurile se întâmplă, așa, ca un bulgăre de zăpadă care să dea amploare…”,  a declarat acesta, la acea vreme.

daniel ioradchioaie varsta
Daniel Iordăchioae este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Daniel Iordăchioae a învins cancerul

Nu multe persoane știau, însă Daniel Iordăchioae a suferit de cancer în urmă cu ceva vreme. Cu toate acestea, soarele a răsărit și pe strada sa, iar totul a luat o întorsătură bună, ajungând să se vindece de această suferință. În ciuda faptului că a existat o perioadă lungă în care s-a luptat cu această boală, Daniel Iordăchioae a reușit să îl învingă.

Acesta a avut chiar și o perioadă în care a luat parte la filmările unei emisiuni de televiziune care a durat timp de trei luni de zile, perioadă în care cântărețul a reușit să slăbească destul de mult, undeva până la aproximativ 20 de kilograme.

" Eu nu am fermă, dar am mai fost pe la bunici. N-am fost străin de acest climat. Problema au fost condiţiile de acolo şi faptul că am stat 3 luni. La început aveam mâncare mai puţină şi câteva animale. Este dificil pentru cineva care nu face acest lucru mai deloc. Şocul a fost mare.

Am slăbit în timpul show-ului 18-20 de kilograme. Am intrat cu 105, parcă, şi m-am întors cu 85-86 de kilograme. Mulţi au zis că sunt bolnav. Mă uităm în oglindă şi nu mă recunoşteam ", a spus Daniel Iordăchioae.

daniel iordachioaie biografie
Daniel Iordăchioae este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]
daniel iordachioaie biografie
Daniel Iordăchioae este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, compozitori și textieri, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Mărginenu, soția lui Mihai Mărgineanu. "Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies