Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”

gabi jugaru biografie
Gabi Jugaru, cunoscut și ca „Regele farselor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, de la noi din țară

Gabi Jugaru, cunoscut și ca „Regele farselor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, de la noi din țară. Însă știați că acesta este și tată și bunic?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Gabi Jugaru, dar și ce vârstă are acesta. În plus, descoperiți și cu ce se ocupă în prezent, dar și ce a declarat acesta în legătură cu cele două fiice ale sale.

 

Ce vârstă are  Gabi Jugaru

Gabi Jugaru s-a născut în anul 1969, în București.

Prin urmare, în acest an, împlinește frumoasa vârstă de 54 de ani.

gabi jugaru wikipedia
Gabi Jugaru, cunoscut și ca „Regele farselor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Dragoș Pătraru. ”Pe mine și pe soră-mea tata nu ne-a bătut niciodată, dar mama era victima predilectă a nervilor lui.”

 

Cine este Gabi Jugaru

Gabi Jugaru, cunoscut și ca „Regele farselor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, de la noi din țară, deși în prezent, a ales să se retragă din lumina

reflectoarelor.

Gabi Jugaru s-a făcut remarcat de-a lungul timpului, datorită farselor sale memorabile din cadrul unei emisiuni TV. Cu toate acestea, Gabi Jugaru s-a retras din echipa din care făcea parte, pentru a realiza diverse emisiuni cu glume. Odată cu trecerea timpului, mai exact în anul 2015, acesta a participat și la o emisiune TV de tip concurs.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În plus, odată ce s-a retras din lumina reflectoarelor,  Gabi Jugaru a decis să intre în lumea afacerilor, motiv pentru care și-a deschis un mic business pentru igienizarea interioarelor măşinilor, dar și un restaurant.

gabi jugaru wikipedia
Gabi Jugaru, cunoscut și ca „Regele farselor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cu ce se ocupă Gabi Jugaru, în prezent

Deși  Gabi Jugaru a devenit cunoscut prin intermediul televiziunii, în prezent nu mai apare pe micile ecrane, acesta având alte afaceri de care se ocupă.

Pe lângă faptul că a avut o perioadă în care s-a mutat din București, pentru un trai mai bun în Olt, acesta a realizat că tot mai bine este acasă, motiv pentru care s-a întors în Capitală, pentru a se ocupa de afacerea sa cu imobiliare, dar și de un service auto.

“Da, este adevărat. A fost o experiență nereușită din care, singurul lucru ce s-a schimbat în viața mea, e adresa din buletin.

Eu moldovean bucureștean am reușit să-mi schimb domiciliul în Olt, la Băilești. Mi-am închis afacerea  și am vândut casa din Capitală pentru a construi alta, în localitatea legendarului Amza Pellea. Acum, dat fiind situația, am scos-o la vânzare. M-am lepădat de munca la radio și televiziune pentru o viață mai relaxată, departe de București, dar care nu a funcționat, dar poate că-i mai bine așa.

Acum sunt foarte fericit în viața mea. Cu ce mă ocup? Cu afaceri imobiliare și propriul meu service de detailing auto. Mai posed și o echipă de igienizare a locuințelor și interiorul automobilelor cu ajutorul unui generator cu ozon, dispozitiv special comandat, de mare putere. Investiție făcută înainte de fobia cauzată de infecțiile cu noul coronavirus. Mă implic și eu la muncă, să nu se mire nimeni’,   a declarat Gabi Jugaru.

gabi jugaru wikipedia
Gabi Jugaru, cunoscut și ca „Regele farselor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Gabi Jugaru este tată, dar și bunic

Gabi Jugaru este și tată a două fiice, pe nume Roxana și Miruna Elena, însă asta nu este tot. Fata sa cea mare a devenit mamă de două ori, prin urmare, celebrul Gabi Jugaru a devenit și el bunic. Astfel, ca oricare alt bunic, și Gabi Jugaru își răsfață nepoții, însă nu astfel încât să intervină în relația acestora cu mama lor, dorind să păstreze anumite limite.

„Există discuții, nu îmi place să mă bag în viața fetelor mele. E drept că fetele fiind mai sensibile decât băieții, eu fiind plecat de acasă… Amândouă îmi seamănă foarte mult ca temperament, sunt forță. Cea mare e Leu, cea mică Scorpion, deci e groasă. S-au schimbat vremurile, sunt alte valori, eu îi mai spus așa, așa, ea mă blochează pe WhatsApp. Unul dintre sfaturile pe care trebuie să le ținem cont este să lăsăm noaptea nu să fie un sfeșnic, cu un sfetnic bun.

Nu am căutat să influențez niciodată deciziile lor cu mai mult decât să le dau un sfat. Poate uneori nu le-a convenit părerea mea. Nu am ținut cont niciodată de nimeni. Au existat momente grele când știam că trebuie să o ajut pe cea mică, aia mare era deja la casa ei. Mi-e ciudă și-mi asum că sunt foarte departe, până la Vaslui sunt mult de dus. Roxi e cu programul ei, mi-e dor, mi-aș dori să îi am aici. (n.r. nepoții lui) Mergem în Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri mici din țară‘,  a mai adăugat acesta.

gabi jugaru
Gabi Jugaru, cunoscut și ca „Regele farselor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Mărginenu, soția lui Mihai Mărgineanu. "Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant"



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Mihai Mărgineanu. „Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies