Cine este Adriana Iliescu. “Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate!”

cine este adriana iliescu
Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil

Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil. Însă știați că aceasta este un fost profesor universitar?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Adriana Iliescu, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de fiica sa, Eliza, de care este din ce în ce mai mândră, pe zi ce trece.

 

Ce vârstă are  Adriana Iliescu

Adriana Iliescu s-a născut pe data de 31 mai, în Craiova.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 84 de ani.

adriana iliescu fiica
Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil

Citește și: Cine este Raed Arafat. „Era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viaţă personală care să fie dedicată unei familii”

 

Cine este Adriana Iliescu

Adriana Iliescu   este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil.

Cu toate acestea, Adriana Iliescu este și un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aceasta a întâmpinat probleme atunci când și-a dorit să aducă pe lume un copil, motiv pentru care a fost nevoită să primească tratament hormonal pentru a îndepărta menopauza, aspect care a avut loc pentru prima dată în anul 1995, urmând ca fertilizarea în vitro  să fie făcută în anul 2004, perioadă în care a reușit să rămână însărcinată cu tripleți.

Cu toate acestea, după trei săptămâni, unul dintre copilași și-a încetat dezvoltarea și a murit, apoi după 33 de săptămâni au apărut complicații, iar cel mic a murit, ceea ce a a dus la nașterea prematură, motiv pentru care bebelușul supraviețuitor a rămas în spital încă șase săptămâni.

Astfel, Adriana Iliescu a adus-o pe lume o pe Eliza Maria Bogdana, pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București.

adriana iliescu wikipedia
Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil.

 

Adriana Iliescu este mândră de fiica sa

Atunci când vine vorba despre scumpa sa fiică, Eliza, aceasta este o studentă model foarte respectuoasă, care iubește învățătura și urmează cursurile de la două facultăți, fiind totodată și foarte conștiincioasă. 

Prin urmare, atunci când vine vorba despre studii și nu numai, Eliza este mândria mamei sale.

Tânăra a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea”, iar rezultatele bune de la școală au determinat-o pe aceasta să fie acceptată nu doar la una, ci la două facultăți din București.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți. Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a declarat Adriana Iliescu.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Astfel, pentru că fiica Adrianei Iliescu, Eliza, și-a dorit mult să urmeze două facultăți, mama sa a făcut eforturi mari pentru a putea să-i îndeplinească dorințele fiicei sale, în ciuda faptului că eforturile financiare au fost unele uriașe, ținând cont

de veniturile reduse pe care le au cele două, Adriana Iliescu a reușit să se descurce, indiferent de situația în care s-a aflat.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor.

Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”,  a spus Adriana Iliescu, cu ceva timp în urmă. 

adriana iliescu varsta
Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil

Citește și: Cine este Emilia Popescu. “Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria!”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Lili Sandu. “Când vine copilul, relația de cuplu practic nu mai există!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies