Cine este Alex Militaru. "Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic!"

alex militaru
Cine este Alex Militaru

Alex Militaru este fostul soț al lui carmen grebenișan. Insă știați că aceștia au decis să se despartă de comun acord?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Alex Militaru, unde s-a născut acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Unde s-a născut Alex Militaru

Alex Militaru s-a născut în Slatina, însă odată cu trecerea timpului și cu dorința de a își înainta studiile, acesta s-a mutat la București.

Citește și: Cine este Victor Tatoiu, sotul Monicai Tatoiu. "Am întâlnit un prieten pentru o viaţă."

carmen grebenisan
Cine este Alex Militaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Dana Roba. "Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce studii are Alex Militaru

In ceea ce privește studiile sale, se pare că Alex Militaru a absolvit Colegiul Național "Radu Greceanu", din Slatina, dar și Universitatea de Medicină și Farmacie, "Carol Davila", din București.

alex militaru adoptat
Cine este Alex Militaru[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Alex Militaru

Atunci când vine vorba despre profesia sa, se pare că Alex Militaru a urmat și un curs de bucătărie, pentru că își dorește să se extindă mai mult în acest domeniu, aspect ce se poate vedea tot mai

des pe contul său de Instagram, acolo unde acesta postează atât fotografii, cât și filmulețe cu diverse rețete pe care chiar el le prepară.

alex militaru si carmen grebenisan
Cine este Alex Militaru[Sursa foto: Instagram]

Cine este Alex Militaru

Puține sunt persoanele care știu faptul că, Alex Militaru  a aflat la vârsta de 18 ani că este adoptat.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu dintr-o prostie ”,

a povestit acesta, cu ceva vreme in urma, în podcastul lui Jorge.

Alex Militaru este fostul soț al lui Carmen Grebenișan. Cei 2 s-au căsătorit civil în anul 2021, pe data de 28 august, iar nași le-au fost chiar bunii săi prieteni, Alina Ceușan și soțul acesteia. Cu toate acestea, recent, cei 2 au decis să se separe, iar fiecare să o ia pe drumul său, în mod amical și de comun acord.

Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni.

Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns.(...)

Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat. Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut. ” a specificat Carmen Grebenisan.

alex militaru instagram
Cine este Alex Militaru[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Dana Roba. "Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies