Cine este Dana Roba. "Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele!"

cine este dana roba
Cine este Dana Roba

Dana Roba este una dintre cele mai cunoscute make up artiste, de la noi din țară. Insă știați că aceasta își continuă și în prezent pasiunea pentru make up?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Dana Roba și ce vârstă are aceasta, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Dana Roba

Dana Roba are vârsta de 32 de ani, iar în acest an, aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fetele sale, având organizată chiar și o ședință foto aniversară și multe alte activități speciale.

Încă de la prima oră a dimineții mi-am trezit fetițele pentru a le pregăti de ședința foto de astăzi. Am o ședință foto aniversară cu multe baloane, cu ce vârstă împlinesc eu, o să fie ceva frumos, ceva colorat. O să fie ceva frumos. Îmi doresc de la Dumnezeu, drept cadou, să mă ajute să îmbătrânesc frumos, să îmi lungească zilele și să am grijă de fetele mele așa cum se poate mai bine.După

ședința foto o să merg la un restaurant cu fetele mele să luăm masa iar de la ora 14.00 o să merg la serviciu ”, a dezvăluit aceasta în cadrul unui interviu, chiar de ziua sa.

Citește și: Cine este Doina Spătaru. „Îmi doresc doar sănătate și liniște.”

dana roba instagram
Cine este Dana Roba[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Nikita. "Nu mi-a venit să cred că am născut o fetiță atât de frumoasă, am plâns când am văzut-o de fericire!"

Cu ce se ocupă Dana Roba

În ceea ce privește ocupația sa, se pare că Dana Roba este printre cele mai cunoscute make-up artiste, de la noi din țară.

dana roba
Cine este Dana Roba[Sursa foto: freepik]

Cine este Dana Roba

Dana Roba a devenit cunoscută publicului larg, după ce s-a aflat într-o relație cu Nicolae Guta, în anul 2013. De atunci a început aceasta să fie o prezență constantă pe micile ecrane TV, ajungând să fie implicată în mai multe conflicte cu diverse persoane publice de la noi din țară.

Acum, mă bucur că nu mai suntem împreună.

Am vrut să vin în București ca să îi cer socoteala. El m-a sunat și mi-a zis că e la Petroșani și că vine la Timișoara. Mi-a explicat că dacă vreau să fim împreună, trebuie să fac doar ca el. Nu am fost de acord. Am avut o singură dorință: să îmi închiriez un apartament și să stau în București. Sau să se mute el de tot la Timișoara. Nu s-a întâmplat asta.
Când ieșeam în oraș, Guță nu plătea. Fratele meu sărea cu banii. Mie Nicolae mi-a luat doar un sutien. Nu i-am cerut niciodată bani împrumut. Eu l-am iubit pe Guță, dar acum îi doresc tot răul din lume. Nu mai pot să îl tratez cu bine după ce mi-a făcut. Nici nu îl mai iubesc, îl urăsc din sufletul meu mare. Cred că doar sufletul ăsta mare i-a plăcut la mine.
Mi-a zis că îi place că nu beau, nu fumez, nu prea ies. Nu avea pretenția să îi fac curat sau să îi spăl hainele. Venea mereu cu cămăși la mine"
, a spus Dana Roba, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, în perioada în care mama sa s-a stins din viață, aceasta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor si să urmeze calea pocăinței.

Într-o duminică m-am trezit și am spus 'De astăzi mă pocăiesc'. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu avea haine de om normal, avea haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani. Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa 'Dana, ți-am iertat toate păcatele'", a mai dezvăluit aceasta Dana Roba.

În ciuda faptului că odată cu trecerea timpului relația sa cu Nicolae Guta a ajuns la final, iar aceasta s-a căsătorit cu, cel care i-a fost soț, Daniel Balaciu, cu care are și 2 fetițe, deși a ales să se dedice familiei și profesiei sale, aceasta a ajuns în atenția publicului larg, în urmă cu aproape un an, atunci când soțul său a atacat-o. În ciuda faptului că a avut nevoie de o perioadă lungă pentru a își revine, în prezent aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de partenerul său, Beniamin.

Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut să îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește sa mă viziteze la spital cu un buchet de flori", spunea Dana Roba, la acea vreme, pe Instagram.

dana roba make up
Cine este Dana Roba[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Nikita. "Nu mi-a venit să cred că am născut o fetiță atât de frumoasă, am plâns când am văzut-o de fericire!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies