Cine este Alex Velea. „E greu în mediul nostru să îți păstrezi integritatea.”

Cine este Alex Velea
Alex Velea

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică pop de la noi din țară și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia. Însă, știai că acesta a mai fost căsătorit?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alex Velea și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute despre viața personală a artistului.

Cine este Alex Velea

Citește și: Alex Velea, declarații emoționante despre legătura dintre el și Divinitate! „Cred în Dumnezeu. Pentru mine Dumnezeu e tot. Nu sunt cel mai evlavios.”

Cine este Alex Velea
Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce învățături are Alex Velea pentru copiii săi? Artistul a dezvăluit care este relația dintre frați! „Toți cei trei frați se iubesc, dar băieții între ei se bat. Rău. Dar se și iubesc.”

Alex Velea, pe numele său întreg, Alexandru Ionuț Velea, este un cântăreț, vedetă de televiziune și compozitor de muzică pop și manele din România.

Ce vârstă are Alex Velea

Cine este Alex Velea
Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Născut în data de 13 mai 1984, în Craiova, Alex Velea are în prezent vârsta de 40 de ani.

Cariera muzicală a lui Alex Velea

Cine este Alex Velea
Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Alex Velea a fost pasionat de muzică încă din copilărie, începând să cânte de la vârsta de 9 ani.

Ulterior, la vârsta de 11 ani a devenit elev la Palatul Copiilor, iar potrivit informațiilor prezente în spațiul public, la vârsta de 16 ani a început să studieze canto clasic, timp de 4 ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Artistul a intrat în atenția publicului în anul 2003, atunci când a participat la o emisiune de talente.

Ulterior, Alex Velea s-a făcut remarcat în lumea muzicii românești și a scos de-a lungul carierei sale muzicale melodii care au ajuns adevărate hit-uri, devenind un reper pentru muzica pop românească, fiind fredonate de mii de oameni.

De-a lungul carierei sale, artistul a colaborat cu nume importante ale muzicii românești, a participat la numeroase show-uri televizate, a fost cooptat într-un proiect de animație și a jucat în filme.

În prezent, Alex Velea deține o casă de discuri.

Pe lângă cariera în industria muzicii pop, vedeta a abordat și alt gen muzical, cum ar fi manelele. Alex Velea a colaborat cu Jador în această direcție, iar piesele lor au ajuns rapid numărul 1 în trending.

Copilăria lui Alex Velea

Cine este Alex Velea
Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere personal, Alex Velea s-a născut într-un cartier de la marginea orașului Craiova, într-o familie modestă cu doi copii. Artistul este de etnie romă, iar de-a lungul copilăriei sale s-a confruntat cu sărăcia, acest lucru lăsându-i traume.

Frica de sărăcie mi se pare cea mai mare temere, cea mai mare teamă a mea.

Da, am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc.

Nu la modul exagerat, pentru că au fost oameni mai chinuiți și mai amărâţi decât mine. Aș minți și aș fi ipocrit să spun treaba asta. Am trăit ca orice familie normală, veniți din comunist, părinți bugetari. Eram toți copiii îmbrăcați la fel, mâncam toți cartofi prăjiți cu ouă, era același stil. Eram foarte fericiți. Nu ne lipsea nimic pentru că nu aveam sisteme de referință.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Odată cu trecerea timpului, acum am copii și mă interesează să am bani să investesc în educația lor. Tu ca părinte tinzi să îi dai copilului, să îi oferi tot ce nu ai avut tu.”, a declarat Alex Velea, în cadrul podcastului „Te Ascult”.

Alex Velea și Antonia, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România

Cine este Alex Velea
Alex Velea alături de Antonia și cei doi copii [Sursa foto: Instagram]

Atunci când vine vorba de partea sentimentală, Alex Velea se poate declara un bărbat norocos deoarece trăiește de mai bine de 12 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România. Cei doi artiști nu sunt căsătoriți, dar au împreună doi copii, pe Dominic și Akim, iar Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi în urmă cu câțiva ani, evitând încă momentul în care să ajungă în fața altarului.

Înainte de relația cu Antonia, artistul a mai fost căsătorit.

Am mai fost o dată căsătorit, dar nu eram compatibili, probabil nici eu nu eram ce trebuie pentru fata respectivă. Sunt experiențe. Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, înseamnă mai multe. Ea (Nr. Antonia) mi le oferă şi cred că și eu i le ofere exact așa cum ea și le dorește.

Suntem deja de 12 ani împreună. E greu în mediul nostru să îți păstrezi integritatea și să îți păstrezi o relație așa. Că noi avem la bază niște valori, așa ne-au crescut ai noștri, niște valori simple .”, a mai spus Alex Velea, pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Connect-R. "Mama a fost întotdeauna încrezătoare în pasiunea mea!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies