Motivul pentru care fosta căsnicie a lui Alex Velea s-a încheiat. Ce spune artistul despre relații. „Iubirea înseamnă sacrificiu.”

Motivul pentru care fosta căsnicie a lui Alex Velea s-a încheiat. Ce spune artistul despre relații. „Iubirea înseamnă sacrificiu.”
Motivul pentru care fosta căsnicie a lui Alex Velea s-a încheiat. Ce spune artistul despre relații. „Iubirea înseamnă sacrificiu.”

Alex Velea a vorbit despre motivul pentru care fosta relație a ajuns să se încheie.

Alex Velea și Antonia au frumoasă căsnicie împreună, iar cei doi artiști se completează și se înțeleg de minune cu fiecare zi petrecută împreună. Aceștia se bucură de copii, de viața personală și profesională și împart atât scena, cât și momentele de acasă. Artistul a mai trecut printr-o căsnicie unde nu și-a găsit liniștea așa cum și-ar fi dorit. Alex Velea și actuala lui parteneră de viață, artista Antonia, construiesc cu fiecare zi cărămidă cu cărămidă pentru ca totul să fie bine între ei și se pare că le reușește din plin.

Motivul pentru care fosta căsnicie a lui Alex Velea s-a destrămat

Citește și: Frica de sărăcie, cea mai mare temere a lui Alex Velea: „Am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc.”

Alex Velea
Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Alex Velea și Antonia, polițistul bun și polițistul rău!? Ce educație le oferă copiilor: „Antonia este mai exigentă! Eu am fost prea prieten cu băieții mei și acum nu prea am mare autoritate.”

Invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, Alex Velea  a vorbit despre faptul că a mai fost căsătorit o dată, dar nu era compatibil cu fosta parteneră și consideră că nu erau ce trebuie unul pentru celălalt. Este de părere că toate aceste lucruri au fost experiențe, iar iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare și mult mai multe lucruri. Vede la actuala parteneră de viață, la Antonia, toate lucrurile pe care le-a enumerat mai sus și își dorește să creadă că și el i le oferă la fel de bine acesteia.

Sunt împreună deja de 12 ani și au întors de fiecare dată privirile atunci când au apărut pe scena împreună. Recunoaște că e greu în mediul lor să își păstreze integritatea și o relație atât de mult timp, însă datorită valorilor insuflate de părinți au reușit să facă acest lucru.  „Am mai fost o dată căsătorit, dar nu eram compatibili, probabil nici eu nu eram ce trebuie pentru fata respectivă.
Sunt experiențe. Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, înseamnă mai multe. Ea (Nr. Antonia)  mi le oferă și cred că și eu i le ofere exact așa cum  ea și le dorește. Suntem deja de 12 ani împreună. E greu în mediul nostru să îți păstrezi integritatea și să îți păstrezi o relație așa. Că noi avem la bază niște valori, așa ne-au crescut ai noștri, niște valori simple.”,
a spus Alex Velea.

Alex Velea
Alex Velea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce învățături are Alex Velea pentru copiii săi? Artistul a dezvăluit care este relația dintre frați! „Toți cei trei frați se iubesc, dar băieții între ei se bat. Rău. Dar se și iubesc.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies