Cine este Alexandra Velniciuc. „Toată copilăria mea eu am studiat la pian și am plâns”

Cine este Alexandra Velniciuc
Cine este Alexandra Velniciuc

Alexandra Velniciuc este o actriță de la noi din țară și fiica cunoscutului actor Ștefan Velniciuc.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alexandra Velniciuc și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți mai multe detalii din viața actriței, care au fost dramele ce i-au marcat copilăria, dar și alte detalii legate de căsnicia ei cu Șerban Puiu.

Cine este Alexandra Velniciuc

Citește și: Cine este Codin Maticiuc. „Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani”

Cine este Alexandra Velniciuc
Cine este Alexandra Velniciuc[Sursa foto: Facebook]

Alexandra Velniciuc s-s născut în data de 1 septembrie 1980 într-o familie de artiști. Tatăl său, Ștefan Velniciuc este un actor cunoscut de la noi din țară, iar mama sa, Mihaela Velniciuc o pianistă de succes.

Astfel, Alexandra și-a petrecut copilăria pe platourile de filmare, sub atenta supraveghere a tatălui său care s-a ocupat de creșterea și educația ei de la vârsta fragedă de trei ani.

Moștenind talentul tatălui său, Alexandra Velniciuc a absolvit cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” și a urmat cursurile d master la UNATC, secția Actorie. În anul 2008 Alexandra Velniciuc a devenit doctor în Artele Spectacolului.

De-a lungul carierei sale a jucat în numeroase producții cinematografice, dar a fost prezentă și la multe emisiuni televizate.

Alexandra Velniciuc a studiat cursurile liceale în limba engleză, fiind olimpică, iar în cadrul liceului a urmat și un curs de jurnalism.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„N-am fost niciodată un elev sclipitor, dar eram un elev olimpic la limbi străine și la română. Matematică, fizică, chimie, catastrofă.”, a declarat actrița în cadrul podcastului „ Acasă la Măruță ”.

Frumoasa actriță este căsătorită de mai bine de 22 de ani cu Șerban Puiu, conf.

univ. dr. în cadrul UNATC.

Drama care i-a marcat copilăria Alexandrei Velniciuc

Cine este Alexandra Velniciuc
Cine este Alexandra Velniciuc[Sursa foto: Facebook]

Deși din punct de vedere profesional lucrurile s-au așezat foarte bine pentru Alexandra, pe parcursul copilăriei sale a avut parte de o dramă care i-a marcat profund existența.

Alexandra Velniciuc a fost crescută încă de la vârsta de 3 ani de către tatăl său și de bunici.

Mama sa, o pianistă de succes, a plecat în Italia când actrița avea doar 3 ani, urmând să o vadă pentru prima dată 7 ani mai târziu.

În cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Alexandra Velniciuc a povestit cu lacrimi în ochi despre

« Mama a plecat când aveam 3 ani, dar a fost prezentă în viața mea prin absență. Ea a plecat cu contract în Italia fiind pianistă și profesând ca pianistă.

Alergam după femei blonde pe stradă și le spuneam „mama”. Nu că mi-a lipsit, m-a durut carnea pe mine de suferință. Eu de asta am făcut pian, ca să fiu ca mama. Toată copilăria mea eu am studiat la pian și am plâns .», a povestit Alexandra.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și Puiu Șerban nu au copii

Citește și: ”Nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum.” De ce nu își dorește Alexandra Velniciuc copii. Actrița a vorbit deschis despre alegerea făcută

Cine este Alexandra Velniciuc
Cine este Alexandra Velniciuc[Sursa foto: Facebook]

Actrița Alexandra Velniciuc și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 22 de ani. Cei doi s-au cunoscut în perioada de studenție a Alexandrei, care era studenta actualului său soț. Deși la început, potrivit spuselor sale, nu se suportau reciproc, destinul a făcut în așa fel încât să îi aducă împreună, iar astăzi sunt mai fericiți ca niciodată, având o relație de-a dreptul specială.

Cei doi însă, au luat împreună decizia de a nu avea copii, iar în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Alexandra Velniciuc și soțul său au explicat care este motivul pentru care au luat această decizie.

Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept .”, a declarat Alexandra Velniciuc.

Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja. ”, a adăugat Șerban Puiu.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Alin Oprea. „Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies