Cine este Alexia Eram. „Nu îmi place să fiu singură… în general!”

cine este alexia eram
Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară

Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară. Însă știați ce studii a absolvit aceasta?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Alexia Eram, ce vârstă și ce studii are aceasta, dar și cu ce se ocupă mai exact, în prezent. În plus, descoperiți și cum și-a cunoscut iubitul, pe artistul Mario Fresh.

 

Ce vârstă are Alexia Eram

Alexia Eram, pe numele său întreg, Alexia Ioana Eram, s-a născut pe data de 31 august, în Bucureşti.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 22 de ani.

alexia eram ocupatie
Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Nelu Cortea. "Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele!"

 

Ce studii are Alexia Eram

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Alexia Eram  a urmat Liceul Francez Anna de Noailles, din Bucureşti, iar odată ce a promovat examenul de Bacalaureat, aceasta a plecat să studieze în Anglia, în cadrul

Universității For the Creative Arts. Alexia Eram a studiat acolo marketing, publicitate, dar şi relaţii publice, toate fiind legate de domeniul modei.

Astfel, după ani grei de studii, departe de casă, Alexia Eram a absolvit cu succes cursurile instituției University For the Creative Arts, prin intermediul căreia i-au fost consolidate mult mai bine cunoștințele pe care aceasta le avea deja, legate de domeniul modei.

„Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit.

De fiecare dată când plecam, plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat aceasta, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

alexia eram studii
Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

 

Cu ce se ocupă Alexia Eram

În timpul facultății, dar și după ce a absolvit, Alexia Eram a continuat să fie implicată în nenumărate proiecte pe Social Media și nu numai, în urma cărora aceasta a strâns o comunitate foarte mare de oameni care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Aceasta este o modalitate prin intermediul căreia, Alexia Eram își câștigă banii, având diverse campanii de promovare pentru produse. În plus, se pare că aceasta lucrează și la revista mamei sale, iar în urmă cu câțiva ani, a fost și gazda unei emisiuni de modă.

Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube.

Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion ”, a declarat Alexia Eram.

alexia eram studii
Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

 

Cine este Alexia Eram

Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară și este fiica cunoscutei prezentatoare de știri, Andreea Esca. În plus, aceasta este și un influencer de succes, muncind din greu în fiecare zi, având  nenumărate contractele de imagine de pe Facebook, Instagram, YouTube şi Tik Tok.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „ Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai ”, a specificat aceasta.

andreea esca fiica
Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

 

Cum și-a cunoscut Alexia Eram, iubitul

Atunci când vine vorba despre planul personal, Alexia Eram  se poate declara mai mult decât fericită cu relația pe care o are cu artistul Mario Fresh, de mai mulți ani de zile, în ciuda faptului că de-a lungul timpului au mai apărut discuții și momente de cumpănă între cei doi, au reușit să le depășească și să rămână împreună.

În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la «lansare» și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seară. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit ”, a povestit Alexia Eram.

alexia eram si mario fresh
Alexia Eram este una dintre cele mai apreciate tinere de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. „Aşa am simţit amândoi că «It is the right thing»!”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies