Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. „,Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă!”

cine este alice dumitrescu
Cine este Alice Dumitrescu

Alice Dumitrescu formează un cuplu cu unul dintre cei mai iubiți oameni din televiziunea românească, Horia Brenciu. Nu doar că formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, dar cei doi lucrează în aceeași industrie.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Alice Dumitrescu, cu ce se ocupă, ce vârstă are dar și ce declarații a făcut.

Ce vârstă are Alice Dumitrescu

alice dumitrescu varsta
Ce vârstă are Alice Dumitrescu[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Cine este Veta Biris. „În biserică nu m-a mai lăsat să intru mireasă!”

Până la 54 de ani, vedeta a reușit să își clădească o viață de succes atât pe plan profesional, cât și personal.

Alice a intrat în lumea televiziunii încă din copilărie, iar mai apoi a avut șansa să fie prezentatoare TV. Chiar dacă la un moment dat s-a retras din lumina reflectoarelor, Alice și-a continuat cariera și în prezent este producător de televiziune. Soția lui Brenciu a luat parte la proiecte de succes pe piața românească.

„La 21 m-am întors la televiziune, unde am fost crainică, dar nu pentru multă vreme, pentru că nu aveam studii superioare, așa că m-am retras.

Am intrat la Politehnică, m-am măritat cu un coleg de facultate, am făcut-o pe Andreea la 23 de ani și tot atunci am început să produc și să prezint emisiuni pentru copii”, a povestit Alice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 Alice Dumitrescu și copiii

alice dumitrescu biografie
Alice Dumitrescu[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”

 

În trecut, Alice a mai fost căsătorită, având două fete din relația anterioară, Andreea și Maria. În 1995 l-a cunoscut pe Horia pe platourile unei televiziuni, însă au început să aibă o relație abia în anul 2006. Ulterior, a adus încă o fetiță pe lume alături de artist, pe nume Mina și au mai adoptat un băiat, Toma.

Cu toate că Horia Brenciu nu este tatăl biologic al fetelor mari, artistul le consideră precum proprii copii, jucând un rol important în dezvoltarea și educația lor. Astfel, partenera lui Horia este împlinită cu o familie mare.

O cunosc de ceva timp și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâta ani.

? Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. ”, a precizat Horia Brenciu.

Deși soțul său este adesea expus în lumina reflectoarelor, Alice preferă să fie cât mai discretă, trăindu-și viața privată departe de ochii publicului. Cu toate acestea, femeia se bucură de un mare succes în propria carieră.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

,,Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea.”

, a declarat soțul lui Alice.

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu

alice dumitrescu si horia brenciu
Alice Dumitrescu și Horia Brenciu[Sursa foto: wowbiz]

De-a lungul timpului, artistul și-a declarat de nenumărate ori dragostea și aprecierea față de soția lui, public. Alice și Horia au reușit să păstreze o relație de lungă durată, în ciuda greutăților cu care se confruntă de multe ori cuplurile. În cadrul unui interviu, Alice a mărturisit că umorul a fost aspectul și pozitivismul caracteristic au fost aspectele care au făcut-o să se îndrăgostească de Horia Brenciu.

„Mergem destul de des la film. Ieșim din când în când la o plimbare prin Herăstrău și, după ce se culcă copiii, mai stăm la povești. În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane… Relația noastră este una normală.Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize.”, a mărturisit artistul.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Gabriela Lucuțar, cunoscută ca Regina Întunericului. „Sunt Regina Întunericului deoarece concurența mea m-a numit așa. Sunt cea mai bună în ceea ce fac”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies