Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”

alina chivulescu  copii
Cine este Alina Chivulescu

Alina Chivulescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de film și de televiziune, de la noi din țară. Însă știați că aceasta are un fiu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Alina Chivulescu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de căsnicia sa din prezent.

 

Ce vârstă are   Alina Chivulescu

Alina Chivulescu  s-a născut pe data de 21 iulie, în Constanța.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 48 de ani.

 

 

Ce studii are Alina Chivulescu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Alina Chivulescu  a absolvit UNATC, în București.

alina chivulescu si dan chisu
Alina Chivulescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de film și de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]
 

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine este Alina Chivulescu

Alina Chivulescu  este una dintre cele mai apreciate actrițe de film și de televiziune, de la noi din țară. Aceasta a devenit cunoscută publicului larg, după rolul jucat în celebrul serial “La Bloc”, iar cel mai recent proiect în care aceasta a apărut este serialul “Ruxx”.

Atunci când vine vorba despre silueta de invidiat a acesteia, pe lângă fiecare apariție a sa în lumina reflectoarelor, Alina Chivulescu face furori și este demnă de invidiat.

Se pare că sportul este unul dintre cele mai prezente aspecte ale vieții sale de zi cu zi.

Pe lângă planul profesional care merge ca pe roate, se pare că și cel personal merge pe aceeași lungime de undă, deși Alina Chivulescu obișnuiește să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor.

alina chivulescu copil
Alina Chivulescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de film și de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”

 

Alina Chivulescu este căsătorită

Departe de lumina reflectoarelor este și căsnicia acesteia, dat fiind faptul că, după căsătoria sa cu partenerul său de viață, Dan Chișu, cei doi au trebuit să se mute în Franța. Motivul pentru care cei doi au fost nevoiți să se mute în Franța, ține de problemele de sănătate pe care soțul acesteia le avea, fiind nevoie să și le trateze acolo, după operația pe cord pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani de zile.

Astfel, se pare că de mai bine de patru ani sunt soț și soție, formând unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.în ciuda faptului că niciunul dintre ei nu dorea să se mai căsătorească, aspect de către Dan Chișu.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată. O cunoșteam pe Alina, ne știam. Paradoxal, noi ultima dată, înainte să ne întâlnim după premiera de la „Selfie”, în care eu am jucat cu Mihaela și am venit singur și ea a venit singură. Cristina a zis: Unde să stai? Stai și tu lângă Chivuleasca! Și m-am dus și am stat lângă Chivuleasca ”, a dezvăluit Dan Chișu, în cadrul unui podcast.

De asemenea, se pare că Alina Chivulescu și Dan Chișu au divorțat de perechea lor, de la acea vreme, la același avocat în Franța: „ Cu mulți ani înainte ne-am întâlnit la avocatul la care eu îmi făceam recunoașterea divorțului în Franța, unde divorța și ea. Practic, am divorțat în același loc. Atât a fost. Salut, salut! Ce faci? După care ne-am întalnit, am început să mai stăm de vorbă. După care ne-am împrietenit și ieșeam foarte des. Și la un moment dat Alina mi-a spus că e o relație mișto și îi place, dar nu vrea să se mai căsătorească. Foarte bine, nici eu. Și ce fac două negative, două minusuri ?”, a adăugat acesta.

 

Alina Chivulescu are un fiu din prima căsătorie

Înainte de frumoasa sa căsnicie cu Dan Chișu, Alina Chivulescu a mai fost căsătorită o dată, în anul 1999, cu omul de afaceri Mihai Cuptor. Din acea căsnicie a rezultat și un băiețel, pe nume Michael. Cu toate acestea, cei doi au decis să divorțeze în anul 2003, însă aceasta deține o relație foarte strânsă cu fiul său, susținându-l necondiționat.

alina chivulescu instagram
Alina Chivulescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de film și de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Alecsandru Dunaev. „Sunt un lipovean, străbunicii mei s-au născut în Rusia, în Rostov, iar numele meu s-ar putea traduce Dunăreanu”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies