Cine este Alin Oprea. „Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician.”

Cine este Alin Oprea
Cine este Alin Oprea

Alin Oprea este un solist cunoscut de la noi din țară și face parte din trupa Talisman.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alin Oprea și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața solistului de la Talisman.

Cine este Alin Oprea

Citește și: Cine este Alina Sorescu. Data nașterii, carieră, relații

Cine este Alin Oprea
Cine este Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Alin Oprea s-a născut în data de 20 noiembrie 1971 la Turda și a început să cânte încă din adolescență de la vârsta de 15 ani în diferite trupe rock din Cluj și București.

Talentul muzical al lui Alin Oprea este unul incontestabil pe care l-a dobândit încă din copilărie și pe care l-a cultivat de-a lungul timpului, studiind vioara și pianul la Școala de Muzică din Cluj.

În anul 1996, alături de Tavi Colen, Alin Oprea a înființat trupa „Talisman”, care s-a bucurat de un succes răsunător, atât la noi în țară, cât și în străinătate.

Atât generația anilor `90, cât și tinerii din ziua de azi au dansat măcar o dată pe melodia „Atât de singur”, piesă care le-a adus un număr de vânzări record trupei Talisman.

Pe lângă trupa fondată de el, Alin Oprea a colaborat și cu trupa Phoenix, primind dreptul de a interpreta câteva dintre melodiile faimoase ale acestei trupe.

Totodată, începând cu anul 1999, trupa Talisman a fost pe primele locuri în topurile românești, având numeroase concerte atât în țară, cât și în străinătate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În prezent Alin Oprea are o carieră solo și a dispărut o perioadă din lumea muzicii, confruntându-se cu o serie de probleme legate de alcool și divorțul de fosta sa soție.

Alin Oprea a fost înșelat de fosta sa soție

Citește și: Alin Oprea își acuză soția de infidelitate: „S-au afișat public până și la emisiuni TV”

Cine este Alin Oprea
Cine este Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Alin Oprea a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Larisa Uța și au împreună doi copii, o fată pe nume Melissa și un băiat, Adrian.

Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani după ce au trecut printr-un adevărat scandal în care și-au aruncat unul altuia vorbe grele.

Motivul divorțului ar fi fost faptul că femeia l-a înșelat în nenumărate rânduri pe solist.

 

 „ În prima secundă când am aflat cert niște lucruri, le-am aflat buluc, toate informațiile odată. Erau niște ascultări și niște monitorizări făcute de instituții publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut și le-am citit ”, a declarat Alin Oprea la vremea respectivă.

În prezent, cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Medana, o tânără brunetă care l-a ajutat pe Alin să treacă peste perioada dificilă a divorțului de fosta soție.

Mai mult decât atât, cei doi s-au căsătorit la finalul anului trecut, devenind soț și soție.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „ Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician. De când am cunoscut-o pe Medana, am avut al doilea vis: să devină soția mea. Ambele visuri mi s-au materializat, așa că azi v-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție MEDANA OPREA .”, a scris Alin Oprea în dreptul unei postări pe contul său de Facebook.

Potrivit spuselor sale, Alin și Medana s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

 „ Noi ne-am găsit într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun undeva în Ardeal. Nu eram chiar distrus atunci, abia începuse măcelul. Era la început, după prima bătălie. A fost un moment magic. Trebuie să spun oamenilor că toate cuvintele mari pe care le folosesc sunt folosite metaforic, să nu creadă lumea că am înnebunit acum. A fost magic în sensul că atunci când ne-am privit pentru prima oară a fost o lumină între noi, sentimentul că ne știm dintotdeauna, că am mai trăit cândva împreună .”, a declarat vedeta. 

Alin Oprea a avut probleme cu alcoolul

Cine este Alin Oprea
Cine este Alin Oprea[Sursa foto: Instagram]

Faptul că fosta sa soție l-a părăsit, și-a luat copiii și s-a mutat în Londra i-a dat viața peste cap lui Alin Oprea.

Din fericire, acest lucru a adus și o parte pozitivă în viața sa, motiv pentru care solistul a început să-și pună ordine în viață și să renunțe la alcool.

Fostul său coleg de trupă, Tavi Colen, s-a plâns în nenumărate rânduri de faptul că Alin Oprea bea peste măsură, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a decis să părăsească trupa.

În prezent, Alin Oprea este un bărbat împlinit, care la cei 52 de ani ai săi arată mai bine ca niciodată.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Anemona Niculescu. „Cu strângere de inimă, am renunțat la formație!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies