Cine este Alina Gorghiu. „Și-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie!”

cine este alina gorghiu
Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocati și oameni politici, de la noi din țară

Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocati și oameni politici, de la noi din țară. Însă știați că aceasta este căsătorită încă din anul 2016?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Alina Gorghiu, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus descoperiți și cum îi merge planul personal, alături de soțul său și cei doi copii, dar și care sunt doar câteva dintre întrebările la care aceasta va răspunde în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denisa Rifai”, chiar în această duminică.

 

Ce vârstă are   Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, pe numele său întreg, Alina-Ștefania Gorghiu, s-a născut pe data de 16 septembrie, în Tecuci, Galați. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 44 de ani.

alina gorghiu varsta
Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocati și oameni politici, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Alina Gorghiu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Alina Gorghiu a urmat studiile superioare la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir, din București, apoi cele post-universitare la Facultatea de Drept de la Universitatea

București, cu specializarea în “Științe Penale Criminologie”.

Aceasta a continuat studiile și a urmat și cursurile unui master în domeniul “Dreptul penal al afacerilor”, de această dată din cadrul Universității Hyperion, apoi cele post-universitare având specializarea “Securitate și Apărare Națională” , în cadrul Universității Naționale de Apărare.

Astfel, Alina Gorghiu și-a finalizat studiile printr-un master de “Comunicare și Relații Publice”, în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice David Ogilvy, dar și prin Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative, specializarea ECTS, la Universitatea din Pitești.

În plus, aceasta a reușit să obțină și doctoratul în Drept Penal, la Facultatea de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

alina gorghiu studii
Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocati și oameni politici, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

 

Cine este Alina Gorghiu

Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocați și oameni politici, de la noi din țară. Aceasta este Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL, iar în trecut a fost chiar președinte al Partidului Național Liberal. Astfel, parcursul său în lumea politică și nu numai, a început încă din anul 2002-2004, atunci când a îndeplinit funcția de consilier local, mai exact pentru sectorul 5, din București.

A urmat apoi să obțină un loc de parlamentar în Camera Deputaților, în colegiul 22, din București, în anul 2008, un nou mandat în Parlament, în anul 2012 a obținut, fiind aleasă prima femeie, președinte al Partidului

Național Liberal, în anul 2014, funcție din care a demisionat după alegerile parlamentare din 2016, perioadă în care a devenit și mamă, urmând să devină senator de Timiș. Cu toate acestea, în perioada anilor 2018-2020, Alina Gorghiu a ocupat funcția de vicepreședinte al Senatului României, fiind totodată și membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și al Comisiei pentru alegerea judecătorilor pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului. 

Astfel, Alina Gorghiu a ajuns ca în prezent, conform legislaturii 2020-2024, să fie senator în circumscripția electorală Timiș și vicepreședinte al Senatului, ocupând și funcția de membru al Comisiei pentru politica externă și al Comisiei pentru cultură și media.

alina gorghiu sot
Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocati și oameni politici, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Alina Gorghiu este căsătorită și are doi băieței

Parcursul  Alinei Gorghiu în politică pare să fi fost unul așezat și de succes, ajungând în zilele noastre, să ocupe o funcție importantă.

Astfel, nici viața personală a acesteia nu se îndreaptă într-o altă direcție, dimpotrivă, Alina Gorghiu se află într-o frumoasă căsnicie, încă din anul 2016, alături de soțul său, Lucian Isar, cu care are și doi băieței frumoși, pe nume Noah Isar (10 mai 2016) și Amon Isar (8 octombrie 2018).

Și-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii ”, a dezvăluit o sursă apropiată a cuplului, la momentul respectiv.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Astfel, zilnic, omul politic Alina Gorghiu se împarte între familie și sarcinile pe care le are de îndeplinit în Parlament, reușind astfel să ducă la bun sfârșit rolurile pe care le are, atât de mamă, cât și de senator.

La 6.00 dimineața suntem în picioare, că e prima strigare a lui Amon. Pe la 7.00 încep să-l pregătesc pe Noah pentru grădiniţă, pe la 9.00 mă duc la Parlament. După trei ore mă duc acasă. După ce ajung acasă și am grijă de Amon, mă întorc la Parlament. Şi tot așa până seara. Pe la ora 23.00 începe să fie linişte în casă ”, a povestit aceasta, cu câțiva ani în urmă.

alina gorghiu wikipedia
Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocati și oameni politici, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Alina Gorghiu este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Printre nenumărații invitați care trec pragul emisiunii TV “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, se pare că în această duminică, în ediția specială, Alina Gorghiu este invitată. Așadar, aceasta va răspunde curiozităților legate atât de viața sa personală, cât și profesională.

“Poate o femeie să aibă cu adevărat putere în politică?”, “Ce calități are Alina Gorghiu?”, “Cât de bogată sunteți?”, “De câte ori ați fost șantajată?”, “Sunteți pregătită să îi luați locul Președintelui Iohannis?”, “Când ar fi fost tăcerea dvs. de aur?”,  sunt câteva dintre întrebările la care va răspunde aceasta în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, pe Kanal D!

alina gorghiu 40 de intrebari
Alina Gorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți avocati și oameni politici, de la noi din țară

Citește și: Cine este Mihai Zmărăndescu. „Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Dragoș Bucur. „Mi-am dat seama că ceva e neînregulă cu mine!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies