Cine este Mihai Zmărăndescu. „Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”

cine este mihai zmarandescu
Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați tineri luptători de MMA, de la noi din țară

Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați tineri luptători de MMA, de la noi din țară. Însă știați că acesta nu mai ține legătura cu tatăl său?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Mihai Zmărăndescu, ce vârstă are acesta, dar și cum a luat marea decizie de a participa la o emisiune TV. În plus, descoperiți și câteva aspecte interesante legate de relația distantă pe care acesta o are cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu, dar și despre faptul că este proaspăt tătic.

 

Ce vârstă are   Mihai Zmărăndescu

Mihai Zmărăndescu s-a născut pe data de 2 iunie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 23 de ani.

mihai zmarandescu varsta
Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați tineri luptători de MMA, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]
 

 

Cine este Mihai Zmărăndescu

Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați tineri luptători de MMA, de la noi din țară.

Acesta este fiul lui Cătălin Zmărăndescu, iar înainte de a ajunge campion MMA, Mihai Zmărăndescu a fost fotbalist la Steaua și West Ham Academy.

Astfel, odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă, Mihai Zmărăndescu a reușit ca în anul 2017, să-l învingă pe John Oliver, deși este un luptător cu multă experieță în spate, iar Mihai Zmărăndescu avea vârsta de doar 17 ani, la acea vreme. Tot în anul 2017, acesta a primit și centura de campion MMA.

Marea mea pasiune este să mă bat. Nu pot să zic că n-am emoţii înainte de luptă, dar mi le controlez oarecum şi când începe melodia de intrare şi văd acolo public cât cuprinde deja mă schimb, sunt alt om, încerc să fac show şi, orice ar fi, după meci mă duc la adversar şi-l felicit, fair-playul este fair-play ”, a declarat  Mihai Zmărăndescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În prezent, acesta este antrenor particular în cadrul „Academiei Cătălin Moroșanu” și deține 18 victorii și două înfrângeri, dar și titlul de campion IBA Boxing campion intercontinental   IBA  și  campion   WCMMA. Astfel, în curând, urma să participe în gala MMA organizată de Cătălin Moroșanu, pentru care se și pregătea intens, însă cu toate acestea, planurile s-au schimbat, iar Mihai Zmărăndescu a decis să plece în călătoria vieții sale, pentru a participa la o emisiune TV în junglă, plină de provocări.

„Sunt foarte bucuros să fiu aici, pentru că pentru mine este practic un test, pe care trebuia să-l dau în ring, pentru că mă pregăteam în cușcă pentru gala lui Cătălin Moroșanu. În același timp sunt foarte pregătit psihic și fizic”,  a declarat Mihai Zmărăndescu odată intrat în emisiune.

mihai zmarandescu copil
Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați tineri luptători de MMA, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

 

Mihai Zmărăndescu a devenit tată în urmă cu doar trei săptămâni

În ciuda faptului că  Mihai Zmărăndescu a acceptat provocarea vieții sale, acesta a devenit tătic în urmă cu doar trei săptămâni, după ce iubita sa, Alexandra, a născut un băiețel complet sănătos, pe nume Patrick. Acesta a fost și un alt motiv pentru care tatăl său, Mihai Zmărăndescu, a acceptat provocarea, pentru a-și face băiețelul mândru de el.

Deși îi este greu să stea departe de familia sa, Mihai Zmărăndescu este mai determinat ca niciodată să dea tot ce poate în competiția TV, la care ia parte.

“O să-mi fie puțin greu, pentru că acum trei săptămâni a venit pe lume băiețelul meu Patrick. Știu unde am venit, o să încerc să lupt cât mai mult și vreau ca echipa mea să ajungă în finală”, a adăugat acesta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

mihai zmarandescu iubita
Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați tineri luptători de MMA, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Mihai Zmărăndescu nu mai ține legătură cu tatăl s ău,  Cătălin Zmărăndescu

Mihai Zmărăndescu este fiul lui Cătălin Zmărăndescu, din căsnicia cu Cristina, din care a rezultat atât el, cât și o fetiță. În ciuda acestui fapt, se pare că odată ce a avut loc divorțul între cei doi, mai exact după 14 ani de mariaj, Cătălin Zmărăndescu s-a recăsătorit cu Luiza, alături de care are alți doi copii, aceasta fiind cea care i-ar fi interzis tatălui său, să mai ia legătura cu prima sa familie.

Astfel, în prezent, cei doi au o relație distantă, deși în urmă cu trei ani, Mihai Zmărăndescu și-a tatuat chipul tatălui său, doar pentru a-l convinge să reia legătura, ca tată și fiu.

Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la TV cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai vorbesc eu cu el ”, a povestit Mihai Zmărăndescu.

mihai zmarandescu luptator mma
Mihai Zmărăndescu este unul dintre cei mai apreciați tineri luptători de MMA, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Crina Abrudan. „Lumea are impresia că mă înfometez”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este soția lui Florin Zamfirescu. „Ea tot ce face, face perfect!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies