Cine este Alina Olariu, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

cine este alina olariu
Alina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Alina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Însă știați că aceasta este de profesie make-up artist?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Alina, concurenta de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și ce a dezvăluit aceasta înainte de începerea emisiunii, dar și când poate fi urmărită emisiunea de pe Kanal D2.

 

Ce vârstă are Alina Olariu, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

În ciuda faptului că la castingul emisiunii TV “Bravo, ai stil!”, difuzată doar pe K anal D2, pentru sezonul cu numărul 8, au luat parte sute de fete, doar zece dintre acestea au reușit să intre în cursa pentru a primi titlul de “Cea mai stilată femeie din România”, iar printre acestea s-a aflat și Alina, o tânără cu vârsta de 29 de ani.

bravo ai stil
Alina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Sorina de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Îmi place să trăiesc la un nivel extrem de înalt, acesta este motivul pentru care muncesc extrem de mult”

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu ce se ocupa Alina Olariu, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Atunci când vine vorba despre profesia sa, Alina activează de cinci ani în industria de beauty ca make-up artist. Chiar aceasta a fost cea care și-a descris propriul stil vestimentar ca fiind unul sexy. Cu toate acestea, Alina este entuziasmată să își descopere și alte laturi stilistice în cadrul emisiunii și să experimenteze, fiind o fire ambițioasă, impulsivă și descurcăreață.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă până acum am stat în umbră, am decis să ies în față. Îmi plac ținutele simple, casual, dar am și momente când îmi place să fiu și sexy, să scot feminitatea la iveală. Sunt foarte cameleonica, îmi place să experimentez, chiar dacă nu am făcut neapărat lucrul ăsta până acum, dar știu că pot și o să vă arăt și vouă asta.

Am venit la Bravo, ai stil, pentru că îmi doresc tare mult să mă autodepășesc, să dau tot ce am mai mult, să îmi depășesc toate temerile și am câteva” , a declarat aceasta.

alina olariu bravo ai stil
Alina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Cine este Alina Olariu, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Alina, tânăra care își dorește să îi cucerească pe telespectatori este din Sibiu și a dezvăluit faptul că le-a transmis celor de acasă că își dorește sa ii fie alături în tot parcursul

emisiunii. Aceasta speră că se va redescoperi pe sine, dar si că nu se va abține din a își arăta emoțiile, indiferent dacă sunt de fericire sau tristețe.

„Dacă vă uitați la emisiunea asta, trebuie să știți că sunt cea mai sinceră persoană de aici. Sunt timidă la început, după explodez așa, ca o floare. Nu am venit cu o strategie, pur și simplu o să trăiesc momentul și cam atât.

Sunt aici să mă autodepășesc, să învăț lucruri noi și vă promit că dacă o să mă votați în această competiție nu o să vă dezamăgesc. Vă pup și vă iubesc!”, le-a transmis Alina.

bravo ai stil kanal d2
Alina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

„Bravo, ai stil” sezonul 8. Emisiunea va fi difuzată pe Kanal D2

Iată cum, după aproape un an de pauză al emisiunii „Bravo, ai stil!”, aceasta revine pe micile ecrane cu sezonul 8. Debutul emisiunii are loc doar pe Kanal D2 și a început încă de pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00.

Emisiunea se va difuza   de luni până vineri, de la ora 19:00.   Noile concurente vor veni în fața telespectatorilor, pentru a-i cucerii pe cei de acasă, dar și pe jurați. Telespectatorii continuă să urmărească emisiunea plină de stil, fiind o adevărată rampă de lansare pentru fostele concurente, care au ajuns celebre. În plus, nu trebuie să uităm faptul că emisiunea „Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în anul 2016 și a cucerit publicul încă de la primul sezon, iar ceea ce urmează nu trebuie ratat!

care sunt concurentele de la bravo ai stil kanal d2
Alina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. "M-am hotărât să mă înscriu la Bravo, ai stil, pentru că am vrut să ies din zona mea de confort!"



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. "M-am hotărât să mă înscriu la Bravo, ai stil, pentru că am vrut să ies din zona mea de confort!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies