Cine este Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. "M-am hotărât să mă înscriu la Bravo, ai stil, pentru că am vrut să ies din zona mea de confort!"

cine este carina concurenta de la bravo ai stil
Carina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Carina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8. Însă știați că aceasta este de profesie jurist?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Carina, concurenta de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8, dar și ce vârstă și studii are aceasta. În plus, descoperiți și ce a dezvăluit aceasta înainte de începerea emisiunii, dar și când poate fi urmărită emisiunea de pe Kanal D2.

 

Ce vârstă are Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

În ciuda faptului că la castingul emisiunii TV “Bravo, ai stil!”, difuzată doar pe Kanal D2, pentru sezonul cu numărul 8, au luat parte sute de fete, doar zece dintre acestea au reușit să intre în cursa pentru a primi titlul de “Cea mai stilată femeie din România”, iar printre acestea s-a aflat și Carina, o tânără cu vârsta de 24 de ani.

bravo ai stil kanal d2
Carina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că noua concurentă a emisiunii difuzată pe Kanal D2, Carina, a absolvit studiile superioare în cadrul Facultății de Drept.

bravo ai stil sezon 8
Carina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: freepik]

Citește și: Kanal D2 s-a poziţionat direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Cine este Carina, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Carina, tânăra care își dorește să îi cucerească pe telespectatori este din Timișoara și obișnuiește să își caracterizeze stilul vestimentar ca fiind unul lejer, confortabil și sportiv.

Atunci când vine vorba despre firea sa, aceasta nu se teme să recunoască că este o persoană geloasă, impulsivă, dar și ambițioasă.

Carina face parte din categoria persoanelor care se enervează destul de ușor, latură care, cu siguranță va ieși la suprafață în cadrul competiției, mai devreme sau mai târziu, aspect declarat chiar de către aceasta.

„Dacă vă uitați la emisiunea asta, promit că o să vă placă de mine. De profesie sunt jurist, dar nu activez. M-am hotărât să mă înscriu la Bravo, ai stil, pentru că am vrut să ies din zona mea de confort.

Sunt o fire altruistă, îmi place să ajut atât oamenii, cât și animalele. Un defect pe care l-aș avea este că mă enervez destul de ușor.

Cred că în competiția Bravo, ai stil o să mă enervez, e foarte posibil. Suport critica, dar una e să îmi spui că cizmele sunt oribile sau machiajul e oribil, alta e să îmi spui că poate ar fi mers alt machiaj, altă pereche de pantofi”,

a declarat Carina, de la „Bravo, ai stil” sezonul 8. 

bravo ai stil concurente
Carina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

Ce a dezvăluit Carina de la „Bravo, ai stil” sezonul 8, înainte de începerea competiției

Una dintre cele 10 concurente ale noului sezon „Bravo, ai stil”, Carina a dezvăluit faptul că nu a venit în competiție cu o strategie pregătită.

Carina își dorește să trăiască momentul și se autodepășească. Carina își dorește susținere din partea urmăritorilor săi, motiv pentru care îi invită să urmărească emisiunea TV, pentru că le-a promis că nu îi va dezamăgi.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Dacă vă uitați la emisiunea asta, trebuie să știți că sunt cea mai sinceră persoană de aici. Sunt timidă la început, după explodez așa, ca o floare. Nu am venit cu o strategie, pur și simplu o să trăiesc momentul și cam atât. Sunt aici să mă autodepășesc, să învăț lucruri noi și vă promit că dacă o să mă votați în această competiție nu o să vă dezamăgesc. Vă pup și vă iubesc!”, le-a transmis Carina.

cand incepe bravo ai stil
Carina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

 

„Bravo, ai stil” sezonul 8. Emisiunea va fi difuzată pe Kanal D2

Iată cum, după aproape un an de pauză al emisiunii „Bravo, ai stil!”, aceasta revine pe micile ecrane cu sezonul 8. Debutul emisiunii are loc doar pe Kanal D2 și a început încă de ieri, pe 2 aprilie 2023, de la ora 19:00.

Emisiunea se va difuza de luni până vineri, de la ora 19:00. Noile concurente vor veni în fața telespectatorilor, pentru a-i cucerii pe cei de acasă, dar și pe jurați. Telespectatorii continuă să urmărească emisiunea plină de stil, fiind o adevărată rampă de lansare pentru fostele concurente, care au ajuns celebre. În plus, nu trebuie să uităm faptul că emisiunea „Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în anul 2016 și a cucerit publicul încă de la primul sezon, iar ceea ce urmează nu trebuie ratat!

Carina este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Până la 23 de ani cred că le-am făcut pe toate”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Luiza Popescu de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Până la 23 de ani cred că le-am făcut pe toate”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies