Cine este Luiza Popescu de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Până la 23 de ani cred că le-am făcut pe toate”

Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Luiza este una dintre zece concurente care au pășit în competiția „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Luiza de la „ Bravo, ai stil !” sezonul 8, cu ce se ocupă în viața de zi cu zi și care au fost impresiile juraților după prima sa apariție de pe micile ecrane.

Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Citește și: “Cât despre sandale… sunt atât de urâte, sinistre, încât devin simpatice pe tine!” Luiza a fost pusă la zid de Maurice Munteanu, la Bravo ai Stil!

Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Facebook]

Luiza Popescu, în vârstă de 23 de ani, este una dintre cele zece concurente care au pășit de curând în platoul emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Tânăra este din Târgu-Jiu și a absolvit Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design din Cluj. Deși are o vârstă fragedă, Luiza se laudă cu o mulțime de experiențe în piața muncii, pe care le-a acumulat încă de la vârsta fragedă de 12 ani când, potrivit spuselor sale, a vândut flori, furcte și legume la piață.

În prezent, frumoasa concurentă este hostess, animator pentru petreceri și creator de conținut.

Mai mult decât atât, Luiza are experiență în defilările pe podium, cochetând și cu modelling-ul.

„Am venit să iau premiul sezonului 8 Bravo, ai stil.Sunt o persoană creativă, am venit aici să vă arăt și vouă tot ceea ce pot și să puteți să vă inspirați și voi. Până la 23 de ani cred că le-am făcut pe toate.

De la 12 ani am început să vând flori la piață, fructe, legume, am promovat tot felul de produse, am pictat copii pe față și încă facă asta la petreceri, am fost hostess, am fost model” , a declarat Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

 În ceea ce privește stilul vestimentar, Luiza spune despre acesta că este unul cameleonic. Tânăra se declară o persoană creativă și vrea să își testeze potențialul în cadrul competiției „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Simt că am mai multe părți pe care nu le-am descoperit. Chiar dacă sunt pe dinafară o persoană creativă, simt că pot din ce în ce mai mult. Simt că experiența asta mă va dezvolta pe mai multe planuri, nu doar creative și stilistice.”

, a declarat Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Cum a decurs prima apariție a Luizei în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Facebook]

„Bravo, ai stil!” sezonul 8 a debutat în forță pe micile ecrane, având premiera în data de 2 aprilie, 2023, de la ora 19:00, la Kanal D2, noul post de televiziune din România.

Luiza este una dintre cele zece concurente de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8 și poate fi urmărită în cadrul emisiunii, care va fi difuzată pe Kanal D2, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19:00.

La prima defilare a Luizei de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8, jurații s-au arătat plăcuți surprinși de energia concurentei și i-au complimentat ținuta.

 „Ai o energie superbisimă, am simțit fiorul.(…) Tu ești la prima defilare, în acest prim sezon, ai venit cu o capă de Scufița Roșie, ai transformat-o într-o fustă, ai venit cu coșul cu flori, ai asortat floricica din coș cu floricica de pe fustă, ești o Scufița Roșie pe modern”,   a început jurizarea Raluca Bădulescu.

„Ai un zâmbet molipsitor, frumusețea ta trece către publicul nostru. Ești o prezență tonică. Întrebarea mea este dacă roșul buzelor se asortează cu roșul pe care îl porți. Îmi place încrederea ta, îmi place nonșalanța”, a continuat Alex Abagiu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Citește și: Ce puteți urmări pe Kanal D2, cel mai nou canal de televiziune din România! Începe să emită astăzi, de la ora 19:00!

Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8
Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8[Sursa foto: Facebook]

Show-ul de modă preferat a revenit pe micile ecrane în cadrul unui nou format și odată cu acesta, zece noi concurente au spus „da” unei dintre cele mai importante provocări din viața lor.

Din sute de fete care au participat la casting, doar zece au fost selectate să facă parte din concursul televizat, sub atenta supraveghere a celor trei jurați de excepție, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu.

Astfel, alături de  Luiza, alte nouă fete sunt pregătite să își arate abilitățile stilistice și să lupte pentru marele premiu.

Carina, Alina, Iris, Milena, Andreea, Beatrice, Jasmine, Constanția și Sorina sunt cele nouă concurente care se vor lupta cu Luiza pentru marele premiu și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

 


Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Milena se îmbracă cel mai slab din competiția asta!” Constanția a criticat-o dur pe Milena de la Bravo ai Stil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies