Cine este Alina Pușcaș. "Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am renunțat la pâine"

cine este alina puscas
Cine este Alina Pușcaș. "Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am renunțat la pâine"

Majoritatea persoanelor o cunosc pe Alina Pușcaș, datorită prezenței sale în cadrul show-ului de divertisment. Însă știați că aceasta a urmat o carieră în modelling?

Aflați din rândurile următoare cine este Alina Pușcaș și cum a ajuns să fie celebră vedeta TV din prezent, dar și anumite aspecte despre frumoasa familie pe care o are alături de soțul ei și cei trei copii.

Cine este Alina Pușcaș

alina puscas varsta

Ce vârstă are Alina Pușcaș

Alina Pușcaș, pe numele său întreg, Alina Steliana Pușcaș, s-a născut pe data de 2 noiembrie, la Sibiu.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 38 de ani. Aceasta a urmat studiile în cadrul Universității Romano-Americană, la Facultatea de Turism.

Copilăria a petrecut-o la Târgul Mureș, acolo unde a urmat și liceul, la Colegiul Național. La vârsta de 19 ani, Alina Pușcaș a decis să se mute în București, pentru a urma o carieră în modelling. Însă drumul vedetei TV nu s-a oprit aici, debutând chiar și în televiziune, prin intermediul rolului personajului principal, jucat în telenovela românească „Narcisa Sălbatică”.

Alina Pușcaș fiind aleasă pentru rolul interpretat în telenovela românească, după ce intrase în finala castingului, alături de Ilinca Vandici. Vedeta TV a și cântat genericul acestei telenovele. În plus, aceasta a mai apărut în câteva reclame și piese de teatru.

Odată cu debutul în această telenovelă, Alina Pușcaș și-a continuat drumul în televiziune, iar încă din anul 2012 și până în prezent, este prezentatoare în cadrul unui show în care vedetele imită cântăreți celebri.

Deși încă de la începutul acestui show, Alina Pușcaș a prezentat alături de Cosmin Seleși, în acest an lucrurile s-au schimbat puțin, iar lângă aceasta îl vom vedea pe nimeni altul decât Pepe.

Cum îşi întreţine silueta Alina Puşcaş

„Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus.

(…) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacanțe ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport„, a spus Alina Pușcaș într-un interviu.

cine este alina puscas

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar ucide un porc sau vreo oaie"

Cum a început relația de dragoste dintre Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș a declarat într-unul din interviurile acesteia, modul în care soțul ei, Mihai Stoenescu, căci despre acesta este vorba, a cucerit-o și a făcut-o să se îndrăgostească de el, iremediabil. Totul a început cu câteva complimente din partea acestuia, la adresa ei și a continuat discuția despre fizică nucleară.

Bineînțeles că vedeta TV nu avea nicio legătură cu acest domeniu, fiind total pe lângă subiect. Însă acesta a fost și aspectul care a impresionat-o la Mihai Stoenescu.

Soțul Alinei Pușcaș este medic stomatolog, implantolog și a urmat studiile în stomatologie în paralel cu fizica nucleară. Acesta povestea cu multă pasiune tot ce știa despre fizică nucleară, fapt ce a vrăjit-o instant pe frumoasa vedetă TV. Aceasta a mărturisit că pasiunea soțului său este complet molipsitoare și a început și ea să citească nenumărate cărți de specialitate, datorită lui.

Cu toate că între Alina Pușcaș și soțul său, Mihai Stoenescu, există o diferență de vârstă de 10 ani, aceștia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de șapte ani, iar sentimentele lor sunt exact aceleași ca în prima zi. Cei doi au împreună trei copii de care sunt foarte mândri.

Cine este Mihai Stoenesc, soțul Alinei Pușcaș

alina puscas si sotul ei

Citeste si: Cine este GEORGE BURCEA. "In clasa a 9-a, copiii râdeau că sunt de la țară și de ținuta mea. Aveam niște ghete rupte, aveam un pulover destul de șifonat"

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alina Pușcaș și soțul ei au împreună trei copii

Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mamă, în anul 2015. Atunci când vedeta TV a adus pe lume un frumos băiețel pe nume Alexandru. Urmând ca în 2017, doi ani mai târziu, să devină pentru a doua oară mamă, de această dată de fetiță. Numele acesteia a fost ales cu multă grijă, ajungând la concluzia că cel mai potrivit este cel de Melissa Antonia.

În același an, 2017, vedeta TV Alina Pușcaș a spus cel mai sincer „DA”, răspuns la întrebare adresată cu multă iubire, de către Mihai Stoenescu. La diferență de doi ani, în anul 2019, frumoasa vedetă TV a devenit pentru a treia oară mama unei alte fetițe, pe nume Iris.

Cei doi au o relație foarte strânsă, iar acest lucru se poate observa de fiecare dată când postează fotografii pe rețelele de socializare în care se afișează cu cei trei copilași.

Mă susține. Îi place foarte mult ceea ce fac. Cred că a fost puțin șocat, nu credea că arăt așa. Eu aș avea tendința să zic că este mai frumos din momentul în care ne-am luat. Deși nu mai suntem doar noi doi, ci o familie.   Noi încercăm să dăm un exemplu familiei noastre și copiilor. Vrem ca ei să crească în afecțiune și dragoste. Să vadă că mami și tati se iubesc”, a povestit Alina Pușcaș.

alina puscas si mihai stoenescu

Citeste si: Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. „E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies