Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre
Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

Află tot ce nu știai despre Elwira, soția lui Mihai Petre. Cati ani are Elwira Petre si cum l-a cunoscut pe Mihai Petre.

Elwira Duda este născută pe 30 Decembrie 1981, în localitatea Koszalin din Polonia.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo", mărturisește Elwira.

A moștenit pasiunea pentru dans de la unchiul său, dansator de profesie.

Cine este Elwira Duda, soția lui Mihai Petre

Elwira este o femeie cu o fizionomie deosebită, blondă cu ochii verzi și un trup de zeiță. Și-a dedicat întreaga viață dansului sportiv de performanță, fiind campioană națională în anii 2002, 2003 și 2004, la secțiunile Standard și Latino-American.

Elwira Duda a fost multiplă campioană națională la dans sportiv.

L-a  cunoscut pe Mihai Petre la un concurs de dans în Republica Moldova, atunci când acesta a rămas fără parteneră din cauza unei accidentări. Un prieten i-a sărit atunci în ajutor recomandându-i o dansatoare poloneză aflată în aceeși situație, fiind vorba chiar despre Elwira.

„Mi s-a parut o femeie frumoasă, însă nu-mi stătea mie gândul la dragoste pe-atunci. Eram disperat să-mi găsesc o parteneră și să particip la concursurile de dans.

Așa că am plecat în Polonia, unde ne-am antrenat cateva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici mașină de spălat nici televizor. Așa că eu îmi spălam singur rufele, îmi călcam, la capitolul „gătit” improvizam… Apoi, ne-am întors în Romania”, a spus Mihai Petre într-un interviu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MIHAI PETRE, celebrul dansator. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

sotia lui mihai petre

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. Biografie: data nașterii, studii, carieră, relații, copii

Cei doi au dansat împreună, au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună și la scurt timp, au format un cuplu.

Între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, însă cu timpul, au descoperit că au foarte multe principii de viață comune.

„Mi-a placut foarte mult ca profesionist: știa exact ce dorește și era extrem de disciplinat. Nu ieșea din sală până nu termina tot ce-și propusese. Ca barbat… mai târziu am fost atrasă de el”, a declarat Elwira.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pe Mihai Petre l-a atras caracterul puternic al Elwirei, dar și faptul că erau pe aceeași lungime de undă.

Unde s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira Petre

„Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București", povestește

celebra dansatoare.

Cu timpul, au realizat ca între ei există o chimie puternică și au decis să se căsătorească.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2008, în cadrul unui eveniment grandios, la care au luat parte aproximativ 200 de invitați.

Soții Petre au devenit părinți pentru prima dată în anul 2012, când s-a născut fetița lor, Catinca.

Aceștia au considerat că familia nu este completă și că ar fi mult mai fericiți în patru, așa că, în 2018, a venit pe lume și micuța Ariana.

Secretul relației lor este respectul reciproc, dar și faptul că, pentru ei, rutina nu există.

Elwira și soțul său au deschis o școală de dans în București și organizează adesea concursuri în care tinerii talentați se pot afirma.

Elwira și partenerul său au format prima pereche de la noi din țară, care s-a clasat, în anul 2004, în primele 50 de locuri la IDSF World Ranking List.

Cei doi au un ritual pe care îl respectă cu sfințenie: nu pleacă dimineața de acasă fără să ia micul dejun împreună cu familia.

Care este viața de familie a Elwirei Petre alături de Mihai și cele două fetițe

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.

Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg", declara soțul vedetei.

Elwira a participat la o emisiune culinară, fiind lăudată pentru mâncarea gătită: Zurek, o supă poloneză tradițională.

„Sunt mamă, sunt antrenor de dans, sunt dansatoare, sunt soție. Sunt un fel de robot multitasking, fiindcă fac de toate, asta sunt eu”.

În legătură cu participarea Elwirei și a soțului ei la emisiunea Asia Express, ultimul cuvânt l-a avut de spus fiica lor, Catinca care este o fană a acestei competiții. Ea a fost cea care i-a convins pe părinții săi să accepte propunerea.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

elwira si mihai petre

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef FOA (Florin Scripcă). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

„Fetița noastră e fana emisiunii, se uita la fiecare episod, a avut o mare contribuție la decizia noastră. S-a bucurat foarte tare, am discutat cu ea, a contribuit la decizie fetița cea mare, Catinca. Până la urmă ne-a convins”, a spus celebrul dansator.

„Noi suntem competitivi, ne dorim să câștigăm, cred că mai presus va fi experiența pe care o vom avea”, a mai adăugat aceasta.

Elvira îl tachinează adesea pe partenerul ei:

„Ce vrei, dacă ești cel mai bătrân de aici?!”, deoarece Mihai Petre este cel mai în vârstă bărbat din concurs.

„Hai să trecem peste chestia asta, că deja din prima zi m-ai… din prima zi, când ai venit cu zâmbetul să anunți tu repede că sunt cel mai bătrân dintre concurenți de la Asia Express”, a dat replica Mihai.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

PORTRET RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies