Cine este Alina Radi. „Sunt mamă și solistă”

Cine este Alina Radi
Cine este Alina Radi

Alina Radi este o artistă de muzică de petrecere de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alina Radi și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți cu cine din lumea showbizului a avut o relație amoroasă și în ce scandal a fost implicată.

Cine este Alina Radi

Citește și: Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „În timpul săptămânii sunt agricultor, în weekend sunt cântăreț de muzică de petrecere."

Cine este Alina Radi
Cine este Alina Radi[Sursa foto: Facebook]

Alina Radi, în vârstă de 34 de ani este o tânără cântăreață de muzică de petrecere de la noi din țară.

Vedeta are un venit considerabil din muzică și participă la numeroase evenimente. Conform stiridirecte.ro, Alina Radi merge alături de formația sa și încasează între 2.500 și 4.000 de euro pentru un recital. Mai mult decât atât, cântăreața are o comunitate destul de numeroasă de persoane care îi urmăresc activitatea pe pagina sa de Instagram, având peste 11.000

de urmăritori care îi apreciază postările.

De asemenea, Alina Radi a fost invitată la numeroase emisiuni, iar acum participă la o emisiune foarte cunoscută în calitate de concurentă.

„Sunt Alina Radi, am 34 de ani. Sunt din Timișoara. Sunt mamă și solistă.”, a declarat Alina Radi în cadrul emisiunii respective.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tânăra are un băiețel pe nume Dario și este despărțită de tatăl copilului.

Scandalul în care a fost implicată Alina Radi

Citește și: Cine este soția lui Nelu Cortea. "Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele!"

Cine este Alina Radi
Cine este Alina Radi[Sursa foto: Facebook]

Alina Radi a fost acuzată că a distrus o familie.

Bruneta are un băiețel cu fostul său soț, iar când s-au cunoscut, bărbatul era implicat într-o altă căsnicie. Astfel, gurile rele au spus că frumoasa brunetă i-a distrus căsnicia fostului său soț, dar bărbatul a negat acest lucru.

„E prea mult să spunem că Alina Radi mi-a spart familia. Acolo lucrurile erau în neregulă și probabil s-a ajuns mai departe de când am cunoscut-o pe Alina.

Căsnicia mea nu mai mergea cum a mers. Nu mi-a pus nimeni pistolul la cap. Cu soția mea am rămas în relații bune. Noi avem o relație foarte dificila, azi suntem împreună, mâine nu”, a declarat bărbatul în cadrul unei emisiuni.

Cu ce bărbat celebru s-a iubit Alina Radi

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Alina Radi
Cine este Alina Radi[Sursa foto: Facebook]

Alina Radi a ajuns în atenția presei și datorită unei relații de iubire pe care tânăra a avut-o cu un bărbat celebru.

Cântăreața de muzică de petrecere a avut o relație și cu milionarul Nick Rădoi, fapt care i-a facilitat apariția la diverse emisiuni TV. În prezent cei doi sunt despărtiți, iar solista a anunțat că și-a găsit sufletul pereche în urmă cu un an și că a rămas într-o relație de prietenie cu fostul său iubit.

Mai mult decât atât, vedeta susține că în momentul de față vrea să se preocupe mai mult de viața profesională și de creșterea și educația copilului.

Am rămas prietenă cu Nick, ne respectăm pentru că suntem doi oameni maturi care au trăit o poveste frumoasă de dragoste. A înțeles de acum 10 ani că eu îmi doresc o carieră, nu viață de familie. Poate acolo am greșit și Dumnezeu mi-a dat o palmă pentru că, după ce am pus punct relației, toate mi-au mers pe dos. ”, a spus Alina Radi în cadrul unui interviu.

Acum Alina Radi a luat o decizie radicală în viața ei, participând la emisiunea care a făcut-o să stea departe de copilul săi, fiindu-i destul de greu să se adapteze situației. În ciuda așteptărilor, Alina Radi este gata să înfrunte toate momentele dificile și să facă față tuturor situațiilor neprevăzute care vor apărea pe parcurs.

În momentul de față sunt fericită că am un copil minunat, încă sunt foarte focusată pe muzică și educația copilului meu. Am o viață frumoasă și m-am obișnuit așa, singură ”, a mai declarat vedeta în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Bia TRS. „Îmi plac fetele, așa vreau să arăt, să mă las să fiu cea care sunt acum”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies