Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2. „În timpul săptămânii sunt agricultor, în weekend sunt cântăreț de muzică de petrecere."

Marinel de la Casa iubirii
Marinel de la Casa iubirii isi doreste sa cunoasca o fata inalta

Descoperă în articolul de mai jos cine este Marinel Hotca de la Casa iubirii, ce își dorește de la persoana de lângă el, dar și ce hobby-uri are.

Cine este Marinel Hotca de la Casa Iubirii, sezonul 2, concurentul care își  dorește să își cunoască sufletul pereche în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Marinel Hotca de la Casa iubirii are 27 de ani și locuiește în Satu Mare. Concurentul a dezvăluit că este pasionat de agricultură și că are o profesie extrem de interesantă, respectiv cântăreț de muzică de petrecere.

Cine este Marinel Hotca de la Casa iubirii

Despre el, Marinel Hotca de la Casa iubirii declară că este un bărbat descurcăreț și perfecționist, iar alături de el și-ar dori pe viitor o fată înaltă și care să aibă un zâmbet perfect.

Cine este Marinel de la Casa iubirii
Marinel de la Casa iubirii este cantaret de muzica de petrecere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

În timpul săptămânii sunt agricultor, în weekend sunt cântăreț de muzică de petrecere. Am avut o singură mare dragoste și cred că este timpul pentru a doua, de aceea  am venit la Casa iubirii. Fetele care îmi plac mie sunt înalte și trebuie să aibă un zâmbet perfect. Nu am reușit să îmi găsesc pe cineva și de aceea am venit aici la voi, că o să îmi găsiți pe cineva.

Multă lume mă întreabă că: încă ești singur? Adică la vârsta asta. Ce, par așa de bătrân? Da, am avut relații serioase, de mult timp, de acum aproximativ 5, 6 ani, de atunci nu am reușit să mă atașez de cineva. Dar aventuri, experiențe am  avut, trei. Sunt un băiat foarte cuminte. Acea relație serioasă a durat un an și șase luni aproximativ. Normal că am dus-o la mama, și eu am fost la ea, și ea la mine.
Ne-am despărțit din cauza distanței, eram departe unul de altul, de 220 de km. Normal că am mașină, este a patra mașină. Sunt pasionat de mașini și să conduc. Tot ce se învârte și are roată mie îmi place. Am gânduri serioase, de asta am venit aici. Eu cred că o să găsesc pe cineva. Poate reușiți voi să îmi găsiți pe cineva, nu?
”, a dezvăluit Manuel Hotca de la Casa iubirii.

Marinel Hotca Casa iubirii
Marinel Hotca Casa iubirii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

Eu cred că ți-am găsit deja. Eu așa cred, nu știu. Și eu și telespectatorii credem că ți-am găsit deja ”,

l-a anunțat Andreea Mantea pe Marinel de la Casa iubirii.

 

„Mă faceți curios”, a dezvăluit tânărul emoționat de faptul că cineva ar putea fi persoana potrivită pentru el în Casa iubirii.

Cine este Marinel Hotca de la Casa iubirii
Marinel Hotca de la Casa iubirii are planuri mari de viitor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

A.M: „ Și o să fii din ce în ce. Noi am așezat lucrurile așa cu mâna noastră special sau cum s-a întâmplat? Că în fișa lui nu scrie nimic din ceea ce aflu eu acum. Hmmm, interesant, cred că este mâna sorț ii”, i-a mai transmis Andreea Mantea concurentului, care crede deja că știe cu cine s-ar putea potrivi Marinel de la Casa iubirii.

Marinel de la Casa iubirii are planuri mari de viitor

De asemenea, Andreea Mantea l-a întrebat pe Marinel de la Casa iubirii cum ar trebui să fie noua sa iubită:

 

„Păi, în primul rând, trebuie să fie înaltă, sinceră și să aibă un zâmbet cât de frumos, să nu zic sa fie perfect. Prima impresie la mine este zâmbetul. Mama mi-a spus: să nu te superi pe mine, mie nu prea îmi convine că te duci acolo, dar te susțin. Mi-a spus că o să aibă încredere că o să fie OK”, a mai dezvăluit concurentul care abia așteaptă să vadă dacă în emisiune se află fata potrivită pentru el, alături de care să construiască un viitor.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies