Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”
Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2

Aflați din rândurile de mai jos cine este Patrick Daniel Deac, concurent la Casa Iubirii, sezonul 2.

Patrick Daniel Deac, concurent la ”Casa Iubirii” sezonul 2, se numără printre cele 14 persoane care au dorit să pornească în căutarea sufletului pereche în cadrul emisiunii.

Cine este Patrick Daniel Deac, concurent ”Casa iubirii” sezonul 2

Patrick Deac este unul dintre concurenții emisiunii ”Casa iubirii”, în sezonul 2. Tânărul are vârsta de 22 de ani, și este din Timișoara. Acesta a lucrat la firma de securitate deținută de tatăl său, înainte de intrarea în emisiune.

Totodată, el consideră că principala sa arma este zâmbetul, de care se va folosi la ” Casa Iubirii". La pachet cu zâmbetul, din spusele lui, vin și câteva experiențe care l-au învățat că într-o relație de cuplu nu trebuie să existe gelozie. Totodată, tânărul își dorește alături o femeie mai matură, care să îl învețe lucruri noi. 

“Până de curând, am lucrat la firma de securitate a tatălui meu, dar cum principala mea armă este zâmbetul, m-am gândit că mai bine m-aș folosi de ea la Casa iubirii. 

Am învățat că într-o relație nu trebuie să fii gelos. Acum mă văd alături de o femeie mai matură, de la care să învăț lucruri noi”, a menționat el.

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”

Cum a decurs relația anterioară a lui Patrick Deac

Una dintre relațiile amoroase ale lui Patrick Deac s-a sfârșit din cauza geloziei sale. Acesta consideră că a fost gelos din cauza faptului că era mai mic decât fosta lui parteneră cu 4-5 ani.

“Am avut de pierdut când am fost foarte gelos, iar apoi am avut de câștigat când nu am mai fost, totul este un joc psihologic.

Am fost gelos pentru că eram prea mic și probabil ea era prea mare pentru mine atunci. Eu aveam vreo 17-18 ani, și ea era mai mare decât mine cu 4-5 ani, adică aveam o competiție non stop. Doar că am pierdut-o, fiind foarte gelos”,  a mai mărturisit Patrick Deac.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum trebuie să arate fata perfectă pentru Patrick Deac

Patrick Deac își dorește să găsească în cadrul emisiunii ”Casa iubirii” o fată mult mai matură decât el, de la care să aibă ceva de învățat. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit faptul că întreaga viață a visat să aibă o parteneră blondă, însă a avut parte doar de femei brunete. Așadar, Patrick are speranța că va găsi în ” Casa iubirii ” femeia blondă pe care și-o dorea încă din tinerețe.

“Să fie mai matură decât mine ca să am ceva de învățat, și deocamdată atât, nu vreau să pun preț pe aspectul fizic. Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă, și am avut parte numai de brunete. Deci, probabil aici în Casa iubirii voi găsi acea blondă pe care mi-o doream de mic”,  a mai spus Patrick.

Citește și: „Cred că ar fi corect.” De ce vrea Bianca de la Casa Iubirii să revină în sezonul 2 al emisiunii

Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

De asemenea, Patrick a recunoscut faptul că are două tatuaje, unul fiind cu o inițială a unei foste iubite, pe nume Bianca. Însă, tânărul este de părere că viitoarea lui iubită nu va avea o problemă cu acest lucru, având în vedere faptul că face parte din trecutul său.

“Nu am o problemă cu tatuajele. Am două tatuaje: am o inițială “B” de la Bianca, dintr-o fostă relație, și încă câteva cuvinte. Eu când iubesc, iubesc cu tot sufletul. Nu cred că ar avea o problemă, atâta timp cât face parte din trecutul meu”, a dezvăluit concurentul.

A început Casa Iubirii sezonul 2, difuzată la Kanal D

Pe data de 16 ianuarie, a început emisiunea ”Casa iubirii” sezonul 2, difuzată pe Kanal D, prezentată de Andreea Mantea. În noul sezon sunt 14 concurenți, mai precis 7 fete și 7 băieți, care au venit în emisiune pentru a-și cunoaște jumătatea. De asemenea, doar 10 dintre cei 14 concurenți participă pentru prima oară în emisiune, restul de 4 concurenți, sunt chiar Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, foști participanți a-i primului sezon, care nu au reușit să-și găsească sufletul pereche, și care au decis să participe și în sezonul 2.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Casa iubirii” sezonul 2 este difuzată de luni până vineri la Kanal D, de la 10:00 și de la 16:30, dar și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, când puteți să le fiți alături în noua călătorie spre a-și găsi jumătatea.

Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Facebook]

Cine sunt câștigătorii ”Casa iubirii” sezonul 1

”Casa iubirii” sezonul 1 a fost câștigat de Larisa și Sorin, care s-au bucurat de marele premiu în valoare de 75.000 de lei, fiecare. După aproape un an de la începutul sezonului 1, telespectatorii și-au votat preferații, iar Sorin și Larisa au primit cele mai multe voturi dintre finaliști.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D! Andreea Mantea,  pregătită pentru  o nouă serie de concurenţi aflaţi în căutarea dragostei

Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies