Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

Nona de la Casa iubirii
Nona de la Casa iubirii vrea sa se casatoreasca

Descoperă în articolul de mai jos cine este Nona Rusu de la Casa iubirii, cu cine a fost căsătorită și de ce vrea să își întemeieze o familie.

Sezonul al doilea al emisiunii Casa iubirii a început în forță, iar telespectatorii au avut deja ocazia să îi cunoască pe concurenți. Iată în articolul de mai jos cine este Nona Rusu și se ce a venit la Casa iubirii.

Nona Rusu este cea mai matură dintre tinerele care au pășit în Casa iubirii  în cel de-al doilea sezon al emisiunii. Tânăra este originară din Republica Moldova și are 30 de ani.

Aceasta a dezvăluit încă de când a fost acceptată la casting că a venit la Casa iubirii cu un scop clar, acela de a-și întâlni viitorul soț și tată al copiilor, așa că în prezentul apropiat își dorește să își întemeieze o familie.

Deoarece se consideră o persoană hotărâtă și diplomată, Nona Rusu crede că va fi foarte selectivă cu bărbații din emisiunea Casa iubirii.

 

Cine este Nona Rusu de la Casa iubirii

Citește și: Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt fecioară, dar nu ca zodie!”

În trecut, Nona Rusu a mai fost căsătorită, astfel că acum are mai multe așteptări de la viitorul său partener de viață, alături de care să își întemeieze o familie frumoasă.

Citește și: Cine este Patrick Daniel Deac de la Casa Iubirii, sezonul 2. ”Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„A renunțat la un șeic pentru a-și găsi adevărata iubire ”, a dezvăluit Andreea Mantea la începutul prezentării Nonei.

Nona Rusu
Nona Rusu de la Casa iubirii[Sursa foto: Instagram]

„Sunt Nona și vin din Dubai, unde am încercat să construiesc o căsnicie, dar, din păcate, după patru ani, aceasta s-a năruit. În prezent, am o afacere în țară. Acum sunt aici că vreau să demonstrez că pot avea noroc și în afaceri și în dragoste, în același timp. Bărbatul pe care îl caut nu trebuie să fie doar un soț bun pentru mine, dar și un tată pentru copiii mei.

Sper că îl voi găsi aici. Casa iubirii, în viziunea mea, e o casă de piatră sau nu e deloc. Nu mă sperie nimic, este o experiență nouă, plină de viață, de ce nu? ”, a dezvăluit tânăra în cadrul primei ediții a celui de-al doilea sezon al emisiunii.

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”

 

Nona Casa iubirii
Nona de la Casa iubirii isi cauta jumatatea[Sursa foto: facebook]

Nona de la Casa iubirii a fost căsătorită cu un șeic! Cu ce avere a rămas după divorț

Andreea Mantea și-a dorit să știe de ce Nona a renunțat la un șeic.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Probabil că afecțiunea sufletească nu era de ajuns. Banii nu aduc fericirea. Am fost fericită până la un moment dat. La început am fost fericită.  M-am îndrăgostit doar o dată până acum. Cred că mai am ceva pentru el, nu ai cum să ștergi totul cu buretele, a fost soțul meu, nu e ceva care se uită, dar mergem înainte. Divorțul oficial a avut loc acum două luni, dar nu mai trăim împreună de 7 luni. Am rămas cu inima rănită după divorț și cu ceva bijuterii foarte foarte scumpe.

Cine este Nona Rusu
Cine este Nona Rusu de la Casa iubirii[Sursa foto: Instagram]

60000 de Euro, le am.  Aici sunt 30000 de Euro, mai am un ceas care costă încă atât. Nu caut banii, ci atitudinea lui față de mine. Vreau să fiu o fată alintată, lângă un bărbat care să aibă tăria aceasta. Eu vreau să fie un bărbat puternic. Îmi doresc să am o familie, copii. El știe că sunt aici, mi-a spus să ne împăcăm. Eu nu mai vreau. Mi-a trecut durerea aceea, el nu vrea să se schimbe, a avut timp foarte mult ”, a mai dezvăluit Nona despre cum trebuie să fie bărbatul perfect pentru ea. De asemenea, tânăra a dezvăluit că fostul soț și-ar dori o împăcare, dar ea consideră că i-a oferit prea mult timp să se schimbe și acesta nu a făcut acest lucru, prin urmare își dorește să meargă mai departe și să își clădească fericirea într-un nou mediu, alături de un bărbat care să o merite cu adevărat.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Cred că ar fi corect.” De ce vrea Bianca de la Casa Iubirii să revină în sezonul 2 al emisiunii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies