Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta a fost campionă mondială la kempo!

Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”
Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion” se află printre cei 50 de concurenți participanți. Însă știai că aceasta a fost abandonată de mama sa la naștere?

Aflați din rândurile următoare, c ine este Ana Maria Mavru, ce vârstă are aceasta, câte kilograme, dar și ce înălțime are în prezent. În plus, descoperiți ce studii deține și cu ce se ocupă în prezent. De asemenea, află detalii despre locuiește în prezent Ana Maria Mavru și cum vede aceasta participarea la emisiunea „Insula de 1 milion”.

Ce vârstă are Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Citește și: Cine este Adina Miuleasa, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta este profesoară de limba engleză!

Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”
Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”[Sursa foto: kanald]

Citește și: Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta se descrie ca fiind o persoană încrezătoare, însă în același timp și sceptică!

Ana, pe numele său întreg, Ana Maria Mavru, s-a născut în data de 26 aprilie 1999.

Prin urmare, în prezent, concurenta are vârsta de 24 de ani. Potrivit kanald.ro, Ana se consideră a fi o tânără puternică și determinată, care este pregătită să lupte pentru a-și atinge scopul. Mai mult decât atât, concurenta la „Insula de 1 milion” are o carieră solidă în arte marțiale și mulți ani în spate în care a activat în domeniul educației fizice.

Câte kilograme are Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion” are în prezent 45 de kilograme.

Ce înălțime are Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion” 1,58 m înălțime, potrivit WOWbiz.ro.

Unde locuiește Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Tânăra concurentă s-a născut în comuna Peretu, județul Teleorman, însă în prezent locuiește în București. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce studii are Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Din punct de vedere al educației, Ana a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, iar în prezent este studentă în anul II la master, urmând cursurile pentru specializarea de Educație Fizică și Activități Motrice de timp liber.

Mai mult decât atât, Ana Maria Mavru are o dexteritate aparte și își dorește să urmeze o carieră în cadrul armatei, la Poliția Militară.

Cu ce se ocupă Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”
Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”[Sursa foto: kanald]

Încă din copilărie, Ana Maria și-a manifestat interesul pentru artele marțiale și sport.

Astfel, tânăra concurentă a ajuns să practice Kempo de la vârsta de 12 ani și MMA de la vârsta de 18 ani. În trecut, Ana Maria Mavru a practicat și karate. Concurenta la „Insula de 1 milion” a reușit să depășească granița pasiunii în sport și a ajuns chiar la nivelul de a face performanță în domeniul în care activează, obținând medalii în competiții la nivel național, internațional și mondial.

Din punct de vedere al aptitudinilor sale, concurenta la „Insula de 1 milion” spune despre ea că cel mai bine se pricepe la partea sportivă, în lupte și la crearea de lucruri handmade.

Tânăra concurentă la „Insula de 1 milion”, Ana Maria Mavru a reușit să facă performanțe notabile în cariera sa, iar cea mai remarcabilă realizare a sa este fără doar și poate momentul în care a câștigat titlul de Campioană Mondială la Kempo, un moment de glorie care a reprezentat încununarea muncii și dedicării sale pentru sport. De altfel, Ana Maria Mavtu este și vicecampioană europeană și a luat locul 5 la MMA.

Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”

Din punct de vedere al vieții personale, Ana are o poveste de viață de-a dreptul tulburătoare. Tânăra de 24 de ani a fost abandonată de către mama sa la naștere, în spital. Din fericire, însă, o familie cu inimă bună a adoptat-o pe Ana, iar la vârsta de 18 ani aceasta a ajuns să o cunoască pe cea care i-a dat viață.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu tatăl său Ana Maria nu a putut să interacționeze, deoarece bărbatul nu vrea să aibă vreo legătură cu fiica sa, susținând că tânăra vrea să profite de pe urma situației sale financiare.

În ceea ce privește viața sentimentală, concurenta la „Insula de 1 milion” trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 9 ani, iar iubitul său este lucrător comercial.

Ana Maria Mavru este concurentă la „Insula de 1 milion”

Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”
Cine este Ana Maria Mavru, concurentă la „Insula de 1 milion”[Sursa foto: kanald]

Printre cei 50 de concurenți la „Insula de 1 milion”, se află și Ana Maria Mavru, cea care și-a dorit să participe la această competiție pentru a încerca ceva nou și pentru a se dezvolta din punct de vedere personal. Deși este o luptătoare în ring, Ana este o fire sensibilă, având o pasiune profundă pentru animale.

Tânăra concurentă are doi motani și se ocupă cu mare dragoste de îngrijirea acestora. Dacă va ajunge să intre în posesia mizei oferite de concursul „Insula de 1 milion”, Ana își dorește să își cumpere propria casă și să creeze un adăpost pentru animalele abandonate.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Vlădaia, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta a practicat judo!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies