Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta se descrie ca fiind o persoană încrezătoare, însă în același timp și sceptică!

cine este dragos de la insula de 1 milion
Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la Insula de 1 milion

Dragoș Răzvan Stanciu este unul dintre cei 50 de concurenți participanți la “Insula de 1 milion”. Insă știați că acesta este model, antrenor de fitness, cât și agent imobiliar?

Aflați din rândurile următoare, cine este Dragoș, ce vârstă, kilograme și înălțime are acesta, unde locuiește în prezent dar și cu ce se ocupă și care este motivul pentru care a decis să ia parte la “Insula de 1 milion”.

 

Ce vârstă are Dragoș Răzvan Stanciu, concurent la “Insula de 1 milion”

Dragoș, pe numele său întreg, Dragoș Răzvan Stanciu s-a născut pe data de 16 iulie 1992.

Prin urmare, în prezent acesta are frumoasa vârstă de 31 de ani. Acesta se descrie ca fiind o persoană încrezătoare, ambițioasă și luptătoare, însă în același timp și încăpățânată și sceptică, în unele situații. Deseori, acesta este perceput ca fiind o persoană arogantă, conform WOWbiz, însă alege să aprecieze întotdeauna la cei din jur, loialitatea, credința și bunul simț.

Câte kilograme are Dragoș Răzvan Stanciu, concurent la “Insula de 1 milion”

În ceea ce privește greutatea sa, se pare că Dragoș are 84 kg.

Citește și: Cine este Iulian Olaru, concurent la "Insula de 1 milion". Acesta a trecut de la spălatul vaselor, la a deveni chef bucătar!

cine sunt concurentii de la insula de 1 milion
Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Alex, concurent la „Insula de 1 milion”. Tânărul a fost crescut de bunică!

Ce înălțime are Dragoș Răzvan Stanciu, concurent la “Insula de 1 milion”

Concurentul Dragoș are înălțimea de 1.83.

Unde locuiește Dragoș Răzvan Stanciu, concurent la “Insula de 1 milion”

Încă de mic copil acesta locuiește în București, acolo unde este și stabilit.

Acesta are și un frate mai mare cu care are o relație foarte bună, aspect care este valabil și în ceea ce privește relația cu părinții săi, care din păcate sunt și ei divorțați.

insula de 1 milion
Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Dragoș Răzvan Stanciu, concurent la “Insula de 1 milion”

Atunci când vine vorba despre studiile sale, se pare că Dragoș a studiat la Liceul Hyperion și deține chiar și o diplomă de tehnician nutriționist.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupă Dragoș Răzvan Stanciu, concurent la “Insula de 1 milion”

În prezent, acesta este model, antrenor de fitness și agent imobiliar. Cu toate acestea, în trecut concurentul a lucrat pentru Cătălin Botezatu, în profesia sa de model, a făcut chiar și atletism de performanță și a jucat și fotbal timp de 14 ani de zile, în divizia B, însă în prezent, păstrează fotbalul ca o pasiune pentru el. Cu alte cuvinte, cel mai mare atu al său este sportul, iar aptitudinile sale sunt îndemânarea, motricitatea și viteza de reacție pe care o deține.

Ca orice altă persoană, acesta are și defecte însă principalul său defect este legat de faptul că întârzie deseori.

concurenti insula de 1 milion
Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]

Cine este Dragoș Răzvan Stanciu, concurent la “Insula de 1 milion”

Pe lângă parcursul său profesional,  de succes, acesta este mândru și în ceea ce privește planul său personal, având un băiețel, pe nume Răzvan, cu fosta sa soție, artista Elena Ionescu, aceasta fiind totodată și cea mai mare realizare a sa. în ciuda faptului că în urma căsniciei lor a apărut un frumos băiețel în vârstă de 5 ani, în prezent, cei 2 au decis să divorțeze.

Dragoș Răzvan Stanciu este concurent la “Insula de 1 milion”

Dragoș este unul dintre cei 50 de participanți la “Insula de 1 milion”, iar unul dintre motivele pentru care acesta se află aici este chiar fiul său, dar și faptul că își dorește să se autodepășească, conform kanald. Cu toate acestea, concurentul recunoaște faptul că are frică de înălțimi și este conștient de faptul că acest lucru îl poate trage înapoi unele momente în cadrul competiției, însă cu toate acestea se bazează în același timp pe calitățile pe care le deține, motivație și perseverență. Totodată, concurentul își îndeplinește și un vis al său de când era copil, legat de faptul că reușește să participe în cadrul unui reality show, iar în același timp consideră faptul că această experiență îl va ajuta foarte mult și pe viitor.

insula de 1 milion kanal d
Cine este Dragos Răzvan Stanciu, concurent la Insula de 1 milion[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Vlădaia, concurentă la „Insula de 1 milion”. Aceasta a practicat judo!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies