Cine este Ana Odagiu. „Am trecut prin perioade cumplite de deznădejde, frici, întrebări fără răspuns, depresie, însă după ce tata „s-a mutat pe un alt cer”"

cine este ana odagiu
Cine este Ana Odagiu. „Am trecut prin perioade cumplite de deznădejde, frici, întrebări fără răspuns, depresie, însă după ce tata „s-a mutat pe un alt cer”"

Ana Odagiu este cunoscută datorită talentului pe care îl are, atât în actorie, cât și în muzică. Însă știați că aceasta a fost dată la un liceu sportiv?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ana Odagiu, cum a ajuns aceasta să fie actrița și cântăreața de succes din prezent, dar și ce părere are cu privire la viața de actriță. În plus, descoperiți și curiozități legate de parcursul său în lumea actoriei și a muzicii.

 

Cine este Ana Odagiu

Ana Odagiu s-a născut pe data de 14 iulie, la București.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 36 de ani. Aceasta a studiat teatru în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, cursuri pe care le-a finalizat în anul 2008.

Deși la vârsta de 8 ani, Ana Odagiu a cochetat cu muzica, tatăl său a decis să o înscrie la un liceu cu program sportiv, pentru că acesta practicase volei în tinerețe.

Cu toate acestea, nu la mult timp a realizat că tot muzica o interesează mai mult, așa că a mutat-o la un liceu de muzică, acolo unde a studiat atât canto și jazz, cât și muzică ușoară.

ana odagiu wikipedia

Citeste si: Cine este IULIA ALBU. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

 

Debutul Anei Odagiu în muzică și teatru

Imediat după ce a terminat facultatea,  Ana Odagiu  a început să participe la diverse concursuri printre care se numără și unul difuzat la TV. Acolo, tânăra a impresionat atât publicul, cât și jurații cu personalitatea și vocea sa puternică. A interpretat cu succes următoarele trei piese: „What’s up”, „What’s a woman” și „Foolish game”.

Atunci când vine vorba despre rolurile interpretate în teatru, Ana Odagiu  a fost distribuită în rolurile următoare: „Katia” în Platonov de A.

P. Cehov (spectacol realizat de absolvenții UNATC, în anul 2008), un alt rol l-a interpretat în „Ce rămâne-i numai dragostea”, la Teatrul Valah din Giurgiu, iar un altul în „Jourdain cel scrântit” (care reprezintă o adaptare după Moliere și Miahi Bulgakov), ambele fiind sub regia lui Mircea Crețu. Aceasta a mai jucat și rolul Anei Pop, în filmul „Clanu’ Sprânceană”, în anul 2007.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În prezent, Ana Odagiu participă la o emisiune de divertisment alături de sora sa, Monica Odagiu, acolo unde acestea interpretează anumite vedete de peste tot din lume, atât vocal, cât și teatral, schimbându-și înfățișarea în funcție de personajul pe care îl au.

ana odagiu varsta

Citeste si: Cine este FLORIN RISTEI. „La vârsta de 6 ani, m-a dus la lecții de vioară crezând că nu am calități vocale și nici vreo ureche muzicală deosebită."

 

Dezvăluirile Anei Odagiu despre viața de actriță

În cadrul unui interviu oferit de către  Ana Odagiu, aceasta a fost întrebată cum reușește să treacă peste etapele de dezamăgire întâlnite în viața de actriță, dar și cum reușește totodată să se concentreze pe reușite.

Am trecut prin perioade cumplite de deznădejde, frici, întrebări fără răspuns, depresie, însă după ce tata „s-a mutat pe un alt cer”, am realizat că viața chiar e un dar și trebuie s-o prețuiesc și să fac cumva

ca ea să conteze. Iubesc oamenii și iubesc ceea ce fac. Asta mă face să zâmbesc și să continui ”, a fost răspunsul Anei Odagiu.

Ca în orice altă meserie, Ana Odagiu  a întâmpinat momente mai puțin plăcute și de care nu era tocmai sigură pe situație. Cu toate acestea, odată cu plecarea tatălui său dintre noi, aceasta și-a dat seama cât de mult contează viața.

ana odagiu studii

Citeste si: Cine este ILONA BREZOIANU. "Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot actoria a făcut-o pe Ana Odagiu să realizeze și că o ajută foarte mult în propria sa dezvoltare și să reușească totodată să transforme anumite momente neplăcute, chiar în momente de amuzament.

Actoria m-a ajutat să mă cunosc, să-mi aflu limitele, să-mi răscolesc prin cele mai întunecate cotloane ale sufletului, să mă critic, să mă cert, să mă iau așa cum sunt, să mă găsesc și să mă pierd din nou, ca apoi să mă descopăr și să-mi pot îmbrățișa timiditatea, sensibilitatea, temerile și să devin ceea ce sunt ”, a declarat Ana Odagiu.

debutul anei odagiu in muzica si teatru

Citeste si: Cine este MIRCEA BRÂNZEI, soţul Denisei Tănase. "În 2011 mi-am făcut prima firmă, în broker de asigurări și atunci am început să câștig și mai mulți bani, eram independent"

Aceasta a realizat odată cu rolurile pe care le interpreta, faptul că trebuie să o ia de la un capăt, pentru a se cunoaște pe sine cu adevărat. Astfel, prin intermediul actoriei, Ana Odagiu a reușit să învețe mult mai multe decât s-ar fi așteptat vreodată.

Tânăra și-a dat seama că un spectacol de actorie ajunge la starea sa de perfecțiune, în momentul în care și-a făcut apariția acel schimb de energie între actori și spectatori. În momentul în care Ana Odagiu simte publicul și reacțiile la ceea ce aceasta face pe scenă, uită că textul este un text.

interviu ana odagiu

Citeste si: Cine este MINODORA. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Anca Ţurcaşiu a plâns în hohote, în direct! Ce a impresionat-o: "Astăzi greu se mai căsătoresc oamenii"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies