Cine este Ana Porgras. "Toate experiențele pe care le-am trăit încă de la vârsta de 18 ani, m-au făcut să fiu omul de astăzi!”

cine este ana porgras
Cine este Ana Porgras

Ana Porgras este una dintre cele mai apreciate foste gimnaste din România. Însă știați că aceasta și-a început cariera sportivă încă de la vârsta de 4 ani?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ana Porgras ce vârstă are aceasta, ce studii deține, dar și cu ce se ocupă în prezent. In plus, descoperiți și care este motivul pentru care aceasta a fost nevoită să renunțe la cariera sa sportivă, dar și ce a declarat aceasta în legătură cu participarea sa la Survivor România, de la Kanal D.

 

Ce vârstă are Ana Porgras

Ana Porgras s-a născut pe data de 18 decembrie 1993, în Galați. Prin urmare, în prezent, aceasta are frumoasa vârstă de 30 de ani.

Citește și: „Am fost luat de fraier.” Zannidache a vorbit despre separarea de Alex Velea. Ce mărturisiri noi a scos la iveală artistul

Cine este Ana Porgras[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”

Ce studii are Ana Porgras

Atunci când vine vorba despre studiile sale, Ana Porgras a fost elevă în cadrul Liceului cu Program Sportiv din Galați, însă odată cu cariera sa sportivă, aceasta a fost transferata la Liceul cu Program Sportiv Cetatea Deva.

ana porgras
Cine este Ana Porgras[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine este Ana Porgras

Ana Porgras este una dintre cele mai apreciate foste gimnaste din România, care în anul 2010 a fost medaliată cu aur la bârnă, în cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică. În ciuda faptului că a devenit cunoscută publicului larg în jurul anului 2010, odată cu performanța sa sportivă, tânăra este pasionată de gimnastică încă de la vârsta de 4 ani, atunci când

a fost selecționată de către Agripina și Paul Gâlea.

Drumul unei campioane începe foarte devreme, pentru mine a început de la 4 ani. Am luptat din greu să ajung o campioană. Am fost privată cumva de dragostea familiei, dar nu regret nicio secundă că am făcut lucrul ăsta.(...) Sacrificiul e foarte mare, într-adevăr, sacrificiul pentru a ajunge o campioană e extrem de mare. În momentul n care am plecat de acasă aveam...

cred că 10-11 ani, ca să pot să mă antrenez mult mai mult, să am toate condițiile necesare pentru a deveni o campioană. ”, a declarat fosta gimnastă.

De-a lungul carierei sale sportive, aceasta a depus eforturi remarcabile, pentru a avea rezultatele dorite, reușind ca de-a lungul timpului să câștige și aurul la Jocurile de la Rotterdam, bronz cu echipa la Campionatele Europene, dar și la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra.

Eu am câștigat medalia de aur, venind după o accidentare foarte gravă, în care am stat 6 luni de zile pe bară, dar în momentul în care eu am urcat pe podium și mi-a cântat imnul României, nici n-a mai contata că am stat 6 luni pe bară. ”, a adăugat aceasta.

ana porgras gimnastica
Cine este Ana Porgras[Sursa foto: Instagram]

Care este motivul pentru care Ana Porgras s-a retras din gimnastică

În ciuda performanțelor sale, a susținerii pe care o avea din partea celor din jur, dar și a dorinței de a obține mai mult în domeniul sportiv, Ana Porgras  a fost nevoită să se retragă din gimnastică și să renunțe la cariera sa sportivă, la vârsta de doar 18 ani, înainte de a putea participa la Jocurile Olimpice de la Londra, din anul 2012.

Motivul este legat de faptul că aceasta a suferit, la acea vreme, mai multe accidentări, perioadă în care a aflat și faptul că are fisură de peroneu. În ciuda acestui aspect, în momentul în care și-a aflat diagnosticul, dar și că nu mai poate înainta în cariera sa de gimnastă, Ana Porgras a mai participat la câteva competiții, însă ulterior a decis să se retragă complet din viața sportivă.

“Îmi găsesc un reproș... poate m-am retras prea devreme. Cred că asta o să rămână cumva regretul vieții mele, că nu am mai stat puțin, pentru că mai aveam foarte puțin să mai ajung la Olimpiadă.(...) Într-adevăr, îmi aduc aminte foarte bine că în ultimii 3 ani, să zic, în ultimii 3 ani din cariera mea, nu cred că am mai avut o zi, o singură zi dată de la Dumnezeu, să nu am nicio durere.", a povestit Ana Porgras.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cine este Ana Porgras[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Ana Porgras

Odată cu renunțarea sa la cariera sportivă, Ana Porgras a decis să se ocupe mult mai mult de silueta sa de regulă ceea ce a determinat-o să apeleze și la o schimbare de look. De atunci și până în prezent, aceasta deține o comunitate de oameni în mediul online, care îi urmărește activitatea zilnic, aceasta ținându-i la curent cu ceea ce se petrece în viața sa, postând fotografii atât din timpul său liber, atunci când merge în vacanțe, dar și din sala de antrenament, dat fiind faptul că activitatea fizică nu lipsește nici acum din viața sa.

Sunt fericită, mă simt liniștită în suflet, cred că ăsta este cel mai important lucru. Mă simt fericită cu mine, mă simt fericită cu tot ce însemn eu și cu tot ce am devenit, pentru că toate experiențele pe care le-am trăit încă de la vârsta de 18 ani, m-au făcut să fiu omul de astăzi. ”, a menționat aceasta.

ana porgras varsta
Cine este Ana Porgras[Sursa foto: Instagram]

Ana Porgras a participat la Survivor România, de la Kanal D

În anul 2021, Ana Porgras a participat la Survivor România, făcând parte din echipa faimoșilor, emisiune care a avut loc la Kanal D. În dorința sa de a promova întotdeauna imaginea femeii puternice, care poate face față oricărei provocări apărute, descurcându se indiferent de situația în care se află, aceasta a reușit să își surprindă fanii cu o performanță aparte, trecând peste cele mai dificile probe, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

" Am foarte multă răbdare cu oamenii în viața de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.(...) Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor", a declarat Ana Porgras.

ana porgras survivor
Cine este Ana Porgras[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies