Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”

Cine este Zanni. ”Ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete.”
Cine este Zanni

Zannidache s-a numărat printre participanții sezonului 2 al unui reality show de supraviețurire. Totodată, a reușit să devină cunoscut după ce a participat la un show culinar, unde a avut o activitate remarcabilă.

Zanni, pe numele său real Zannidache Robert Edmond, în vârstă de 24 de ani, este grec de origine. Vedeta nu a avut o viață tocmai ușoară. A fost abandonat într-un orfelinat, n-a simțit iubirea și siguranța unui adult, dar a crescut și a reușit să se îngrijească singur. După ce a fost concurent și a câștigat un concurs televizat, Zannidache a început să se bucure de succes, și să beneficieze de simpatia oamenilor care l-au urmărit de-a lungul timpului.

El s-a făcut remarcat prin sinceritate, modestie, inteligența și talentului de care a dat dovadă. Artist a revenit la marea lui pasiune, muzică și în prezent are o carieră frumoasă și bucură de admirația și simpatia fanilor săi din România.

Citeste si: “Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit.” Zannidache a declarat în ce a investit banii

Citeste si: Zanni, imagine emoționantă pe Instagram! Ce mesaj a primit de la o fostă concurentă de la Puterea dragostei

Zannidache, dezvăluiri șocante despre viața la casa de copii

Zanni, invitat la emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță a vorbit despre cum a fost viața lui la casa de copii, și despre experiența lui la căminul de nefamiliști.

Artistul nu a cunoscut, din nefericire, iubirea din partea părinților, chiar dacă mama lui l-a vizitat de câteva ori. Prima amintire a artistului este de la primul orfelinat în care a stat, unde condițiile erau foarte grele. Nopțile erau friguroase și obișnuia să facă pe el pentru a se încălzi, uneori veneau sponsori care le aduceau dulciuri și cadouri pe care le furau îngrijitoarele. Totodată, condițiile erau atât de șocante încât șobolanii dormeau în ghete.
La vârsta de șapte ani a fost adoptat de un alt centru de copii, tot în Capitală. Condițiile și relațiile cu oamenii s-au schimbat, a început să își facă prieteni, să învețe lucruri noi. În organizație a stat până la 14 ani, iar de la această vârstă l-a dus într-un apartament unde îi dădea un buget cât să se descurce, pentru a se gospodări singur. Acolo obișnuia să aibă un tutore care îl vizita la trei zile.

„Prima mea amintire e din Orfelinatul Sfânta Ecaterina, din București. Îmi aduc aminte că stăteam toți într-o cameră destul de mare, cu patul unul lângă altul. Îmi aduc aminte că îmi era frig noaptea și făceam pe mine ca să îmi fie cald, intenționat făceam pe mine. Îmi aduc aminte că primeam foarte mult, veneau sponsori și venea cu dulciuri, cadouri și erau furate de îngrijitoare.

Tot ce primeam, nu ne bucuram de nimic, că le furau îngrijitoarele. Îmi aduc aminte vag cum arătau holurile, ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete. Aruncam cu ceva în ghete, să iasă șobolanii și după mă încălțam. Făceam baie la comun, băieții cu fetele, ne spălau pe toți. Pe la șapte ani m-a adoptat un alt centru de copii, tot în București. Acolo s-a schimbat tot, condiții, relații cu oamenii, am început să îmi fac prieteni, să învăț chestii noi, doar că am început să le învăț prea târziu, de la șapte ani.
La organizația asta am stat până la 14 ani. La 14 ani te ducea într-un apartament și îți dădeau ei un buget și trebuia să te gospodărești singur, să gătești singur. Acolo aveai un tutore care te vizita la trei zile, să vadă că te ții de școală, că nu faci prostii. Cât timp erai în condițiile lor, te țineau acolo. Eu nu am mai fost in condițiile lor. Făceam școală, dar eram cam rebel și m-au dat afară pe la 17-18 ani”
, a povestit el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Zanni vorbește despre unul dintre foștii concurenți de la Survivor România! Cine a intrat în vizorul vedetei

Cine este Zanni[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Zanni, provocare periculoasă în apă! A rămas fără aer 120 de secunde: „Scoateți-l de acolo!”

De ce îl doare pe Zannidache cuvântul “căminist”

La vârsta de 17 ani, Zannidache a locuit într-un cămin de nefamiliști. Multe persoane obișnuiau să îi spună să nu se mai tatueze, și să îl judece pentru că nu a dat BAC-ul și nu a urmat o facultate.
„Toată lumea îmi spunea „Bă, nu te mai tatua, du-te ia BAC-ul, fă facultatea, că nu faci nimic fără ele în viață”. Nu spun că școala nu e bună, dar mie îmi ajungeau alea 12 clase pentru că nu aveam nevoie să continui pentru că nu aveam ce să mănânc. Mă duceam la facultate să fac ce?! Să învăț?! Păi și cu stomacul ce făceam?”, a declarat el în cadrul aceleiași emisiuni.

Citeste si: Zanni vorbește despre prima fată pe care a iubit-o: „Și-a bătut joc de mine...”

Cine este Zanni[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Zanni spune despre o fostă concurentă de la Survivor că „ar colinda-o”

Zannidache, părerea sinceră despre rețelele de socializare

Invitat în cadrul emisiunii “ZigZag”, pe canalul de YouTube, theXclusive, artistul a răspuns sincer la câteva întrebări interesante despre viața și cariera lui.  Zannidache a fost întrebat despre ce ar plănui să facă dacă într-o zi ar trebui să renunțe la social media. Tânărul artist a spus că nu l-ar afecta atât de tare, ci chiar l-ar bucura mult pentru că mereu se gândește că i-ar plăcea să dispară superficialitatea, falsitatea, vedetele de “carton”, diversele impresii. Totodată, Zanni a precizat faptul că ar tunde și ar tatua pentru a putea supraviețui.

“M-aș bucură mult! Eu mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară, Instagram, TikTok, să dispară tehnologia, curentul și să ne întoarcem acum 100 de ani când eram sălbatici. Ar dispărea superficialitatea și ne-am întoarce la ceea ce contează cu adevărat în viață. Și îți jur pe familia mea, dacă nu-mi doresc că de mâine să dispară falsitate, superficialitate, vedete de carton, de impresii, ăștia de se închipuie, au făcut și ei un like sau două și deja sunt Dumnezeu pe pământ!(...) Aș tunde, aș tatua, m-aș înconjura de oameni frumoși, cu care să trăim pe bune, fără internet, fără nimic, foc de tabăra, sălbăticie, ne strângem cu toții, povestim, dansăm.”, a spus Zanni, în cadrul emisiunii ZigZag.

Citeste si: Zanni, profund dezamăgit de Ana Porgras după finala Survivor România 2021



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zanni, imagine emoționantă pe Instagram! Ce mesaj a primit de la o fostă concurentă de la Puterea dragostei

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies