“Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit.” Zannidache a declarat în ce a investit banii

“Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit.” Zannidache a declarat în ce a investit banii
“Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit.” Zannidache a declarat în ce a investit banii

Zannidache, fostul concurent al unei emisiuni TV, a reușit să strângă bani pentru a-i investi în ceva ce și-a dorit de mult timp.

Zanni, pe numele său real Edmond Hubert Zannidache, a devenit cunoscut și apreciat de mulți români în urma participării la o emisiune TV. Deși copilăria artistului a fost extrem de grea, acesta a reușit să își strângă bani din participarea la diverse show-uri, o sumă mare de bani pe care a ales să o investească cu cap.

În ce a investit Zannidache suma de 100.000 de euro

Astfel, artistul a strâns suma de 100.000 de euro din urma proiectelor sale, mai apoi banii fiind investiți în ceva ce își dorea de foarte mult timp: o casă și o mașină. Tânărul în vârstă de 25 de ani, este în acest moment proprietarul unei frumoase vile, și a unei mașini mult visate.
“Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat tot atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite și casă, și mașină.

Vă mulțumesc vouă pentru că l-ați iubit pe Zanni, exact așa cum este el, cu rele și mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulțumit, împlinit și fericit. Să vedem cât va dura”, a declarat artistul, pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Zanni, imagine emoționantă pe Instagram! Ce mesaj a primit de la o fostă concurentă de la Puterea dragostei

Zannidache declară în ce a investit 100.000 de euro[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Zanni, provocare periculoasă în apă! A rămas fără aer 120 de secunde: „Scoateți-l de acolo!”

Mai mult de atât, Zanni a ținut să posteze și poze cu noile sale achiziții. Noua lui locuință e o vilă fără etaj, cu mansardă, iar mașina pe care a decis să și-o cumpere este marca Toyota. Zanni a postat chiar și un filmuleț pe pagina lui de Instagram unde își aranja lucrurile în noua lui casă, ajutat de câțiva prieteni. În urmă cu câțiva ani, Zannidache a impresionat o lume întreagă cu povestea lui trista din copilărie, iar în prezent, acesta se poate bucura de roadele muncii sale depuse până acum.

Copilăria nefericită pe care a avut-o Zanni

Zannidache nu a avut ocazia să cunoască iubirea părintească, fiind abandonat imediat după naștere și trăind o viață dificilă la orfelinat. Pasiunea lui pentru muzică a apărut în urmă cu câțiva ani, astfel, artistul Alex Velea fiind cel care l-a lansat în industria muzicală și care a reușit să îi ofere toată susținerea, pe tot parcursul competiției din cadrul emisiunii TV.

Zannidache a făcut declarații despre viața grea pe care a avut-o la orfelinat.

Citeste si: Zanni vorbește despre prima fată pe care a iubit-o: „Și-a bătut joc de mine...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zannidache declară în ce a investit 100.000 de euro[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce a fost între Zanni și Elena Marin dincolo de camere: „Am pus ambele mâini, nu doar una”

„În orfelinat, eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva. (…) Ne luau la capace, ne culcau și ne trezeau la un program anume. Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit. Sunt convins că și acum se mai întâmplă asta la noi în țară. Copiii sunt abuzați sau nu sunt îngrijiți cum trebuie. Până la vârsta de 9 ani am crescut ca un copil naiv. Mi-era frică să-i spun cuiva că e prost. Mă uit acum la cei mici că înjură lejer de la vârsta de 5 ani. Chiar fumează. E grav. Prima dată am spus într-un parc cuvântul prost, când mă jucam cu lopățelele în nisip. Și de frică m-am uitat în stânga și-n dreapta. Credeam că m-a auzit cineva. Atât de naiv eram când eram mic, chiar speriat de bombe. Acum nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare” a povestit Zannidache într-o emisiune TV.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Zanni vorbește despre unul dintre foștii concurenți de la Survivor România! Cine a intrat în vizorul vedetei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies