Cine este Anamaria Prodan. „Dacă aduc cumva diplomele mele… nu știu câți stau lângă mine!”

cine este anamaria prodan
Anamaria Prodan este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre

Anamaria Prodan este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre. Însă știați că aceasta a intrat în lumea politicii?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Anamaria Prodan, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și ce a declarat aceasta cu privire la divorțul în care se află cu Laurențiu Reghecampf, dar și cum a ajuns să-și formeze o carieră în politică.

 

Ce vârstă are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este născută pe data de 17 decembrie, în Snagov. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 49 de ani.

Am trăit 4 ani, de la 18 ani, într-o nebunie pe care puțini oameni o pot trăi. Am făcut tot ceea ce am visat. Mai puțin lucrurile peste care nu voi trece niciodată, lucrurile de bază pe care, la fel, m-a învățat tatăl meu.”,

a mărturisit Anamaria Prodan.

anamaria prodan varsta
Anamaria Prodan este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andrada Cernea. „Abordez toate genurile”

 

Ce studii are Anamaria Prodan

Atunci când vine vorba despre studii, Anamaria Prodan  a absolvit Liceul „Zoia Kosmodemianskaia”, în cadrul secției de filologie, dar și Facultatea de Drept, în cadrul secției de Ecologie.

La mine nu a existat ca eu nu mă duc la școală, eu n-am făcut școala pe scări, eu am făcut școală. Era nenorocire dacă se întâmpla să am ceva în neregulă la școală. (…) Dacă aduc cumva diplomele mele… nu știu câți stau lângă mine.”, a declarat Anamaria Prodan.

anamaria prodan studii
Anamaria Prodan este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

 

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan  este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre. Aceasta este impresar de fotbal, care de-a lungul timpului a activat ca președinte de club la CS Buftea, fiind singura femeie care a condus destinul unei echipe din liga II-a, în anul 2008, apoi la FC Snagov în anul 2009, dar a fost și președinte executiv

la FC Universitatea Cluj, manager general la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna, pentru ca în anul 2012 să devină președinte executiv la U Cluj.

Anamaria Prodan a impresariat nenumărați jucători de-a lungul carierei sale, printre care se numără și Adrian Mutu, Alexandru Bourceanu, Andrei Prepeliță, Nicușor Stanciu, Hristu Chiacu, Alexandru Grigoraș și nu numai.

Cu toate acestea, prima sa carieră nu a început în fotbal, ci într-o redacție. Mai exact, încă de la începutul anilor '90, atunci când se ocupa de redactarea articolelor pentru diverse publicații.

Apoi drumul a condus-o și în lumea televiziunii, acolo unde a colaborat cu mai multe posturi de televiziune, ajungând ca în perioada anilor 2012-2014 să aibă chiar și un reality show, bazat pe viața sa alături de Laurențiu Reghecampf.

anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Anamaria Prodan este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

 

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț

În ceea ce privește căsnicia acesteia cu antrenorul Laurentu Reghecampf, se pare că cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iunie 2008, perioadă în care acesta mai avea un băiat din căsnicia de la acea vreme, pe nume Luca, iar Anamaria Prodan avea de asemenea, încă două fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

Cu toate acestea, nimic nu i-a împiedicat să formeze o relație și o familie invidiată de multe persoane, care însă odată cu trecerea timpului, s-a dovedit a fi o căsnicie în care existau anumite probleme, motiv pentru care s-a ajuns și la un divorț neașteptat, anunțat în anul 2021. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Laurențiu Junior.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La 50 ani, acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok. În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească. Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”,   a declarat Anamaria Prodan.

anamaria prodan copii
Anamaria Prodan este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

 

Anamaria Prodan  a intrat în politică

Deși este o cunoscută impresară,  Anamaria Prodan  a decis să intre și în lumea politică. Aceasta a fost cea care a anunțat, în luna octombrie, faptul că a intrat în politică. La scurt timp după anunț, aceasta a fost numită președinte al Organizației de Femei a Alianței pentru Patrie. Anamaria Prodan susține faptul că își dorește să lupte pentru femeile care sunt deseori, agresate de soții lor.

Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția, dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent. Și acestea sunt doar cele raportate! Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas.”, a transmis Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram.

anamaria prodan wikipedia
Anamaria Prodan este una dintre cunoscutele vedete ale țării noastre[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies