Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. „Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!"

Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. „Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!
Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. „Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!"

Află detalii neștiute despre Anamaria Prodan Reghecampf, mamă, om de televiziune și impresar de succes în lumea fotbalului.

Anamaria Prodan Reghecampf s-a născut pe 17 decembrie 1972, fiind cunoscută ca singura impresară de sex feminin din fotbal, cu o carieră de succes în televiziune.

Anamaria Prodan este absolventa Liceului „Zoia Kosmodemianskaia”(profilul filologie), dar și a Facultății de Drept.

În anul 2008, a devenit președinte de club la CS Buftea, ulterior ocupând această funcție la FC Snagov, urmând să obțină postul de președinte executiv la FC Universitatea Cluj.

Anamaria Prodan nu s-a oprit însă aici, devenind manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Cine este Anamaria Prodan Reghecampf

În anii 90, Anamaria Prodan era redactor pentru publicațiile „Ciao”, „Ora” și „Indiscret”. De asemenea, a fost singura femeie cooptată în proiectul de televiziune „Procesul etapei”, difuzat la acea vreme la Pro Tv. Astfel a început cariera în televiziune a impresarei.

În anul 2007, Anamaria Prodan a fost moderatoarea unui matinal, alături de Nicoleta Voica și Catinca Roman. Anul următor, aceasta a devenit prezentatoarea propriei emisiuni la același post de televiziune, „Pe contre cu Anamaria Prodan”.

Între anii 2012-2014, aceasta a fost gazda primului reality show din România, „Prodanca și Reghe”, care a avut nici mai mult, nici mai puțin de 6 sezoane: I- Dragoste în prelungiri, II- Aventură Americană, III- La plăcinte înainte, IV- Afaceri de familie, V- Fascinați de România, VI- Relații Internaționale.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

Cati copii are anamaria prodan

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef FOA (Florin Scripcă). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

Cu cine a fost căsătorită Anamaria Prodan

Printre cei mai importanți jucători pe care Anamaria Prodan i-a impresariat de-a lungul timpului se numără: Adrian Mutu, Mihai Răduț, Adrian Cristea.

Are sub contract antrenori precum: Laurențiu Reghecampf, Cosmin Contra, Ionuț Chirilă, Miriuță, Mircea Rednic, Cristi Pustai.

Anamaria Prodan Reghecampf a reușit să ducă la bun sfârșit al doilea cel mai mare transfer din istoria României și a Belgiei, fiind vorba despre Nicușor Stanciu, 10.000.000€.

Anamaria Prodan Reghecampf a primit titlul de „Managerul anului” timp de 4 ani la consecutiv, între anii 2012-2016, în cadrul  Galei Fanatik, fiind desemnată și „Managerul anului” în  Gala Confidențial. În 2013, Anamaria a fost laureată cu premiul

„Managerul anului” la Gala  Ambasad'Or Vip.

ana maria prodan biografie

Anamaria Prodan este fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan, având și o soră pe nume Anca. Tatăl impresarei a murit pe când aceasta avea doar 19 ani. 

Între anii 1998-2007, Anamaria Prodan a fost măritată cu Tiberiu Dumitrescu, unul dintre cei mai mari baschetbaliști români, cei doi având împreună două fiice, Rebecca și Sarah, care au venit pe lume în New Jersey.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mariajul celor doi s-a destrămat și Anamaria Prodan și-a refăcut viața în 2008, formând un cuplu cu fotbalistul Laurențiu Reghecampf, în prezent antrenor. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas și pe 31 august 2008, a venit pe lume băiețelul lor, Laurențiu Junior.

Citeste si: NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Ce mesaj i-a scris Anamaria Prodan, mamei sale în ziua în care a murit

"Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot Raiul și în inima mea. Drum bun, iubirea vieții mele!

Când viața greu te va-ncerca Și-n suflet teama-ți va ploua

Prieten drag, tu nu uita... Speranța moare ultima!

Nu te lasă încovoiat  De drumul greu, întortocheat 

Ce soarta ți-l așterne-n fata  Nu-i aa pe plac la șugubeață!

Ridică fruntea către cer Doar DUMNEZEU nu-i efemer 

În rest toate sunt trecătoare  Pe a omului vieții cărare!

Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibile. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat.", a scris Anamaria atunci când, mama ei a murit.

Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit despre reîntâlnirea cu Laurențiu Reghecampf, povestind cum a decurs cererea în căsătorie pe care ea a inițiat-o.

„Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Mi-a explicat că de mulţi ani nu mai are niciun fel de legătură cu soţia lui. Eu eram divorțată. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!'”, a povestit impresara, pentru Kanal D.

Anamaria Prodan a povestit că  Laurențiu Reghecampf  a spus „da” fără să stea pe gânduri.

„Luni, răspunsul lui a fost afirmativ. Că da, ne vom căsători. Și de atunci am luptat să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a mai zis impresara.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan a venit la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” cu bijuterii de 500.000 de euro! A făcut calculul chiar ea VIDEO

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghcampf divorțează!

Anamaria Prodan era convinsă în trecut, că relația cu fostul antrenor de la FCSB nu se va destrăma niciodată. Informaţiile despre divorţ au fost date în luna iunie 2021, când Laurenţiu Reghecampf a declarat:

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc.”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

cine este laurentiu reghecampf
Laurentiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Din acel moment presa a tot speculat pe marginea acestui subiect. Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă că ar exista probleme în căsnicia ei. În luna octombrie 2021, informaţiile apărute în presă au conturat faptul că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează.

Declaraţia antrenorului a confirmat divorţul: „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia.”, a precizat Laurenţiu Reghecampf pentru Cancan.ro.

Anamaria Prodan a trimis un comunicat în ceea ce priveşte căsnicia ei, cu antrenorul de fotbal. Impresara a precizat că atât ea, cât şi întreaga familie o să îl susţină şi vor avea numai cuvinte de laudă la adresa lui.

cine este anamaria prodan

“Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omeneşti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm şi le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici( căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalte! O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm ca în această viața, acest suflet minunat al lui LAURENŢIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizam şi l-a ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase şi mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile să involueze şi să alunece în lumea obscură.

Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul şi te arunca dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea. noi am stat strâns uniți mana în mâna mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat să ne iertăm şi să ne ajutăm necondiționat. Sunt mândra că una dintre cele mai grele lecții ale vieţii am trecut-o cu brio şi am ajuns la nivelul la care o predau şi o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf şi Prodan, l-am iertat pe LAURENŢIU REGHECAMPF şi am înțeles că el, sufletul superb şi sclipitor, bun şi credul a realizat greșeală şi va sta probabil şi mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau şi își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM şi, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim,  nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovadă mai mare de iubire, respect şi recunostiinta  putem noi, familia, să-i oferim  SOARELUI NOSTRU, LAURENŢIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește şi considera că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm şi ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial şi penibil, aplicând  răutate în tot ceea ce întreprid, dar nu îi judec pentru că toate sufletele sunt bune în faţa lui Dumnezeu!

Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, şi nu mă interesează nimic din ce şi dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul soţului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem şi mai tare şi îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenţi în viaţa lui şi, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS ÎN FAŢA TUTUROR ŞI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTĂ. ÎN VIAȚA ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SĂ ŞI LE IA SINGUR! ALEGEŢI MEREU SĂ FIȚI PROSTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DEŞTEPŢII DINTRE PROSTI!

CU STIMĂ ȘI RESPECT ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF/ PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE ŞI RESPECT ABSOLUT!", a transmis de Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro.

Anamaria prodan wikipedia



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine a fost Marilyn Monroe. “Sunt om bun, dar nu un înger. Eu fac păcat, dar eu nu sunt diavolul. Sunt doar o fată mică într-o lume mare, în încercarea de a găsi pe cineva să iubească"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies