Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

cine este andreea balan
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Însă știați cum a reușit aceasta să își construiască propriul brand?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Andreea Bălan, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum s-a format trupa Andrè, de ce s-a destrămat, dar și cum a reușit Andreea Bălan să își construiască propriul brand.

 

Ce vârstă are Andreea Bălan

Andreea Bălan, pe numele său complet, Andreea Georgiana Bălan s-a născut pe data de 23 iunie, în Ploiești.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 38 de ani.

andreea balan studii
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Cătălin Bordea. „Bunica ne-a crescut pe toţi!"

 

Ce studii are Andreea Bălan

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Andreea Bălan   a urmat cursurile Liceului Ion Luca Caragiale din Ploiești, iar ulterior, cursurile de specializare în Jurnalism și Filosofie din cadrul Universității Spiru Haret, din București.

andreea balan varsta
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Practic, mi-a tras țeapă la concert!"

 

Cine este Andreea Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Debutul acesteia în televiziune a avut loc încă din anul 1994, pe vremea când avea vârsta de doar 10 ani.

Cu ajutorul tatălui său, Săndel Bălan, acesta a îndrumat-o să participe la mai multe spectacole pentru copii din Ploiești, acolo unde performa piese compuse chiar de către acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Astfel, odată cu trecerea timpului, Andreea Bălan a ajuns să fie remarcată de către Mihai Constantinescu, urmând astfel să fie invitată și la alte emisiuni TV, dar și diverse festivaluri pentru copii, unde a reușit să obțină nenumărate premii.

andreea balan wikipedia
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Le ador încă de când eram copil!"

 

Cum s-a format Proiectul Andrè

Se spune că Andreea Bălan a devenit cunoscută, odată ce a devenit membră a duetului Andrè. Aceasta a cunoscut-o pe Andreea Antonescu, la sfârșitul anului 1998, moment în care a început și colaborarea dintre cele două artiste. Proiectul

Andrè s-a dovedit a fi un succes național, în special în vara anului 1999, atunci când a apărut piesa „Liberă la mare”, datorită căreia, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au devenit cele mai tinere soliste care au câștigat un trofeu.

Astfel, de-a lungul anilor, duetul Andrè a scos câteva hituri care s-au aflat în atenția publicului larg, hituri printre care se află și piesele „Noapte de vis (Moșule, ce tânăr ești)”, “Prima iubire”, dar și „Lasă-mă papa la mare”.

În ciuda succesului care le-a îndrumat cariera de artiste în muzică, la începutul anului 2001, proiectul Andrè s-a destrămat din cauza mai multor neînțelegeri. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, cele două au revenit la sentimente mai bune, iar în anul 2021 au scos o altă piesă împreună, denumită “Nostalgii”.

andreea balan si andreea antonescu
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Pufeh. „Participarea înseamnă depășirea limitelor noastre!"

În toată această perioadă, Andreea Bălan a avut o carieră solo și încă deține una, lansând primul său album solo, în anul 2002, urmând să debuteze din ce în ce mai des și în televiziune, fie ca participant în diverse emisiuni TV de dans și nu numai, fie în calitate de jurat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru mine a fost o luptă să mă dezlipesc de imaginea Andrè, pentru că Andrè a fost atât de mare și a avut succes enorm peste noapte. (…) E foarte greu să vii cu ceva peste sau să te dezici și în anii care au urmat, toată lumea m-a asociat cu Andre, de aceea a trebuit să mă vopsesc brunetă, să schimb stilul de muzică. (…)

Cea mai importantă treaptă în transformarea mea și în formarea identității mele solo, separată de Andrè, a fost când am demonstrat că sunt și altceva față de Andrè și că știu să dansez, știu să fac lucruri spectaculoase pe scenă, l-am luat și pe Petrișor în trupa mea… Din punctul acela mi s-a creat această identitate că Andreea Bălan, nu este doar fetiță de la Andrè.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unui podcast.

andreea balan copii
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"

 

Andreea Bălan are două fetițe minunate

După mai multe relații care nu au dus la un viitor în viața Andreei Bălan, aceasta și-a găsit alesul în anul 2014, pe actorul George Burcea, cu care s-a și căsătorit în anul 2017. Cei doi au împreună două fetițe, pe Ella Maya și pe Clara Maria.

În ciuda relației care părea să fie una din ce în ce mai solidă, cei doi au ales să divorțeze în anul 2020, aspect ce s-a concretizat abia după doi ani de zile, în luna martie a anului 2022.

Îmi doresc foarte mult să nu aibă carențele emoționale pe care eu le-am avut și de aceea eu citesc foarte mult, studiez foarte mult, încerc să mă dezvolt, pentru că dacă eu sunt bine ca mama și sunt fericită, ele pur și simplu mă iau ca exemplu.(...) E important să fie protejate.”, a menționat artista.

andreea balan andre
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies