Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

Cine este Andreea Antonescu
Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Andreea Antonescu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața artistei.

Cine este Andreea Antonescu

Citește și: Cine este Andreea Antonescu. "Încă de mică am fost focusată pe carieră!"

Cine este Andreea Antonescu

Andreea Antonescu s-a născut în data de 7 septembrie 1982 în Galați, într-o familie modestă, „normală”, după spusele ei. Tatăl său era inginer, iar mama era învățătoare, iar acest lucru au făcut-o pe vedetă să învețe foarte bine la școală, fiind pasionată încă din copilărie de științele exacte, cum ar fi matematica și fizica.

Talentul său muzical a făcut-o însă pe Andreea Antonescu să pășească pe un alt drum, iar altfel artista și-a găsit menirea în muzică, ajungând una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi

din țară, având o carieră de-a dreptul impresionantă.

În cadrul emisiunii „ În oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Andreea Antonescu a declarat că încă din copilărie și-a dorit enorm să ajungă cunoscută și este recunoscătoare că visul său a devenit realitate.

Nu știu dacă a fost vorba de părinții mei, cei care m-au ajutat, care m-au susținut și mi-au dat încredere.

Pe de o parte de fost vorba de foarte multă muncă, pe de altă parte poate a fost vorba de dorința aia nebună și visul pe care nu i-l poți fura unui copil inocent. Toate astea, astăzi au ajuns să devină realitate .”, a declarat vedeta.

Andreea Antonescu, despre fenomenul Andre

Citește și: Cine este Andreea Bălan. "Am doi copii minunați!"

Andreea Antonescu, despre fenomenul Andre

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla niciodată fără multă muncă din partea ei. Artista a început să cânte încă de la vârsta de 3 ani și a obținut numeroase premii la diverse concursuri naționale, până când în anul 1998, Andreea Antonescu împreună cu Andreea Bălan au format trupa Andre, care a avut un succes de-a dreptul extraordinar, devenind un fenomen în topurile muzicale încă din primii ani.

Pe parcursul fenomenului Andrea, trupa a primit patru Discuri de Platină și un Disc de aur, pentru vânzările record care au depășit cifra de 1 milion de bucăți.

Din cauza vârstei fragede și a presiunii care era pusă zilnic pe umerii celor două artiste, trupa Andre a ajuns să se destrame, iar atât Andreea Antonescu, cât și Andreea Bălan și-au continuat cariera solo, având în continuare parte de succes.

Au fost zile întregi în care aveam câte 7 concerte pe zi. Eu și cu Andreea am fost prietene de la început, dar eram prea orgolioase. Oboseala a fost cea care ne-a periclitat relația .”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Andreea Antonescu, despre problemele de sănătate din copilărie

Citește și: „A fost o decizie pe care am luat-o împreună.” Fiica Andreei Antonescu nu a rămas în SUA cu tatăl său. Cu cine locuiește minora în momentul actual

Andreea Antonescu, despre problemele de sănătate din copilărie

Chiar dacă a avut parte de o carieră de succes încă din copilărie, viața Andreei Antonescu nu a fost una ușoară. Vedeta și-a pierdut tatăl la vârsta de 18 ani, iar acest eveniment a constituit o lovitură puternică pentru artistă.

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii „În oglindă”, cântăreața a vorbit în exclusivitate despre problemele de sănătate pe care le-a avut în copilărie și despre cum viața ei a fost pusă pe seama unui miracol.

Când am fost micuță am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt, o infecție la ambii rinichi. Aveam vârsta de 2 ani. Am fost internată în spital timp de 6 luni. Șansele ca eu să trăiesc erau minime .”, a povestit vedeta.

Viața personală a Andreei Antonescu

Citește și: Andreea Antonescu, primul videoclip la doar câteva zile de la naștere. Vedeta arată senzațional, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Viața personală a Andreei Antonescu

Andreea Antonescu a fost plecată o lungă perioadă în SUA, iar în anul 2013 s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Traian Spak, alături de care are o fetiță pe nume Sienna, în vârstă de 11 ani.

Dorul de țară și de cariera sa muzicală au făcut-o pe artistă să se întoarcă înapoi în România, iar relația sa cu fostul soț nu a mai fost posibilă de pe două continente.

Așadar, după nouă ani de relație, cei doi au anunțat în 2019 separarea lor, dar potrivit artistei, au rămas în relații bune și se ocupă amândoi de creșterea și educarea fetiței lor.

Pentru mine faptul că am plecat în America și am renunțat la tot ce înseamnă visul meu, a fost cea mai bună lecție de viață. În momentul în care m-am întors în țară acum câțiva ani, mi-am dat seama că eu fără muzică nu pot să trăiesc. ”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul emisiunii „În oglindă”.

În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de jurnalistul Victor Vrînceanu. În luna decembrie a anului trecut, Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță sănătoasă, care a rezultat ca rod al relației de iubire pe care o are cu actualul său iubit.

Este vorba de ce simțim noi, ce dăm noi și ce înseamnă familie de fapt, lucru pe care mi-l doresc și eu în viața mea acum. Îmi doresc foarte mult să am exact atmosfera în care eu am trăit și am fost crescută atunci când eram mică .”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul emisiunii „În oglindă”.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Pufeh. „Participarea înseamnă depășirea limitelor noastre!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies