Cine este Andreea Antonescu. "Încă de mică am fost focusată pe carieră!"

andreea antonescu varsta
Cine este Andreea Antonescu. "Încă de mică am fost focusată pe carieră!"

Află totul despre biografie Andreei Antonescu, cântăreața cu una dintre cele mai longevive cariere din România.

Andreea Antonescu (n.  7 septembrie   1982 Galați) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. A debutat la vârsta de 6 ani în cadrul concursului ,,Și eu voi fi o", desfășurat la Galați, unde a obținut marele premiu.
La vârsta de 12 ani, a lansat primul său album intitulat "Din vina ta", care s-a bucurat de un succes enorm.


Însă adevărata recunoaștere în plan muzical a venit odată cu lansarea trupei Andre, colega sa fiind nimeni alta decât Andreea Bălan.

Cine este Andreea Antonescu. Cum s-a lansat în trupa Andre

Fenomenul Andre, care a spart topurile muzicale încă din primii ani, a primit patru Discuri de Platină și un Disc de aur, pentru vânzările record care au depășit cifra de 1 milion de bucăți.


„Am schimbat direcția muzicală. Până atunci, se asculta doar muzică ușoară cântată de soliste consacrate și decente pe scenă. Noi cântam texte cu mesaje noi, pentru noua generație, eram cool, cu haine colorate, sexi, cu atitudine de rebele. Am devenit idolii unei generații întregi și toate fetele ne imitau, atât ca dans, cât și ca vestimentație”- povestește Andreea Bălan.

La vremea respectivă, Andreea Antonescu și colega sa de trupă nu realizau ce înseamnă de fapt succesul enorm de care se bucura trupa și impactul extraordinar pe care îl avea asupra noii generații.


„La vremea respectivă, n-am realizat ce se întâmplă cu mine. Aveam 13- 15 ani. Nu îmi dădeam seama de succesul pe care îl aveam. Eu executam ce mi se spunea și, pe deasupra, aveam și foarte multe conflicte atât cu tatăl meu (Săndel), cât și cu cealaltă parte din Andrè (Andreea Antonescu). Abia după ce s-a terminat, și eu m-am maturizat, am realizat că am contribuit la un fenomen de neegalat și că realizările noastre au fost foarte mari”,-
a mai spus Andreea.

Câți ani are andreea antonescu

Citeste si: DESCOPERĂ: cine este IRINA RIMES. Biografie: data nașterii, nume real, iubit

În platoul emisiunii "În Oglindă", Andreea Antonescu a simțit nevoia să se destăinuie și să spună tot adevărul despre motivele de ceartă dintre ea și Andreea Bălan. "Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam una cu cealaltă deloc.

Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutăm, iar aici interveneau părinții care ne spuneau că nu este în normală atitudinea noastră, că nu ar trebui să ne purtăm așa.(...) Noi eram prea orgolioase pentru a comunica una cu alta. O bătaie propriu-zisă între noi nu a existat, acum zâmbesc, dar pe vremea aia era o tragedie. Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat, în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă și se așeza strategic pe scenă, în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă.
Dacă eu eram supărată pe ea, mă puneam în partea ei stângă sau dreaptă și luam microfonul și îi dădeam. Și ea la fel, bineînțeles. Acum stăm și râdem amândouă.",
a povestit vedeta.

După destrămarea trupei Andre, Andreea Antonescu lansează primul LP solo, intitulat AndreEA. Acesta s-a vândut în peste 35.000 de exemplare, fiind răsplătit cu Discul de aur din partea Casei de Discuri Roton.


Vedeta s-a implicat ulterior într-un proiect caritabil, inițiat de E. S. Consul General Onorific al Ambasadei României în Germania, intitulat ,,Lumina ochilor".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: PORTRET: cine este ROXEN, reprezentanta României la Eurovision

Andrea Antonescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Traian Spak

Cine este Andreea Antonescu

În anul 2013, se căsătorește civil cu omul de afaceri Traian Spak, cu care are o fetiță pe nume Sienna, în vârstă de 9 ani.
„Eu nu am verighetă. Nu am nici măcar inel de logodnă. Noi am mers doar la starea civilă. Nu sunt căsătorită religios", a declarat Andreea la Antena Stars.
După nouă ani de relație, timp în care cei doi s-au ferit de ochii curioșilor, cei doi anunță în 2019, separarea lor.
Andreea Antonescu susține că a acceptat ,,de rușine” cererea în căsătorie, momentul desfășurându-se într-un cadru inedit, la Disneyland, inelul de logodnă având forma unei prăjituri.
„Nu-ți poți imagina de câte ori am zis nu în viața mea. Când am fost cerută de ultima persoană mi-a fost rușine să zic nu. Mai erau niște prieteni prin jur și nu am putut să fiu rea. Am zis DA și a fost singura dată. I-am dat inelul înapoi și i-am zis că nu mă reprezintă. M-am măritat fără rochie și fără inel. Acesta a fost adevărul. M-a cerut la Disneyland, locul care îmi plăcea mie cel mai mult de pe fața Pământului, inelul era exact în prăjitura mea preferată. Era totuși un cadru… Am admirat lucrurile astea. Le-am admirat pentru câțiva ani. Am fost recunoscătoare. (…) Au mai trecut câteva luni până să-i spun. Să rezumăm totul… n-a fost să fie', a declarat Andreea Antonescu la emisiunea Teo Show.

Andreea antonescu iubit

Citeste si: Cine este Antonio Pican, iubitul cântăreței Bibi

Andreea Antonescu nu a îmbrăcat rochia de mireasă, deoarece, de la o vârstă fragedă, a fost canalizată pe carieră. Mama vedetei însă, si-ar fi dorit ca fiica sa să se căsătorească religios, să o vadă mireasă.
„Încă de mică am fost focusată pe carieră. Eu nu am fost acea fetiță care să-și viseze rochia de mireasă, nu am devenit nici adolescenta sau tânăra, femeia, mama care o să o viseze vreodată. I-am trimis pozele mamei și i-am zis să nu te mai aud vreodată că îmi mai pomenești”, a mai spus artista.
După despărțirea de tatăl micuței, Andreea Antonescu a avut o relație cu Ștefan Manolache, un tânăr cu 11 ani mai mic decât artista, originar din Iași, supranumit ,,Prințișorul taxiurilor".
Traian i-a reproșat atunci Andreei că se poartă ca o puștoaică, cerându-i custodia fiicei sale.
„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Dacă se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, declară acesta.

Citeste si: Cine este Bibi sau Bianca Mihaela Lixandru, tânăra artistă care a cucerit Youtube-ul românesc cu piesa „Fetele pe balans”

Andreea Antonescu a participat la show-ul Survivor România

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De curând, Andreea Antonescu a lansat o melodie în colaborare cu Andreea Bălan.
,,Am ascultat foarte multe piese, însă Nostalgii ne-a impresionat de la prima ascultare. Am fost puțin pretențioasă pentru că este vorba de publicul André, care a fost lângă noi ani de zile și care ne ascultă cu plăcere și acum.
Nostalgii te trimite în timp, pe noi a reușit să ne ducă în urmă cu 20 de ani, să ne amintim de cele mai frumoase clipe petrecute alături de public, chiar și momente din viața personală. Sperăm din toată inima că această piesă va avea impact asupra publicului, așa cum a avut asupra noastră”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Citeste si: Andreea Antonescu l-a demascat pe concurentul de la Survivor România: „O persoană alunecoasă"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Recent, bruneta a participat la competiția Survivor România 2021, care s-a desfășurat în Republica Dominicană.
Colegii fiicei sale au susținut-o enorm pe tot parcursul competiției, urmărind-o în fiecare ediție cu sufletul la gură, chiar dacă au fost nevoiți să-și modifice programul de somn.
„Colegii Siennei au decis, surprinzându-ne pe noi toţi, că Andreea merită o mobilizare exemplară din partea lor. Aşa că, pe toată durata în care fiica mea s-a aflat în concurs, în Republica Dominicană, copiii aceia, de nici zece ani, cei mai mulţi dintre ei, au fost efectiv alături de ea. Nici măcar faptul că au trebuit să-şi modifice programul de somn nu a contat prea mult!
Aşa au simţit ei că trebuie să-şi arate simpatia şi solidaritatea. S-au mobilizat exemplar şi, deşi erau obosiţi, stăteau în faţa micilor ecrane până după miezul nopţii ca să încline balanţa în favoarea Andreei, mama colegei lor”, a declarat Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu.

Citeste si: Andreea Antonescu, mărturisiri neașteptate de la Survivor România 2021: ”La un moment dat..."

În prezent, Andreea Antonescu intenționează să plece în America, locul unde a trăit ani buni alături de soțul său, având chiar o casă în proprietate personală pe tărâm american.
„Îmi doresc să plec apoi în State, alături de Sienna, pentru că nu am mai fost de ceva timp și e cazul să mă întorc acolo, mi-e și foarte dor de America”, a precizat Andrea Antonescu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies