Andreea Antonescu l-a demascat pe concurentul de la Survivor România: „O persoană alunecoasă"

andreea antonescu despre survivor 2021
Andreea Antonescu a ieșit din competiția Survivor România 2021, dar vorbește despre foștii colegi

Andreea Antonescu a vorbit despre singura persoană cu care nu s-a înțeles la Survivor România 2021. Despre cine este vorba?

Andreea Antonescu a ieșit din competiția Survivor România 2021 și acum vorbește despre fiecare concurent din echipa Faimoșilor. Ce a declarat cântăreața despre Faimoși și cu cine nu s-a înțeles deloc în Republica Dominicană?

Andreea Antonescu l-a demascat pe concurentul de la Survivor România

Andreea Antonescu a recunoscut în clipul pe care l-a postat pe contul personal de Youtube că nu s-a înțeles deloc bine cu Sebastian Chitoșcă la Survivor România.

Vedeta spune că a fost cooptată de Sebastian și Zanni pentru a complota împotriva Elenei Marin, însă aceasta o cunoaștea deja pe Faimoasă de foarte mult timp și nu a dorit să îi facă ceva rău.

Andreea Antonescu spune că nu ar deranja-o dacă nu s-ar mai vedea vreodată cu Sebastian Chitoșcă, având în vedere că este o persoană cameleonică.

Citeste si: Raluca Dumitru de la Survivor România simte presiunea jocului: "Noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate!"

andreea antonescu declaratii
Andreea Antonescu recunoaște că o singură persoană nu a reușit să-i câștige atenția la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

„O persoană alunecoasă, o persoană care, la început, a încercat să-mi intre în grații, și a nu se înțelege în sensul urât sau greșit al cuvântului, pentru că mereu a vorbit frumos despre soția lui.

O persoană care și-a dorit să fac parte dintr-o bisericuță nu din apreciere față de mine, nu din recunoștință, din bucurie, din chimie, ci doar pentru a fi de partea Elenei, doar pentru a putea fi Elena lovită și dărâmată fizic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"

A fost o persoană cu care dacă m-aș mai întâlni în viața asta, pe cuvântul meu de onoare dacă aș suferi o secundă. Din punctul meu de vedere a încercat să mintă poporul cu televizorul storcând două lacrimi la un moment dat și dându-se lovit, a încercat să impresioneze publicul, public despre care nu a avut o părere extraordinară. O persoană care își dorea, oarecum, să vorbească cu mine și să mă aibă de partea lui doar pentru a putea să facă rău altora.

Îmi pare rău, nu. M-aș fi așteptat la mai multe, mai ales de la o persoană care a făcut sport și mă așteptam să fie mai disciplinată, a încercat să ne incite pe unii împotriva celorlalți”, a declarat Andreea Antonescu.

andreea antonescu despre competitia survivor romania
Andreea Antonescu a făcut mărturisiri neașteptate despre colegii de la Survivor [Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Andreea Antonescu spune despre Elena Marin că este o persoană cu suflet mare care a încercat să o ajute pe vedetă atunci când a pășit în Republica Dominicană pentru Survivor România.

"Elena pe care voi ați descoperit-o, de care pe mine m-au legat multe amintiri și situații ale vieții. Atât eu, cât și Elena am avut povești asemănătoare. În spatele repetițiilor, concertelor, emisiunilor, am descoperit un om puternic, un om pe care alții l-au acuzat ca fiind prefăcut. Este un om sensibil, emotiv, cu trac de cameră, poate de asta era acuzată de alte persoane ca fiind falsă.

Un om pe umărul căruia am plâns de dorul Siennei”, mai spune Andreea Antonescu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu, despre Zanni de la Survivor România 2021

Andreea Antonescu relatează că a descoprit în Zanni un om bun cu care ar mai dori să se vadă și pe viitor, atunci când va reveni din Republica Dominicană.

„Zanni este un băiat pe care eu l-am descoperit în Survivor, acolo, mai exact. Nu m-am intersectat de-a lungul timpului, auzisem de el doar din fața televizorului, am văzut injuriile pe care i le-a adus Elenei și m-a dezamăgit, m-a durut foarte tare să aud injuriile acestea adresate unei femei, mai ales din partea unui bărbat. Am zis să o iau de la zero cu fiecare concurent și să-mi fac prorpria părere.

Am descoperit în Zanni un suflet bun, un suflet blând (…) niciunul dintee noi nu ne-am dori să avem trecutul lui. Stăteam cu el pe plajă și îmi spunea cât regretă în unele momente reacțiile lui, că este impulsiv, că i-ar plăcea să se schimbe (…) un om cu care mi-ar plăcea să mă mai intersectez, cu care am multe de povestit”, mai spune Andreea Antonescu.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Pepe și Raluka s-au "apropiat", în văzul tuturor: „Bine, iubire"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies