Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"

sorin puscasu si albert oprea scandal survivor romania 2021
Sorin Pușcașu a fost nominalizat de Albert Oprea la Survivor România 2021

Sorin Pușcașu și Albert Oprea au pornit un război la Survivor România 2021. Cei doi s-au luat la ceartă în Republica Dominicană.

Competiția Survivor România 2021 nu a fost lipsită de altercații de-a lungul timpului. Concurenți din aceeași echipă s-au luat la ceartă și au pornit un adevărat război. Despre cine este vorba?

Sorin Pușcaș, atac dur la adresa lui Albert Oprea la Survivor România

Sorin Pușcaș și Albert Oprea, deși membri aceleiași echipe de la Survivor România 2021, au ajuns să se certe ca rivalii.

”Nu mă așteptam. Glumesc. Mă așteptam. Săptămâna asta a fost mai slabă, am avut o supărare interioară. Nu pot să spun, dar eu îmi revin repede, sunt puternic din toate punctele de vedere.  Sunt foarte bine. Mă așteptam la votul ăsta, nu este pentru prima dată.

Citeste si: O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției: "El merită"

sorin puscasu albert oprea cearta survivor romania 2021
Sorin Pușcașu și Albert Oprea s-au luat la ceartă la Survivor România 2021[Sursa foto: playtech.ro]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Îl felicit că a ieșit cel mai votat. Sper să ajungă cât mai departe și să  voteze cum simte. Le mulțumesc celor care mă susțin. Nu sunt fericit în această postură, dar nu e pentru prima oară. Sper să fim votați așa cum merităm. Putem promite multe și să facem puține.

Nu prea se pupă unele chestii", a declarat Sorin Pușcaș.

Albert Oprea a fost întotdeauna favoritul publicului la Survivor România 2021, ceea ce nu l-a putut decât bucura pe Războinicul determinat să câștige.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin vorbește despre apropierile iubitei sale cu Jador și Moroșanu! „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi!”

„E foarte bine, e a șasea oară la rând, e incredibil. Mulțumesc frumos pentru susținere, e incredibil, de șase ori e wow. Te face să uiți de anumite lucruri și merg mai departe spre visul meu cu zâmbetul pe bune, uit de foame, de singurătate de dor.

sorin puscasu si albert oprea scandal survivor romania 2021
Sorin Pușcașu a fost nominalizat de Albert Oprea la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Sorin Puscasu]

Aici e foarte  greu și dacă nu ești rezistent te poate distruge. Mă simt onorat și le mulțumesc pentru susținere.

Le promit că dau totul", a spus Albert Oprea.

La începutul competiției, Albert Oprea spunea că a venit în Republica Dominicană plin de puterea de a câștiga.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștiga competiția”, a spus Războinicul.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Logodnicul Elenei Marin vorbește despre apropierile iubitei sale cu Jador și Moroșanu! „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies